Αν πέθαινες αύριο

και αν ηταν καμια ξαδερφη σου?!

Θα της άφηνα και ψυχολογικό τραύμα.

θα αυτοκτονουσα :lol: :lol: :lol:

Θα σκηνοθετούσα το θάνατο μου νωρίτερα, για να δώ πως θα αντιδρούσαν όσοι πήγαιναν στη κηδεία μου και να μάθω τι πραγματικά πίστευαν για εμένα τελικά.

Θα έλεγα στα αγαπημένα μου πρόσωπα πόσο πολύ τα αγαπώ, θα φρόντιζα τα υπάρχοντα μου να πάνε σε καλά χέρια, και μετά θα επρεπε οπωσδηποτε να συναντησω τον James Hetfield για να πάω ευτυχισμένη:D :stuck_out_tongue:

Που ξερω… θα εκανα κατι τρελο …κατι που δεν τολμουσα να κανω λογω συνεπειων…τωρα δεν υπαρχουν συνεπεις…θα χαιρετουσα κοσμο…Η θα ανοιγα ενα τετοιο τοπικ να παρω ιδεες

…δε θα πήγαινα διακοπές.

Και μεις θα πηγαίναμε χωρίς εσένα. :smiley:
Αλλά μετά, θα έπρεπε να οδηγήσω επειδή ο πατέρας σου δε θα πήγαινε στο χωρίο… :frowning:

Θα πουλαγα τα εισητηρια για τις συναυλιες,θα εφτιαχνα προσκλητηρια για την κηδεια.

θα κανα βαρια ναρκωτικα για να δω πως ειναι
και μετε δεν θα νιωθα
α θα ακουγα και αυτο

αν πέθαινες αύριο,αν συναντούσες το θεό, αν είχες μια τελευταία επιθυμία…
Μα γιατι να βάζει κανείς τον εαυτό του σε τέτοια θέση?Μια χαρά είμαιι μες στην άγνοια και την καθημερινότητα!Πάντως το πιθανότερο είναι ότι αν συνέβαινε κάτι απ αυτά θα μ έπιανε σοκ και δεν θα προλάβαινα ν αρθρώσω λέξη!

θα πεθαινες αυριο οχι σε ενα λεπτο
δεν νομιζω να μην ελεγες κουβεντα.

ΑΝ καιι τωρα που το σκεφτομαι θα κανα οτι θα κανα αλλα θα φροντιζα να μην μαθαινε κανεις τιποτα

Αν έκανες κατευθείαν βαριά ναρκωτικά δε θα πέθαινες αύριο. :stuck_out_tongue:

Έλα ρε, υποκοριστικό του Γιογκ Σοθόθ. Τα φιλαράκια του στους πέρα γαλαξίες έτσι τον φωνάζουν.

θα ακουγα manowar,jack starr,virgin steele,majesty και θα ετοιμαζομουνα να περασω στην valhalla διπλα στον μονοφθαλμο odin.hail hail hail.

Θα εκανα απλα ολα οσα τωρα φοβαμαι να κανω, να πω…

:o

Ευτυχώς που δεν ήσουν στο Bad Arolsen (Μagic Circle Festival) πριν 2 εβδομάδες, γιατί τώρα δεν θα βρισκόσουν ανάμεσά μας και ο Óðinn θα είχε ένα ακόμα πολεμιστή στo πλευρό του! :lol: :lol: :lol: :smiley:

Αν πέθαινα αύριο,θα σκότωνα πρώτα αυτον που έκανε αυτο το thread,γιατι σίγουρα πρέπει να είχε σχέση με Μιτσοτάκη…!!Μετά,θα άκουγα οτι πιο brutal έχω,θα πορωνόμουν με την κιθάρα μου οσο πιο δυνατά γίνεται και στο τέλος θα μιλούσα με τα πιο αγαπητά μου πρόσωπα…

θα πηγαινα σε ενα παρκο με μουσικουλα ενα ντιαμπολο και θα πειραματιζομουν με το σωμα μου

θα σπαμαρα στο ροκιν μεχρι να αφησω το τελαιυτεο μου ποστ :!: