silent αν θες και δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις έλα κι εσύ. να μαζευόμαστε κόσμος.
Όχι μόνο τον ορό, αλλά και κείνο που τον στηρίζετε, βάση λέγεται; :Ρ
[SPOILER]ΦΛΟΜΠΕΣ.-[/SPOILER]
αν σου πω ότι δεν ξέρω. λογικό μου φαίνεται το βάση.
αλλά δε θέλω να πάθει και μεγάλο κακό γιατί είμαι μεγαλόψυχη
θα την πατήσει και μόνη της:wink:
Χαχαχαχαχα, Μαρία, θέλω να σε γνωρίσω εσένανε…
Θα έρθω, αλλά θα έρθεις κι εσύ να δώσεις ένα χεράκι, ε!
Εγώ επειδή είμαι σκατόψυχη, θέλω να την πετάξω στις ρόδες μιας νταλίκας.-
όλο και σε κάποια συναυλία θα πετύχει η μία την άλλη:D (όχι ότι πολυπηγαίνω αλλά οκ…)
ναι ό,τι χρειαστείς βοηθάω και εγώ με τα στιβαρά μου μπράτσα.
επίσης: όταν οι περισσότεροι απομακρύνονται από δίπλα σου δεν έχεις καταλάβει ακόμα γιατί? ή μήπως νομίζεις ότι τους απωθεί η υπερβολική σου λάμψη?
υπάρχει και το μπάνιο ξέρεις…
Πόσο θα ήθελα αυτά που γράφονται εδώ, και ειδικά ατάκες σαν αυτή, να λέγονταν face to face, και να ήμουν παρών τη στιγμή που γινόταν… Πόσο θα ήθελα όμως!
Maria, you’re not metal enough.
αυτό αν το κάνω μετά θα με πιάσει στο στόμα του και αλίμονό μου
ναι δεν τολμάω είμαι κότα φίλε κούνελε8)
εύχομαι κάποια στιγμή να καταλάβει ότι δε σώζεται μόνο με το αποσμητικό του σούπερ μάρκετ. το νερό είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου
Στόμα που είμαι βέβαιος πως θα ζέχνει από ευωδιαστές μυρωδιές. H πύλη της κολάσεως.
Θεωρώ οτι είσαι περισσότερο αυστηρή απ’ότι χρειάζεται, σε τελική ανάλυση, κάτω από τα στρώματα της μπόχας μπορεί να υπάρχει τόση ουσία. Αλλά έτσι είστε εσείς οι γυναίκες, επιφανειακές!
(οκ, μαζί σου :P)
“σε ευχαριστώ για το 2012…”
Αληταρα Μινωταυρε.
σε σας φίλοι χρήστες που δεν ακούτε le scrawl!:roll::roll:
“σκαρλετ,θελω πραγματικα να σου κανω πολλα πραματα,επειτα να σε παντρευτω και να κανουμε παιδια. αυτο και θα ειμαι ολοκληρωμενος”
Λιγα για την Σκαρλετ φιλος μην γινουμε μπιλιες.
να πάρετε σειρά κύριοι! η κοπέλα συνοδεύτεται από τον υποφαινόμενο
κάτι τέτοιο!είμαστε ακόμα πιο μακριά
You ain’t seen nothin’ yet…
Πρέπει να είσαι πολύ τσαντισμένος με την φωτογραφία
καλή χρονιά να έχεις, όσα θες να γίνουν πραγματικότητα! και να με σκέφτεσαι καμιά φορά… καληνύχτα
Αχ και να ήμουν 19 χρονών όταν ανακάλυπτα το Blue Fox… Κάθε βράδυ εκεί θα ήμουν!
Εμείς που είμαστε στην ηλικία και το ξέρουμε δεν έχουμε τα λεφτά να είμαστε κάθε μέρα εκεί