Αν πέθαινες αύριο

αφου πεθαινουν ρε.εμπορα

ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟΟ :(:(:frowning:

Αυτές είναι πίπες των ‘‘γιατρών’’ τρομάρα τους! Άι στην ευχή να πάνε μερικοί-μερικοί…
υπάρχουν μορφές και μορφές…άλλες είναι σοβαρότερες και άλλες λιγότερο σοβαρές…όλες όμως αντιμετωπίζονται…
άκου εκεί του είπαν…’‘θα πεθάνεις’’

ντάξει το ξέρω είμαι λίγο ανεπίκαιρη…αλλά αυτό με τρέλανε

[SPOILER]ουφφ θα έσκαγα αν δεν το έλεγα…:([/SPOILER]

ον τόπικ…
αν ήξερα ότι αύριο θα πεθάνω…
θα αυτοκτονούσα από σήμερα :-s

• θα άκουγα όλοι την δισκογραφία των W.A.S.P.

• θα πλάκωνα μερικούς που μου την σπάνε (μην πω θα τους σκότωνα,σιγά μην με βάλουν και φυλακή :stuck_out_tongue: )

• θα έκανα σεξ με τραβεστί για να δω πως είναι (άμα τελικά μου άρεσε θα στεναχωριόμουν γιατί το έκανα την τελευταία μέρα :p:p)

Αφού θα πέθαινες ρε μάστορα, τι σε νοιάζει;

Απ’ ευθείας απ’ το Εντερπράηζ για σας =)

Δε ξέρω πραγματικά…ενώ είμαι σε θέση να αντιμετωπίζω δύσκολες καταστάσεις (όπως και έχω κάνει…) αυτό δε θα μπορούσα να το αντέξω…να μου λέγανε ξέρωγω ότι σου απομένει τόσος χρόνος ζωής…
το χω σκεφτεί άπειρες φορές και με πιάνει απελπισία…φοβάμαι…
τι να κάνουμε όμως? τελοσπάντων, εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι κανείς δε μπορεί να προεξοφλεί το μέλλον του ή το μέλλον των άλλων…τι είμαστε θεοί?
ε, τώρα σε περίπτωση που βρισκόμουνα σε αυτή τη θέση (δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι…), θα τρελαινόμουν…θα πέθαινα μία ώρα αρχύτερα από τη στενοχώρια μου…
Δεν το δέχομαι όμως ένας ανεγκέφαλος βλάκας να σου λέει '‘σου απομένει τόσος χρόνος…’'
είμαστε καλά (παρόλα τα προβλήματα). πότε έλειψαν αυτά από τη ζωή του ανθρώπου?
το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, καθότι κανείς δεν είναι σε θέση να ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον…είναι να ζούμε όσο ΚΑΛΥΤΕΡΑ γίνεται…

Ας το τελειώνω εδώ γιατί εξαιτίας των χαζών - πανηλίθιων - σκέψεων μου κοντεύω να χάσω το αυριανό μάθημα…και τότε πραγματικά θα κλαίω με μαύρο δάκρυ…
άντεεε…

τα πα και ηρέμησα…:slight_smile:

Βασικά δεν ξέρω για την μυοπάθεια και σε τι ακριβώς μυοπάθεια αναφερόταν το περιστατικό που κουόταρες, το σίγουρο είναι ότι δεν θεωρείται ιατρικά δεοντολογικό να λες σε κανέναν “θα ζήσεις τόσο…”. Από την άλλη βέβαια, ο ασθενής δικαιούται να ξέρει ότι η πρόγνωση είναι κακή. Σε καμία περίπτωση όμως δεν δίνεις χρόνο. Και στην τελική πρέπει ο κάθε γιατρός να εμψυχώνει τον ασθενή του, ό,τι και να συμβαίνει.

