Με σοφι-κ μιλουσες εκεινη την ωρα ε?
βλέπετε,ε,δεν μιλάω,δεν λέω τίποτα
ChrisP αντε μου στον διαολο!
Ένοχη συνείδηση karvou…?:lol:
Όχι…[-X
Μods βλεπετε οτι το εν λογω user με προσβαλλει χωρις λογο και αιτια…
:roll:Ενα σωρο λογοι και αιτιες…:roll:
Αυτα δεν ειναι ελληνικα…
όπως έγραψε και η J.K.Rowling…“αν η δική σου συναισθηματική εμβέλεια χωράει σ’ένα κουταλάκι του γλυκού,δε σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο και για τους άλλους”.
Ή με δουλεύεις ή δεν έχεις παρακολουθήσει “το εθνίκι” του φόρουμ!
Aπλα βλεπω πολυ Λιακοπουλο
Το ξέρω, το διαπίστωσα!
το κλιμα αλλαξε και καποιοι γιναν ‘γνωστες’. προσωπικα βαρεθηκα. σι για… μπατ νοτ σο οφεν.
αααααα ειμαι αχρηστη δεν αντεχω ρεεεε φερτε χρονομηχανη
όλο εγω κάθομαι και δουλεύω και οι άλλοι κάνουν τα κορόιδα!!!
*δεν έχω κάρτα
*ω ρε,μια χαρά περάσαμε σήμερα,καλό ταξίδι κι άντε να τα σπάσουμε όταν γυρίσεις!!!
*ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ μέσα στο ολικό χάος
Ρε συ, ξεκολλα. Αν “παρεξηγηθηκες” απο αυτο που νομιζω ειναι μεγαλη μαλακια. Αν ειναι κατι αλλο που δεν εχω αντιληφθει, ΟΚ (δεν ειμαι και απο αυτους που καθονται και διαβαζουν ολο το φορουμ καθε μερα… ). Δικαιωμα σου στην τελικη να κανεις ο,τι θεωρεις καλυτερο. Εγω απλως τη γνωμη μου λεω.
[SPOILER]Angmar γυρνα στο λαο σου!! Σε χρειαζομαστε!
Τι θ’απογινει ο Μπλουζλικ χωρις εσε?:-s [/SPOILER]
Δεν θα αντεξει πανω απο 2-3 μερες.Αφου μας αγαπαει κατα βαθος
Και γω αυτο πιστευω! Θα βαλουμε τα κοριτσια του φαρουμ να τον γαργαλισουν αυριο στο underworld για να του αλλαξουν γνωμη!!:naughty: :naughty:
δεν ειπε κανεις οτι φευγω. απλα με καποιους εχω παραγνωριστει. ειναι γενικα συναρτηση αρκετων πραγματων. δεν ειναι θεμα θυμου ή πεισματος. απλα κουραστηκα/βαρεθηκα. αν ειδες ειπα τη φραση ‘νοτ σοου οφεν’ εννοωντας με αυτο οτι εχω σκοπο τα ποστ να ειναι λιγα και οπου χρειαζονται. α και το ανεφερα το απογευμα πραγμα που σημαινει οτι δε μου ρθε ετσι ξαφνικα.
δε θελω να ανοιξει συζητηση. δεν αρχιζω ποτε κατι που δεν εχει νοημα.
εντιτ: μη με ρωτησετε αυριο, απαντηση δε θα παρετε.
Προσωπικα θεωρω μαλακια τον λογο για τον οποιο εγινε (θρεντ των Καντλμας) αν ειναι αυτος ο λογος η απλα η αφορμη