Αν πέθαινες αύριο

θα έπαιρνα ντράγκια και δν θα ανησυχούσα αν θα μου κατέστρεφαν τη ζωή8)

τι λες μωρε?αφου σε ακουσα.

Αρχίδια. Φίλα ανάποδο σταυρο ξαρχάκο.

σημερα?

Αύριο. Το λέει ξεκάθαρα νομίζω, ο τίτλος. Ναρκωτικά δεν έχει νόημα να πάρεις, θα πέσεις σε υποτονία γρήγορα και θα χάσεις την τελευταία σου μέρα. Κακή επιλογή θα 'λεγα.

Πριν ξημερώσει Δευτέρα. Ναι.

Θα ακουγα το mindcrime και θα ήμουν με τους ανθρώπους που αγαπώ.

Δεν ξερω τι θα εκανα την τελευταια μερα. Το μονο που ξερω ειναι οτι δεν θα εκανα τιποτα για να το αποφυγω. :slight_smile:

εισαι σκληρος εσυ ε?

Γιατι ρε φιλε; Πρεπει να εισαι σκληρος για να θελεις να μην αποτρεψεις τον θανατο σου; Απεναντιας. Εγω χεστη με λεω…

Ωωωωω…

;;;;;;;

I smell εξομολογησεις in the air…

Μπα…

και γω το ιδιο…αφου αποχαιρεταγα οικογενιες φιλους κτλ…θα ανεβαινα σε μια πλαγια (ξερει ο νεκρο…πανω απο το θεατρο…)να βλεπω τα παντα απο ψηλα,θα επαιρνα μπυρες και κανα τσιγαρο(:–) και θα αααααραζα8)

Aπ’ ότι βλέπω στην τακτική του αράγματος με ποτάκι & τσιγαράκι θα καταφεύγαμε τελικά οι περισσότεροι.

+αγαπημένη μουσική βέβαια.

Τα ναρκωτικά δεν καταστρέφουν τη ζωή. Η σωστή χρήση τους γαμάει.

Ο Γουίλιαμ Μπάροουζ συγκεκριμένα λέει πως αν μπορούσε ο άνθρωπος να αρχίζει και να κόβει όποτε πρέπει τα ναρκωτικά, θα επέκτεινε τη ζωή του, μιας και τα κύτταρα αναγεννιούνται. Μπορεί να είναι και μούφα. Πίστεψε το όμως (!)

τα κυτταρα πεθαινουν.

Την άλλη φορά που θα πας να ποστάρεις κάτι του στυλ “τα κύτταρα πεθαίνουν”, σκέψου ότι μπορεί να χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού σου και να είναι ο Βάκιλλος :slight_smile:

Η ενας πλασιε που θα σου πλασαρει σωβρακα με τη φατσα του βακιλλου απανω.