Μπορεί να αναφερόταν στην Duchenne…πραγματικά δε ξέρω. (θεωρείται η πιο σοβαρή και επικίνδυνη).
Αλλά επειδή έχω ‘‘πέσει’’ και γω ‘‘θύμα’’ κάτι τέτοιων ‘‘σοβαρών’’ και καλά επιστημόνων και γνωρίζω πολύ καλά και περισσότερα πράγματα από τον καθένα…γιατρουδάκο της συμφοράς…(εγώ ξέρω τι έχω περάσει/περνάω και ξέρω τις δυνατότητές μου…).
Με στενοχωρεί, εν πάσει περιπτώση, να διαβάζω τέτοια πράγματα, γιατί μου χει συμβεί και μένα πολύ παλιά…
και τελικά έλεγαν βλακείες…
Ακόμα, και να ναι σοβαρή η κατάσταση κάποιου (στην προκειμένη του παιδιού…)
κανείς δε μπορεί να λέει σε ένα παιδί ότι θα πεθάνει…είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΟ…κανείς δεν το γνωρίζει αυτό…
(και επειδή την γνωρίζω την πάθηση καλά σου λέω ότι δεν θα πεθάνει…)
είναι αμαρτία να βάζεις τον άλλον σε τέτοιο λούκι και σε αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία να σκέφτεται πόσος καιρός του απομένει…
ειδικά άμα δεν είσαι σίγουρος ρε άνθρωπε μου ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ το ξερό σου και ΣΚΑΣΕ…
λες κάτι απλά για να το πεις? τελοσπάντων…
(ξέρω καλά από κάτι τέτοιους ‘‘γιατρούς’’ τους έχω ‘‘σπουδάσει’’ τόσα χρόνια…
και πλέον εμπιστεύομαι μόνο τις δυνάμεις μου:!:slight_smile:

Συγγνώμη που ήμουν κάπως επιθετική…αλλά ήμουν πυρ και μανία την ώρα που το έγραφα (θυμήθηκα ένα περιστατικό και ‘‘φούντωσα’’…).

Θα έπαιρνα ότι ναρκωτικό υπήρχε(προσεκτικά όμως, μην πεθάνουμε πριν της ώρας μας), θα επιδίωκα να πηδήξω ότι μπορεί να σε κολλήσει οποιοδήποτε STD, κωλόμπαρα, στριπτητζάδικα, καταγώγια κτλ.

Aυτά πάνω κάτω…:!:

Ωραία ερώτηση, μ’αρέσει να συζητάω τέτοια θέματα.

Η απάντηση είναι απλή: sex, love and rock n roll babyyyyyyy!
Και φυσικά party με τους καλύτερους φίλους μόνο.

Θα έκανα παραγγελία καμιά 10αριά πουτανάκια θα αγόραζα άλλα τόσα βαρέλια μπύρα θα έβαζα στο στέρεο AC/DC και… :roll:

fixed.και εγω αυτο.

Μόνο εγώ θα το έπαιρνα βαρέως δηλαδή? :lol:

[SPOILER]το ότι θα πέθαινα αύριο…[/SPOILER]

[SPOILER]μα καλά θα είχατε όρεξη για πάρτυ?[SPOILER]…και πιο πολύ μου αρέσει ότι κάποιοι μετά από αυτό θα είχατε όρεξη να…%#$^@ 10:!: πουταν… κιόλας.[/SPOILER][/SPOILER]

μωρέ μπράβο.8)

Tι να σου πω βρε Silent Winter, κι εγώ αν μου έλεγαν ότι έχω 24 ώρες μέχρι να καταστραφεί το σύμπαν, σαικς θα σκεφτόμουν να κάνω:roll:
Και να φάω επίσης. Και να πιω cognac (μετά το σαικς).

sex,πάρτυ,μουσική…

Κ όμως… Θεωρώ την παρατήρηση της Silent Winter μάλλον την πιό προσγειωμένη κ πιό ώριμα σκεπτόμενη όσον αφορά τους περισσότερους. Άλλο άν το ρίχνουμε στο χαβαλέ (κ καλά κάνουμε δλδ, το τόπικ αυτήν την έννοια έχει) :wink:

[SIZE=“7”][B]ΠΕΣΙΜΟ!!![/B][/SIZE]

Ωραίο πρώτο post… :stuck_out_tongue:

Χαχαχαχαχαχαχαχα!
Ωραιο σχολιο :stuck_out_tongue: