Το Τόπικ ΣΟΥ, φίλε χρήστη

All I want for Christmas is you!!!

20 στ’ αρχαια και χωνεψε το παλιοκομπλεξικε :har: :!:

Kάκτε…

Για όλα όσα μου έχεις προσφέρει μια ζωή, για όλα όσα μου προσφέρεις… Σε ευχαριστώ…

Θέλω να είσαι χαρούμενη, μόνο αυτό.

Τι εισαι?Για πες,τι εισαι?Εισαι το…?

Δεν είσαι χαζός… :bye:

… ρουφιανοι κοτοπουλα με κρανη αφιερωμενο στα στρουμφακια των εξαρχειων :stuck_out_tongue:

…μάνες κολλήμενες με τσιρότα στο ταβάνι…

:-s

αχουυυυ:oops: :oops: :oops:

οχι οχι δε…

Ρόδα είναι και γυρίζει…

Σε θέλω σαν τρελός και το ξέρεις. Ξέρω πως το γεγονός ότι είμαι φαντάρος κάνει δύσκολα τα πράγματα γι’αυτό και δείχνω κατανόηση στις διάφορες παραξενιές σου. Αλλά μέχρι εδώ ήταν ρε πούστη. Όσο και αν σε θέλω, όσο και αν σε γουστάρω, όσο και αν βρίσκεσαι μέρα-νύχτα μέσα στο μυαλό μου δεν μπορώ άλλο. Είσαι η ζωή μου αλλά έχω βαρεθεί να πληγώνομαι. Τέλος.

Γιατί ρε γαμώτο; :frowning:

βρε μπελας που μας βρηκε…

Πόρνη ίωση. Και δεν μπορώ να σε χτυπήσω…
Get down with the sickness γαμώτη!

Οριστε που καταντησαμε, να θεωρειται κακο να προσπαθεις [-X [-X :stuck_out_tongue:

Αντε και του χρονου… ενα χρονο μεγαλυτεροι…! Αυτα ειναι. Τα σπασαμε στη γιορτη σημερα. More Χριστουγεννιατικα ρε \m/ :stuck_out_tongue:

ακριβώς…παλιοβήχα!αρχίζω αφωνία…

ον τόπικ: τι να σου πω ρε παιδί μου,ώρες ώρες ειλικρινά δε σε καταλαβαίνω…

φίλε manson όλοι την έχουμε πάθει…σήκω φύγε κάνε νέα αρχή ή απλά ασχολείσου μόνον με τον εαυτό σου…

ακόμα περαστικά σε όσους κ όσες είναι άρρωστοι…

Ελεος με την παρτυ σου…με αυτο τον εγωισμο!εχασα και το party του rocking και τελικα @@!#-o

Νομιζω πως εισαι αρκετα μεγαλος πλεον για ν’ αντιμετωπισεις την αληθεια. Ο περισσοτερος κοσμος στα 19 σκεφτεται με μυαλο 14χρονου το λιγοτερο. Εσυ γιατι 4χρονο καρδια μου; Οταν λεω οτι με κουρασες, το εννοω! Αναθεμα την ωρα και τη στιγμη του καροτσερη να ουμε :stuck_out_tongue: