o Mανος μενει στην Τρουμπα:!:
το σαπουνι λεει :lol::lol::lol:
Στην Τρούμπα μένουν μόνο οι Απόγονοι.
Δεν είμαι καν θιγμένος από το βίντεο (Ορχομενός λέει, χαχ).
Yep. Still faggots. All of you.
Η για διαμονη μιλαμε η για καταγωγη.Αν μιλαμε για διαμονη εισαι και συ στο ΓΚΕΙ ΠΑΡΕΙΝΤ, αν μιλαμε για καταγωγη δεν με εχεις.Μιλας σε εναν Stark και εισαι ενας Lannister.
Ξέρω που μένεις ρε…το νου σου…
^ Τι θα κάνεις ρε, θα ρθεις από το σχολείο σου ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΑ; ΜΑΘΗΤΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ;
Τσου ρε ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ. Που μου θυμήθηκες και την καταγωγή σου και μας προέκυψες και Σταρκ. Αλλά και για καταγωγές αν θέλεις να μιλήσουμε, εσύ είσαι κίναιδος Βούλγαρος και εγώ ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΚΑΙ ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ ΜΑΖΙ. Για τί άλλο θες να πούμε γατάκι; Για τις προαιώνιες ρίζες μας; ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΧΑΡΑΖΑΤΕ ΟΡΝΙΘΟΣΚΑΛΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΧΤΙΖΑΜΕ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥΣ ΚΑΙ ΚΝΩΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΔΟΜΙΖΑΜΕ ΙΩΝΙΚΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΛΕΚΙΑ. ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΡΘΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
[SIZE=“7”][B]ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΛΑΝΙΣΤΕΡ[/B][/SIZE]
Ναι. Και μίλα καλύτερα μη φέρω μαζί και τα συντρόφια από το Guzel και σου κάνουμε τη μούρη μπον φιλέ.
ΤΙ ΚΝΩΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥΣ ΜΩΡΕ, ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΜΙΛΑΣ, ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΝΕΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΤΙΖΑΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ.ΕΧΩ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΜΕΡΙΑ, ΑΚΟΥ ΛΙΓΟ ΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΟΥ, ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΩ.ΔΕ ΝΟΡΘ ΡΙΜΕΜΠΕΡΣ
Απειλές Αθηναίων.
Δεν ξέρω καν τι είναι το Guzel.
<3 <3 <3
δεν επέστρεψα για να είμαι ο τύπος για τα technicals, o number cruncher, επέστρεψα για να θέσω όλο μου το intellect σε εφαρμογή κ σε όλους τους τομείς. το οποίο συμβαίνει αλλά μερικώς, οπότε βρες χρόνο να τα λέμε πιο πολύ πριν κάνεις task allocations και τροποποίησε ελαφρώς την προσέγγιση σου
Αρκεί που επέστρεψες, εμείς σ’αγαπάμε έτσι όπως είσαι.
όχι απλά προβάρω βασικά έεψαχνα τίποτις εις το σite για matthew shipp κ έπεσα πάνω στο θρέντι γιατί είπα να δω κανα βυζί στο κωλάκηδες βς. βυζάκηδες