Αν πέθαινες αύριο

Εγω θα ειμαι με full buffs και θα πιασω και critical! :stuck_out_tongue:

Ρουκετα στη Βουλη των Ελληνων σε ωρα αιχμης

Θα ελεγα σ’ όλους αυτα που ηθελα να πω αλλα δεν μπορουσα!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αν και καλυτερα θα ηταν στη συνοδο κορυφης του ΝΑΤΟ…

• 104854763923058865

Eίναι μαλακία να θες να ανοιξεις το στομα σοθ και να πεις να πεις να πεισ…και δεν μπορεισ…:?

Ποιός είναι αυτός ο ΣΟΘ? Κανένας κρυφός ημίθεος τύπου Λάβκραφτ? Πολύ ύποπτα μου ακούγονται όλα αυτά…

Συμφωνικη Ορχηστρα Θεσσαλονικης :slight_smile:

Όχι. Νεφελιμ που θέλει να μας φάει ζωντανούς είναι.

και ο ΑΟΞ ποιος ειναι ρε σαρουμαν;;;

Α.Ο.Ξ. = Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης (το κανονικό όνομα της ομαδάρας μου, πρωτού του μαγαρέψει ο Πανόπουλος).

τι σου κάνουν τα greeklish…:roll: :roll:

Αν πεθαινα αυριο…Θα ηταν Μ.Παρασκευη.

Κολυβα θα φαμε?:lol: :stuck_out_tongue:

Θα φατε αρνι μετα απο 2 μερες :expressionless:

σταμάτα να γεμίζεις βλακεία το φόρουμ

Θα έβαζα τον πρωθυπουργό να δουλέψει 16 ωρο σε κεντρικό περίπτερο, τον Γιωργάκη να δουλεψει delivery-boy με ποδήλατο, την Παπαρηγα πωλήτρια σε λαική, τον Καρατζαφέρη 12ωρο σε οικοδομή μαζι με οικονομικούς μετανάστες, τον Τσιπράκο και αυτον σε οικοδομή απεναντι απο τον Καρατζαφέρη και τους υπολοιπους 295 θα τους παγωνα τον μισθό και όλα τα αλλα περιουσιακα τους στοιχεια και θα τους εδινα 900 € το μήνα επι ένα χρόνο και παράλληλα να δουλευουν 16 ωρες τα Σαββατοκυριακα φυτευοντας δενδρα στην Παρνηθα

Κατι μας ειπες τωρα!!!

Με δεδομενο το οτι δεν θα πεθανω αυριο δεν μπαινω σε αυτην την διαδικασια! Παντως ειναι δυσκολο να σκεφτω κατι…σιγουρα δεν θα αποχαιρετουσα κανεναν!

Γινεται να πεθανω αυριο?:lol: #-o :stuck_out_tongue: Δεν δεχονται και παραγγελιες ρε γμ…:? #-o

Θα σκότωνα όσους πιο πολλούς κάγκουρες μπορούσα.

:-k …θα πηγαινα σιγουρα στην κολαση…