Kαλόριζικο κατ’αρχας.
Κατα δευτερον ποσα θες και τι εισαι διαθετημενη να προσφερεις ως ανταλαγμα
Καμμια χιλιάρα minimum…Να υποθέσω οτι η ευγνωμοσύνη μου δεν αρκεί,ε???
Mε την ευγνωμοσυνη δεν χωρτασε κανεις Εσυ με ευγνωμοσυνη θα μπορεσεις να παρεις επιπλα???Οοοοοχι!!!
Ετσι…να μην χανομαστε…ξερεις εσυ…
Αφού χιούμορ δεν έχεις. Τσαντίζεσαι με το παραμικρό. Δεν αντέχεις την πλάκα. δεν αντεχεις να μην ασχολούνται μαζί σου. Τι τα αρχίζεις όλα αυτά? και καλά “πλακίτσα”? αφού δεν αντέχεις
Αφου ρε μακακα δεν το αντεχεις το ποτο τι παριστανεις…
Συνεχίζω εγώ με το σκυλέ ρεπερτόριο (κατάλοιπο της χθεσινής βραδιάς) και πάμε τώρα λίγο Βουρλιώτη
“Ποσό μαλάκας είσαι
μαζί μου, ασχολείσαι!
Αν όντως δε γουστάρεις
σου δείχνω τι να πάρεις”
Αφιερωμένο σε όσους με “υπερασπίστηκαν” στο παρασκήνιο και με μπινελίκωναν στο προσκήνιο!!!:lol: :lol:
Παρασκηνιο?
ναι, το διόρθωσα… “Αφιερωμένο σε όσους με “υπερασπίστηκαν” στο παρασκήνιο και με μπινελίκωναν στο προσκήνιο!!!”. Τώρα έγινε σωστό (και ας ακούγεται περίεργο:p )…
Aφου ειμαστε γεννημενοι ο ενας για τον αλλον…
Ον τοπικ: Χαρηκα πολυ που μιλησαμε σημερα μετα απο 10 μηνες…Ανυπομωνω πολυ να σε δω αυτη τη βδομαδα
Χαχαχαχαχα :lol: :lol:
Είσαι αστειάτορας με αυτά που λες! Μόνο εσύ τα πιστεύεις αυτά! Ειλικρινά δεν πρέπει να υπάρχει άλλος άνθρωπος που να τα βλέπει έτσι τα πράγματα και να τα πιστεύει. Μα τα πιστεύεις κι όλας? Τι να πω…[-X [-X
όχι ρε, δεν είναι για σένα, μην ανησυχείς. Για έναν ΑΕΚτζη είναι που νομίζει ότι δεν έχω πάγκο και ότι θα κερδίσει την Κυριακή μέσα στο Καραϊσκάκη
Προς ιδιο Αεκτζη:
Μην ανησυχεις.Ο καιροc γαρ εγγυc…
σας 'εχω παλιοτεντυμπόιδες
Τι ανακατεύεσαι μωρη…¶σε τα παιδιά ήσυχα!!!
και τι να κάνεις ένα τέτοιο βράδυ…τι έγραψες ρε,τι έγραψες?
πως είναι δυνατόν να μην σ’ερωτευτεί κάποιος από αυτό και μόνο?μάτια μου
γαμω τα ποντικια της microsoft γαμω που να φαληρησει
[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Ξέρο τα πάντα για ώλλους σας…Τω λαίνε εξάλου όλι…Μιν μαι ροτίσται ποιή ήνε…Δαιν θα σας πο…Στοίλται μου πι εμ αν θαίλετται…Καρραμωλαίγγος ρούλζ![/SIZE][/FONT]
Ω μεγάλε μάγιστρε! Μιλάς με γρίφους και δε σε καταλαβαίνω! Ακόμα να σε αποκρυπτογραφήσω :lol: :lol: :lol:
εντοπισα ενα ορθογραφικο λαθακι… το ‘‘πάντα’’ ετσι γραφεται ρε?
ποιο καλό παιδί απ’εδώ θα μου φέρνει τσιγάρα στο δαφνί?κάμελ μαλακό:)