Το Τόπικ ΣΟΥ, φίλε χρήστη

Είσαι τζετ και κολώνω να σου μιλήσω!!!

δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα για το χθεσινό…σε σκέφτομαι.εσύ?

αφού το ζητάς τόσο, θα έρθω, στο είπα. αλλά δεν φταίω για ότι γίνει τότε και κυρίως έπειτα… Σε έχω ήδη προειδοποιήσει

Πανο συλληπητηρια και απο μενα.

Συλληπηρηρια και απο μένα φίλε μου…

Συλλυπητήρια και απο μένα, και καλή δύναμη εύχομαι σε όλους σας. Μη ξεχνάς, ποτέ κανείς δε φεύγει όσο τον θυμόμαστε

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, πραγματικά.

Πάνο, τουλάχιστον, “You can shed a tear because she’s gone, but you can smile because she has lived.

Συληπητηρια κι απο μενα Πανο, δυστυχως τωρα το ειδα. Ελπιζω να μη χρειαστει να βρεθω κι εγω σε παρομοια κατασταση με σενα σε λιγο καιρο…

Σας ευχαριστώ πολύ.

Η κακη μερα απο το πρωι φαινεται…

[FONT=“Arial Black”][SIZE=“3”]ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! :blow: [/SIZE][/FONT]

Το δημοσιο σπερνει, μακαρι να μου βρειτε και μενα ενα βισμα να με βολεψετε εκει καποια μερα…
ΥΓ: Ψηφιζω απο μικρος ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ειμαι φανατικο μελος σε ΔΑΠ - ΠΑΣΠ - ΟΝΝΕΔ και εχω αφiσα του Μητσοτακη στο δωματιο μου με φοντο τον πρασινο ηλιο!!!

Πανουλη, εμεις τα ειπαμε, οσο ειναι παρουσα στη σκεψη σου δεν θα λειψει ποτε. R.I.P.

Αν και αργα, εχεις και τα δικα μου συλληπητηρια!:frowning:

“Ημουν πολυ ηλιθια που δεν σου απαντησα οπως επρεπε, οταν ανακατευτηκες και αρχισες να με κρινεις και να μου μιλας επιθετικα δειχνοντας οτι εισαι πολυ καλυτερη απο μενα.*απαρια εισαι και ο,τι πιο ηλιθιο εχω γνωρισει ποτε μου!Μεγαλωσε πρωτα,κρινε τον εαυτο σου, δες τις μαλακιες που εχεις κανει και κανεις και μετα να μου κανεις υποδειξεις.Ζωο.”

Συλληπητηρια και από εμένα,εστω και καθυστερυμένα.Όσο οι άνθρωποι που αγαπάμε είναι ζωντανοί μέσα μας,τόσο θα είναι δίπλα μας.

Σας ευχαριστώ παιδιά, να 'στε καλά.

ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΠΙΚ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ?

Δεν είδα πουθενά κάποιον να βρίζει,για ποιον μιλάτε?

Είδα εγώ όμως

Για μενα λες?:-s
Επειδη εγω εβρισα στο τελευταιο post…