Εχω και αυτο διπλα απο το κρεββατι μου…
Ομορφο που ειναι…ειδικα η κιθαρα με τα λουλουδια
Οχι ρε συ.Θελω και εγω ενα τετοιο.Ξερεις τι τρελα εχω με τον Criss.
Το ξερω!!! Ηλπιζα να απαντησεις εσυ…
Παρε τη φωτο και τυπωσε την, εγω αυτο εκανα… Την εχω διπλα απο το κρεββατι, να με συντροφευει το βλεμα του…8)
Ανοιχτό και βάζεις σκούρα έπιπλα και γενικότερα σκούρες λεπτομέρειες. Όλα σκούρα θα δίχνει μικρό και άχαρο. Άλλη χάρη έχει το ανοιχτό σε τοίχο. Ξανοίγει το μάτι σου.
Χμμ… καλή φάση σκούρα έπιπλα. Έχω συνηθίσει που έχω άσπρα!
Βασικά δεν έλεγα να βάψω όλο το δωμάτιο μπορντό ή ό,τι άλλο χρώμα… έναν τοίχο δίπλα στο κρεβάτι σκέφτομαι, και με “σφουγγάρι”, ξέρεις για να μην είναι πολύυυ έντονο…
Τα σκέφτομαι τώρα, και από Οκτώβριο θα αρχίσει η δράση!! :evil:
afises apo kaissa ftw:D
Ντάξει δε ξέρω τον χώρο κτλ για να μπορώ να σχηματίσω ιδέα για τη διακόσμηση. Πάντως, εγώ που έχω πολλά πράγματα στο δωμάτιο μου κι ένα τεράααααστιο σύνθετο τους έχω λιλά τους τοίχους μου (κι έχω και αφίσες). Είναι πάρα πολύ ωραίο. Ακούγεται φλώρικο αλλά τα σπάει. Επίσης καλό είναι το γαλάζιο (όχι το πολύ ανοιχτό) γιατί μπορείς να “κινηθείς” ελεύθερα, η κροκοώχρα (:P) που δημιουργεί μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Μπορείς να κάνεις και 2 απαλά χρώματα. Πχ την κροκοώχρα που είπα με κανά (απαλό πάντα) φυστικί
Άσχετο: Σκέφτομαι να βγάλω τις αφίσες του Che και να βάλω κανά τεράστιο πανί τύπου τραπεζομάντιλο με καναν ήλιο αλλά δε ξέρω… το σκέφτομαι. Θα ναι λίγο άκυρο.
έχει καμμία σχέση με τους κροκανθρώπους του Άσιμου?
Παίδες υπάρχει πλέον κανένα μαγαζί στην Αθήνα που να μπορούμε να βρουμε αφίσες συγκροτημάτων; Κάποτε υπήρχε το Happening στη Χαριλάου Τρικούπη και είχε τα πάντα. Τώρα δε βρίσκω σχεδόν τίποτα πουθενά…
Όποιος ξέρει ας μας ενημερώσει…Thanx!
Το TOP-MAN στο μοναστηρακι απ’ οτι ξερω εχει αφισες…:-k
lol. Όχι είναι κάτι μεταξύ ώχρας και κροκί. Πολύ ωραίο χρώμα… Αν είχε κάποιο χρώμα σχέση με τους κροκανθρώπους του Άσιμου, νομίζεις δεν θα το είχα προτείνει;
Στο Top Man σου πέρνουν τον κ_λο με τις τιμές. Και σιγά τις αφίσες… δε βρίσκεις πάντα καλή πόζα, ξέρω γω. Ή υπερβολικές είναι ή κιτς… Κι έχει ότι ακούγεται ή πιο κλασσικά πράγματα. Αχ θέλω αφίσα Alice in chains!!!
Ε, αυτο ειναι αλλο θεμα…
Παραποίεισε τα λόγια μου!!ιιιιιιιιιιιιι!8O 8O
Στο προηγουμενο σπιτι που εβαζα εφευγε ο τοιχος…ασε, θα τις κορνιζαρς απο κορνιζες του ικεα
o Chris Oliva είναι gay!!!
Μονο ο ξαδελφος μου πρέπει να απαντήσει…
Ποιος ειναι ο Chris Oliva?:-s
Είχα δει σ’ενα σπίτι στη Δάφνη ένα ρολόι διακοσμιτικό δηλαδή ελαστικό σαν χαλί που το είχαν κρεμάσει σ’ενα δεντρο κάπως έτσι
Πολύ ωραίο… Θα το κάνω κι εγώ!
Καλά μάθε να το γράφεις πρώτα…
Πια έχω και μια αφίσα Nightwish!!!:bounce: