Σου ζητώ συγγνώμη… ξέρω, ίσως σε απογοήτευσα. Αλλά κατάλαβέ με! Δεν ήθελα να γίνει έτσι…
Οκ, δεν το συνεχίζουμε.
Σου ζητώ συγγνώμη… ξέρω, ίσως σε απογοήτευσα. Αλλά κατάλαβέ με! Δεν ήθελα να γίνει έτσι…
Οκ, δεν το συνεχίζουμε.
Μπορεσες και χαλασες ολο το 3ημερο απο ενα 3λεπτο και μονο. Πωπω. Κοιτα την πως ειναι ρε.
Καααλά θα περάσουμε αυτό το εξάμηνο με σένα.
Συνδέεται με την καθηγήτρια στο χρώμα. ξέρει ο ρόυντης…
Ειμαι σιγουρος!
-Χαίρομαι που θα τα πούμε επιτέλους…
-πρέπει να σοβαρευτείς
αγαπητέ τι ρεξ,στη γλυφάδα έχει μια μεγάλη ταμπέλα που λέει “BAZ”.
παρακαλώ να χτυπήσεις λίγο με το χέρι σου στην άκρη να σχηματιστεί ένα τεράστιο “Ο”.
ευχαριστώ.
βάζο ή βάζω???#-o #-o :lol:
Χθες με εστειλες παλικαρι μου…:roll:
Mπακ ρε!!!
:vibrate: :vibrate: :yahoo: :yahoo:
Γουέλκαμ μπάκ!!!
Ξυπνατε ρε ζωα να παμε για καφε!!!
δεξι μπακ???
Παιχτηκε κατι και δε μιλας ξαφνικα?Οεο?
K τωρα νομίζετε οτι μετα την ασκηση ετοιμότητας σε περίπτωση σεισμού θα βγούμε ολοι απο την μπουκαπόρτα,θα σπάσουμε το κουτακι να βγαλουμε το κλειδακι,θα βάλουμε τον πυροσβεστηρα να κραταει την πόρτα ,θα ξεκλειδωσουμε και θα βγαίνουμε με σειρα προτεραιότητας…ζώα!!!ΡΕ ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Οριστε! Εχουμε να τα πουμε 3 βδομαδες και η ρουτινιαρικη μερα μου κατανταει ωραια!
Σιγα μην πω το σχολειο μου Μ. Αλεξανδρο.
-“Εχω μπερδευτει και δεν ξερω τι να σκεφτω πλεον. Δεν μ’αρεσει αυτη η κατασταση παντως.”
-“Θα το φας το κεφαλι σου…Κριμα ειναι, σε νοιαζομαι και δεν θελω να το δω αυτο.”
-“Μου λειπεις ε.”
Διαφορετικοι παραληπτες.
“Δεν παιζει να νιωσεις ποτε ρε λευτερη, γαμω, δλδ τοσο βλακακος?”
Μια σκεψη μου, περι του θρεντ και τι ακριβως ποσταρουμε:lol:
έλεος κοπέλα μου,φτάνει το ξεκατίνιασμα.φόρουμ είναι και συναγωνίζεσαι με την…στην γραφικότητα.λορδ χαβ μέρσι.
mod είσαι γαμώ!!! Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου!!!
Edit: το ΕΜΠ είναι από τα καλύτερα ιδρύματα και αν μετανάστευε εκτός Ελλάδος (και έφερνε ξένη οργάνωση) θα ήταν πολύ πολύ ψηλά στις λίστες…
Εντιτ2: Οι λίστες με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι κουραφέξαλα. Μόνο χοντρικά να τις κοιτάτε και πάλι δε λένε και πολλά.
Εντιτ3: Όποιος δεν πιστεύει ότι το ΕΜΠ είναι καλό ίδρυμα, ας δει που σπουδάζουν ή δουλεύουν οι απόφοιτοι του. Αυτό είναι το αφοπλιστικό κριτήριο
συ γύρνα στο ελληνικό πισί σου γιατί είναι όλα κόκκινα:p