Το Τόπικ ΣΟΥ, φίλε χρήστη

Ειλικρινα σ’ εχω διαγραψει αν δω οτι πραγματικα ισχυει.

[FONT=“Comic Sans MS”]'Ασε τις υστερίες .Αυτό μόνο…ειλικρινά…δεν αντέχω.[/FONT]

Σωπα ρε, υπαρχουν τετοια κοριτσια την σημερον ημερα…:-k

Τα πραγματα ειναι απλα. Να τα ζουληξει.

και ομως υπαρχου,η πλακα ειναι οτι ο βλακας ο φιλος μου κολλησε και δεν ειπε τιποτα

^^Oσο μπορει να αποφυγει τις μπερδεμενες και υποπτες ιστοριες.

Που ειναι το μπερδεμενο και υποπτο στην προκειμενη περιπτωση? Η κοπελα του εκανε μια ευθεια και ξεκαθαρη ερωτηση!:stuck_out_tongue:
Αμα μου κανε καποια τοσο ωμη ερωτηση θα της απαντουσα το ιδιο ωμα(και ειλικρινα).

ειναι καθεμα εμπειριας ρε… και ειναι καπως να σου πει κατι τετοιο μια κοπελα ειναι ντεκαυλε

Γι’ αυτο πιανεστε κοροιδα οι αντρες :Ρ
Δεν ειδατε τις πληροφοριες; Μολις τελειωσε μια σχεση και μαλλον προσπαθει να ξεχαστει. Παρ’ ολα αυτα δεν το αναφερει :Ρ
Εδω λοιπον μπαινει το 1ο Χ :Ρ

τα χε με φανταρο και γενικα πολυ καιροκατι παιζοταν…του λεγε οτι δεν τα παει καλα με τον φανταρο και τετοια…παντως εχεις δικιο keep it simple,…

Μπατε σκυλοι αλεστε. Περιπτωση μπερδεμενης κοπελας που ψαχνεται. Ας ηρεμησει κι αποφασιζει μετα :wink:
Τωρα αν ο φιλος σου θελει οτι θελει προς το παρων κι εκεινη, τοτε αυτο ειναι αλλο θεμα. Ας ορμηξει. Απλα για κανα μπλεξιμο μονο.

αχαχχαχα ωραια τα λες αλλα το μπλεξιμο στην δικια μας ηλικια ειναι το πολυ τα ακρως προκαταρκτικα αρα μονο οι σχεσεις μετρανε που περιμενεις και κατι παραπανω καποια στιγμη…παντως τα λες ωραια αμα χρειαστω κατι για καποια κοπελα θα σε συμβουλευτω

Α μια ηλικια ειμαστε; Τοτε νταξει παιζει να ναι πιο πολυ ανωριμη απ’ οτι περιμενα :Ρ
Οκ ρε μαν οτι θες μου λες :Ρ

Ναι ρε, ενταξει, αυτα ισως τα λεω τωρα εκ του ασφαλους. Πριν απο μερικα χρονια δεν ξερω πως θα αντιδρουσα.:wink:
Τι Χ ρε?? Πιαστε και φατε οτι μπορειτε ρε μπλιετ, τσαμπα ειναι!:stuck_out_tongue:

:!:
Δεν παλεύεσαι κοπελιά.
Ναι, σε σένα μιλάω, στη σερβιτόρα.

Ελεος ομως… … … … …

Μιλα γαμω.

Καλά, έτσι και γίνει αυτό που μου είπατε να μην πώ, δεν θα μείνει ντουβάρι όρθιο! :band:

[SIZE=“4”]Θα καούνε όλα, ρεεεεεεεεεεεεεεε!!! :twisted: [/SIZE]

σηκωσε το τηλεφωνο.

Ουφ!!

και γαμω τις παραστασεις κανατε σπουδαια δουλεια συντροφοι περιμενουμε κι αλλα…προτεινω σε ολους να διαβασουν τον οδηγητη αυτου του μηνα για να διαβασετε γνωμες των σερβων για το κοσσοβο