Το Τόπικ ΣΟΥ, φίλε χρήστη

Παντως το χειροτερο ειναι να λες στον αλλον “στα 'λεγα”.:stuck_out_tongue:
Εμενα οταν μου το λεει καποιος θελω να τον σαπακιασω στο ξυλο.

+100000000000000000000

Εγώ θα το πω τώρα, όμως, και θα είμαι και περήφανη!!! :stuck_out_tongue: Τι να κάνω άμα μερικοί έχουν μυαλό κουκούτσι… [-X :dunno:

ον τοπικ…
θελω να σε πιασω και να σε ξεμαλλιασω…και μετα να σου δωσω πολλλλλλααααα φιλακια γιατι σαγαπω πολυυυυυυ ρε συ!!!

Παρισι ερχομαστε, ετσι παιδες???:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Ναι ομως γι αυτον που το λεει, δεν μπορεις να φανταστεις τι ανακουφιση ειναι!:roll:

εγώ το λέω πάντα το “σου τα έλεγα” για να μάθουν να με ακούν!!!:stuck_out_tongue:

Ναι αλλα την στιγμη που εχω κανει την χαζομαρα(ναι αυτην για την οποια “στα λεγε” ο αλλος:p ) εχω τον πονο μου και το τελευταιο που θελω ειναι εναν να μου την λεει γι’αυτο.:wink: :stuck_out_tongue:

Γι’αυτο κι εγω προσπαθω να μην το λεω γιατι ξερω ποσο με τσαντιζει.:stuck_out_tongue:

Ακολουθηστε με μαθητες μου!

Ανησυχώ…τη μία λες ότι σου αρέσει να μορφώνεις τον κόσμο,την άλλη “Ακολουθηστε με μαθητες μου!”…ελπίζω να μη σχετίζονται μεταξύ τους!:stuck_out_tongue:

Μπα, καμια σχεση. Ο νοων νοειτω. :wink:
Ποιο δαρκθρον ειπες θες εσυ;

εγώ???:-s

Αν ακούσει και Dark Throne η Νεφέλη πάω να γίνω μέλος των Παπαροκάδων…

:lol:

Eχει ακουσει…
ωρα να προβαρεις ρασα και μικροφωνο! :stuck_out_tongue:

αναθεμα τα γυμνα καλωδια και τα πρασσειν αλογα!!!στο διαολο να πατε ξενερες…:stuck_out_tongue:
αλλα το μεγαλυτερο ουυυυυυυυυυ στις φλωρουμπες the third voice band (χαχαχα κοιτα ονομα οι καλογριες…) που επαιξαν χατζηγιαννη και…δυτικες συνοικιες…τσου ρε!!!
les chrites και μονο ρεεεεεεεεεεεε

Αν έχεις παράπονα από εμένα, μίλα για την πάρτη σου και μη βάζεις τρίτους να τσακώνονται μαζί μου για σένα… ήμαρτον…

Οχι ρε τα γυμνά καλώδια ωραία είναι.

ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΝΕΦΕΛΟΝΙ!

:lol: :lol: Πέστααααα!!(όχι ότι θα ξανακούσω βέβαια…αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!:stuck_out_tongue: )
Ευχαριστώ άλεξ μου!!!

Και μολις μπεις και ξεφυγεις απο τους μπατσους κανε μου ενα τηλεφωνακι στο κινητο μου γιατι εγω δεν εχω καρτα… :–

Αυτος ειναι ο κωδικος:arrow: 524 79 37845000 133 Α f εΡΩ zGL SsΣσ 98

Αντε ρε Νεφελη θα μπεις καμια φορά; Θέλω με κάποιον να κουτσομπολέυσω!