Τί είναι τελικά?

Μου θυμίζει λίγο εκείνο το παιδί στο σχολείο,που γυρνάει μόνο του συνέχεια.Κανενα δεν πειράζει,αλλά ούτε έχει και κανένα φίλο.Η εντύπωση που δίνει είναι του παράξενου,αντικοινωνικού,κτλ.Σε λίγο τα υπόλοιπα παιδιά,παίρνοντας αφορμή απ’αυτό,αρχίζουν και βγάζουν συμπεράσματα γι’αυτό το παιδί,κι αυτό σιγά-σιγά εξαπλώνεται.Μπορεί να το κάνουν για να νιώσουν πιο άνετα δίπλα του,αφού δεν τον ξέρουν,και δεν καταλαβαίνουν το γεγονός ότι είναι αντικοινωνικό κτλ.(?)

…Εξάλλου συνήθως οι άνθρωποι φοβούνται αυτό που δεν καταλαβαίνουν.Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα υποθέσουν το ένα ή το άλλο,άνθρωποι που θα φοβηθούν,άνθρωποι που θα γοητευθούν κτλ,αλλά η αλήθεια είναι ότι εκείνος κάνει αυτό που κάνει,δεν ενοχλεί κανέναν και παρεξηγείται εντελώς.Τα συμπεράσματα έχουν βγει από ανθρώπους που δεν τον ξέρουν και δεν τον καταλαβαίνουν καθόλου.

Ίσως θα έπρεπε να πάψουμε όλοι να τον ενοχλούμε γιατί δεν μας έχει κάνει τίποτα.Δεν είναι καθήκον του να φροντίζει για μας,εμείς πρέπει να το κάνουμε αυτό.Το μόνο που μας επηρεάζει τόσο είναι τα διάφορετικα λανθασμένα συμπεράσματα των ανθρώπων που δεν τον καταλαβαίνουν,για το τί είναι και το τί κάνει.

Ευχαριστώ

gine pio sygkekrimenh
fxaristw

Τσέκαρε τα μυνήματα σου,μόλις σου 'στειλα καινούργιο.

kthnx

NoisyNiagara, μολις διαβασα το topic, ενα τεραστιο ερωτηματικο σχηματιστηκε…

Ξέρω ξέρω,πόσο βλαξ μπορώ να γίνω?

Μπα, δεν νομιζω…

Καλά,μη μου λες.Θα μείνω κι εγώ με ερωτηματικό,ποιο τεράστιο ερωτηματικό σου δημιουργηθηκε. :?

Curiosity killed the cat but satisfaction brought her back etc etc

Αντε θα σου λυσω την δικη σου απορια, λοιπον.
Ποιος ειναι αυτος στον οποιο αναφερεσαι;

Συγγνώμη,αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι επιτρέπεται να γίνω τόσο ανοιχτή.

Ok, τουλαχιστον αφου αυτος που αναφερεσαι ξερει ποιος ειναι, no problem.
Αντε και σιγα σιγα να την πεφτω για υπνο…

'Εχεις δίκιο,είναι αργά,κι έχω κάνει τη μέρα νύχτα πάλι.Καληνύχτα.

Δυστυχώς δεν γίνεται να αλλάξεις τη φύση του ανθρώπου, ούτε τις ενστικτώδεις αντιδράσεις του στις διάφορες καταστάσεις! Άν βέβαια αυτό το άτομο έκανε την “υπέρβαση” και έλεγε κάτι κάποια στιγμή, είχε μια λογική και δυνατή αντίδραση (δε μιλάω για νεύρα), τότε θα βλεπε πως πολλά αλλάζουν σε λίγο χρόνο! :wink: Από ότι κατάλαβα βέβαια, το άτομο αυτό είναι μάλλον μικρό, γιατί αλλιώς ή θα χε κάνει κάτι ή δε θα το ένοιαζε για τους άλλους απλά (ο πραγματικά αντικοινωνικός)!

ΥΓ. Μ’αρέσει πως θέτεις ένα προβληματισμό, χωρίς να θέτεις ερώτημα. Μου θυμίζει κάτι δοκίμια που διάβαζα για να βελτιωθώ στην έκθεση! :wink:

Εμ,όχι ακριβώς.Χρησιμοποίησα ένα παιδί ως παράδειγμα("Μου θυμίζει…).Είναι μεταφορά.Οι αντιδράσεις των ανθρώπων είναι η κυριολεξία.

Εντάξει, αυτό ήταν υπόθεση :slight_smile: … για τα υπόλοιπα (βάσει αυτών που γράφεις τουλάχιστον), νομίζω απάντησα… κάπως έστω!

Εντάξει, αυτό ήταν υπόθεση :slight_smile: … για τα υπόλοιπα (βάσει αυτών που γράφεις τουλάχιστον), νομίζω απάντησα… κάπως έστω![/quote]

Στην τελευταία παράγραφο αναφέρομαι στον,εμ,πραγματικό πρωταγωνιστή του τόπικ.Δεν είμαι σίγουρη πως μπορώ να γίνω ιδιαίτερα ανοιχτή,γιατί μπορεί τέτοιες συζητήσεις να μην είναι τόσο κατάλληλες γι’αυτό το φόρουμ,αλλά δεν αναφέρομαι σε παιδί ή άτομο παντως(I gave it away I suppose)
Thanks for being interested though :slight_smile:

Γιατί έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο topic αφορά όλους μας;

Η μεταφορά μου,αναφέρεται στη δύναμη του Σύμπαντος

:stuck_out_tongue:

Μέσα απο αυτο που έγραψες μπορείς να οδηγηθείς συνειρμικά σε άπειρα πράγματα!
Και η δύναμη του σύμπαντος είναι λίγο ξεκάρφωτη ας το πούμε?
Η μπορεί να είμαι τόσο χαζός που να μήν μπορώ να το καταλάβω!
By the way… NoisyNiagara είσαι ΤΡΟΜΕΡΗ!

:stuck_out_tongue:

More hintz ruleeeee

Η Δύναμη του Σύμπαντος,είναι το παιδί.

Μαγείαααααααααααααααααααααα…