Μηπως ξερετε πια ειναι αυτη που εχει κανει διασκευη το sweet child o’mine απο GNR? Μιλαμε οταν το ακουσα
δεν πιστευα… ποσο χαλια το κανανε το κομματι …ντροπη! Δεν θυμαμαι ποια ητανε γμ… #-o
Η την avril να τραγουδαει το knocking on heavens door…8O 8O
Βρε τρισχειροτερη ηταν, τελικα το βρηκα πια εκανε cover το scom, λεγεται Sheryl Crowe(ουτε η μανα της δεν τη ξερει, εγω τουλαχιστον οχι) κ κατακρεουργησε τελειως το κομματι αυτο, το μετετρεψε σε στυλ country!
Απορω πως αφηνουν τετοια ατομα να πιανουν στο στομα τους τραγουδια οπως αυτο κ πολλα αλλα π ειναι υμνοι
κ να τα χαλανε ετσι…#-o :-s
Εχμ η Crowe μονο αγνωστη δεν ειναι οχι μονο στο Αμερικα αλλα γενικα…
Που να ακουσεις Sweet Child Of Mine και Show Must Go On executed live in Mουσες(μπουζουκτσιδικο στη Θεσσαλονικη.)
καλα διαβασα και γω τη συνεντευξη της αβριλ…ελεος η κοπελα εκτος οτι δεν ηξερε που ειναι οι απαντησεις τις δεν ξεπερνουσαν τη μια σειρα…αλλα θεα η κοπελα ομως…
οσοι ειχατε τοπεροδικο ειχε και τη Τζεσικα Αλμπα μεσα…φοβερη κι αυτη ε;
Ενα γράμμα να μου στείλεις να μου πείς πως νοιάζεσαι να μου πείς ότι σου λείπω κι οτι με χρειάζεσαι…
Πες μου το ομορφότερο ψέμα πως ο έρωτας δεν έχει τέρμα, πες το σε παρακαλώ είναι για καλό…
και δεν μπορώ να σε ξεχάσω δεν μποφρώ σε ποια ματιά τα ονειρά να θάψω, και προσπαθω να σε ξεχάσω προσπαθώ , γωνιά δεν έχω τώρα για να κλάψω!
Ρε ναι!Νοτης!Το αγαπημενο μου κομματι που το θεωρω απο τα καλυτερα ειναι “Αγαπη τι δυσκολο πραγμα” που βγηκε οταν πηγαινα Εκτη Δημοτικου.Απο τοτε το αγαπησα!!!:roll: