Το Τόπικ ΣΟΥ, φίλε χρήστη

περιμένω…περιμένω…

Γιατί τώρα; Γιατί έτσι; Γιατί; Γιατί; Γιατί; Καλύτερα να μην συνεβαινε τίποτα από όλα αυτά. Τίποτα. Θέλω να γυρίσω το χρόνο πίσω να κάνω format στη μνήμη μου… Δεν θα το αντέξω αυτό…

εχει ο καιρος γυρισματα and when you ll fall I ll be there just to smash ur head:wink:

γιατι πας σπαρτη το φελεκι μου…

-Δεν εχεις χιουμορ κι εισαι ασχημος.

-Ξεφορτωσου με. Δεν εχει νοημα να προσπαθεις να μου την πεις για να ασχοληθω μαζι σου γιατι απλα σε βαριεμαι τρομερα.

-Σ’αγαπω οτι και να γινει. Μα οτι και να γινει…

-Γιατι;:-s :lol:

εχω σπαστη με την παρτι σου φιλε,αληθεια σου λεω…
οσο για σενα τι να πω εγω ο μαλακας φταιω

[FONT=“Comic Sans MS”]Αν θες μάτια μου σώνει και καλά κάποιον να φοβάσαι… τους ζωντανούς να φοβάσαι,γιατί οι νεκροί εκεί που είναι δε μπορούν να σε βλάψουν.[/FONT]

Δε πας να ζωγραφισεις το σπιτι στο μικρο λιβαδι λεω γω,που μας τα εχεις κανει αεροστατα?Αντε μπραβο κακομοιρη…

Kαλα…θα παω…!!!

ΣΚΑΤΑ
ΣΚΑΤΑ
ΣΚΑΤΑ
ΣΚΑΤΑ
ΣΚΑΤΑ
ΣΚΑΤΑ
ΣΚΑΤΑ
ΣΚΑΤΑ
ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ!

Τα σκατα μυριζουν τουλαχιστον αηδιαστικα ωραια ή οχι?

καθολου…
και μαλιστα θελω καποιος να τα φαει…

Προσφερομαι!
Ηδη εκανα ενα βημα μπροστα αν δεις!

Θα μπορουσα τωρα να πω κατι αηδιαστικες ιστοριες στις οποιες εμπλεκονται γνωστες και μη προσωπικοτητες, αλλα λεω να το αφησω γι’ αλλη φορα:!:

Μην αναβαλεις για αλλη φορα αυτο που μπορεις να πεις τωρα!

αηδιστικες ιστοριες…γιααα πειτε…

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4249
Οχι που δεν θα υπηρχε αντισοιχο θεμα… 8)

Αστο καλυτερα. Θα χασετε πασα ιδεα περι του κοινωνικου μου περιγυρου.

Υποσχομαι παντως να τα διηγηθω απο κοντα!

Αν αυτά που θέλει να πεί τώρα είναι στο κλίμα όσων λέτε (δηλαδή γράφετε) όλο το βράδυ, καλύτερα να μην τα πεί ποτέ:? αλλιώς θα πατήσω το:!:

ον τόπικ

ξέρεις ότι είμαι περεξηγισιάρης, μην με μειώνεις…απλά ψιλοτρέμω αυτού του είδους τα μέρη.

Μακαρι να ειμαι παρων τοτε!