Αγαπημενε μου φιλε μου λειψες πολυ…ελπιζω να περνας καλα…και εσυ αδερφακι ελπιζω να περνας καλα στην Σκωτια…ΜΟΥ ΛΥΠΕΤΕ ΠΟΛΥ!!!
Δηλαδή έλεος!!πόσο έχεις καεί με αυτό το παιχνίδι?νόμιζα ότι είχες περάσει από αυτή τη φάση…
Αν μιλάς για LineAge άκου το πρόγραμμα ενός φίλου μου που τώρα θα πάει τρίτη λυκείου :
Ξύπνημα 4.30. Παίζει μέχρι τις 8 που θα φύγει για σχολείο.
Κατά τις 3 παρα που επιστρέφει παίζει και τρώει ταυτόχρονα.
Κατά τις 4 παρά πάει φροντιστήριο.
Κατά τις 7 και κάτι που σχολάει πάει ινερνετ καφέ.
Κατά τις 9 πάει σπίτι, διαβάζει περίπου μέχρι τις 12, μετά κοιμάται για να ξαναξυπνήσει στις 4.30 και να παίξει.
8O 8O 8O 8O 8O :lol: :lol: :lol:
Θες να παίξουμε τπτ μπουνιές τώρα;;;;;
Καλά ρε μούρη!!! Έφτιαξες πρόγραμμα να λύνει sudoku στην 1η λυκείου;;; Είσαι μορφή!!!
Τυχερή η κοπέλα σου!
Nαι,θα λυνει sudoku στο τσαφ και θα πουλαει μουρη στις φιλες της οταν παιζουν κουκλες.
omg!!!απλώς έλεος!!καλά μιλάμε για τρελό κάψιμο!!ευτυχώς δε λέω αυτό το παιχνίδι…
α!!και sudoku rules!!!
εμενα ενας γνωστος μου ειχε μεινει στην ιδια ταξη 2 φορες, τη μια για το μπιλιαρδο και την αλλη για το Lineage #-o
Ειχα φιλο οπου :
8,00 σχολειο
3,00 internet cafe
7.00 Καφε
10,00Παλι ιντερνετ καφε
8,00 σχολειο
3,00 internet cafe
7.00 Καφε
10,00Παλι ιντερνετ καφε
8,00 σχολειο
3,00 internet cafe
7.00 Καφε
10,00Παλι ιντερνετ καφε
8,00 σχολειο …
Τι Lineage παιδια, αυτα ειναι ξεπερασμενα… Η νεολαια τωρα παιζει WOW.
O δικός μου τουλάχιστον διαβάζει κανα τρίωρο, αλλά αν και πάει φροντιστήριο βγάζει κάπου στο 13. Εντωμεταξύ ξέρω άτομο που με ΔΥΟ ώρες διάβασμα έβγαλε γύρω στα 18000 μόρια στις πανελλαδικές, ενώ εγώ με τρείς ώρες περίπου 17000 και κάτι. Πως γίνεται αυτός να μην βγάζει παραπάνω δεν μπορώ να καταλάβω…
Καλη επιτυχια σε οτι κανεις στη ζωη σου… Να εισαι παντα καλα!!!
Μetal για μια ζωη γαμω τη μου…
Kαι στην επόμενη μη σου πω… 8)
Στα τσακίδια!!!
Σηκωσε το τηλεφωνο ρε μιναρα.
Κατά βάθος στεναχωριέμαι. Είμαι εγωίστρια;
Πολύ…
Γιατί ποτέ δεν λέτε αυτό που θέλετε και ψαχνόμαστε μια ζωή!!!Αποφασίστε πια!