Το Τόπικ ΣΟΥ, φίλε χρήστη

Ρε ηλίθιες ΚΟΤΕΣ, εντάξει, αν είναι να βγάλετε τα μάτια σας βγάλτε τα μεταξύ σας! Εμένα γιατί με μπλέκετε? Και γιατί προτιμάτε να πιστεύετε ένα ψέμα, μόνο και μόνο γιατί έτσι σας βολεύει? ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΡΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, αν είναι να ασχολείστε έτσι!! Εγώ δε φταίω σε τίποτα.

Καλα ητν χθες…πολυ ομορφα…αν ειχα και το δικο σου χαμογελο παρεα μου θα ταν ακομα πιο ωραια:!: :!: :!:

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥ!!!

κωτσο και πλατωνα αυχαριστω για την χθεσινη σας βοηθεια με τη δουλεια μου :lol: :lol:

για πειτε αλλο ενα νουμερο απο το 30 μεχρι το 50 :stuck_out_tongue: :lol: :lol: κουραση φιλε :stuck_out_tongue:

Ας τον μαζεψει καποιος επιτελους…:roll: :lol:

Δημόσιοι υπάλληλοι…τς τς:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εδώ…!Με φώναξε κανείς???

ό,τι και να γίνει τελικά
όπως και να πάει.
στα @@ μου.
τσιερζ.

'Ετσι ρε γαμώτο! Χώσε! Στείλτη μια φορά σταδιάλα! Άντε μπράβο!

…Και πολύ άργησες κιόλας! Αναχαθούνε, αχάριστες γυναίκες, ολόκληρος Ρουδόλφος ασχολείται μαζί τους και αυτές…τς, τς, τς, τς! [-X

πες τα,πες τα:-s

:lol: χώσε κωστή!!
Άντε Ρούντι έχεις την υποστήριξη όλων!

ον τόπικ…ζεις;δεν έχουμε μιλήσει καθόλου σήμερα!δεν έχεις και τηλέφωνο αλλά κάνε κάτι σε παρακαλώ!μου λειψες…:frowning:

Αύριο που θα σε δώ ελπίζω να μου μιλίσεις πιο ανοιχτά,και να είμαστε ακόμη μια το τρελό τρελό δύδιμο που είμαστε:D

Αυριο ειναι η μεγαλη μερα…την κατσατε καθικια

Φύγε,δεν μπορώ άλλο,δεν νιώθω κάτι για εσένα,σε παρακαλώ,φύγε,άσ με ύσηχο,έλεος,δεν σέβεσαι τον εαυτό σου???,δεν θέλω να βρίσω αλλά κάπου βαρέθηκα και εγώ,άσε με ήσυχο,ΦΥΓΕ!!!

σε μυγα μιλας πυραμιδουλη? :stuck_out_tongue: :lol:

Θα ρώταγα μύγα αν σέβεται τον εαυτό της?:stuck_out_tongue:

Σ’αγαπώ

Εισαι μαλακας

Σε λίγω θα σε δω να χορεύεις. Στον πάγο. Αλήτη

Πατινάζ; Θέλω κι εγώ :stuck_out_tongue: Οκ σκάω :-s