κάνε μου μια χάρη,φύγε απ’το μυαλό μου,θενκς
Εισαι η ντροπη του rocking.gr.Τελλλλλλος!!!
ακους ρουντι? :roll:
δε μου άρεσε η ταινία από όπου πήρες το αβατάρ σου… Ευτυχώς είχα πίτσα μπάμπεκιου (Nihilist καθάρισε για μας) και ξεχάστηκα…
Νταξ απο τις πιο αθλιες ταινιες εβερ.Ουτε καν στο bottom 10 μου
εμένα με άρεσε…:-s
Σαν συλληψη ιδεας ηταν πολυ καλη.Αλασκα 6 μηνες νυχτα και βγαινουν βρικολακες.Αλλα σαν ταινια ηταν… Φαντασου οτι εφαγα μονο μια πιτσα και περισεψαν 2-3 [-X
φαντάσου ότι μια πίτσα έφαγα μέχρι και εγώ που είμαι το ένα τρίτο…
ποπο κακιιιιιια
Είστε οφφ τόπικ!! Πηγαίνετε να ποστάρετε στον κινηματογράφο βρεεεεε…
πωωω
Εσύ το φαί, δε θες ούτε να το ακούς! Καλά σου τα λέει ο monte
σ’αυτό γράφω καψουριές εγώ.σταματήστε.αλλού να πάτε.
μπα, τι έγινε; Ξυπνήσαμε κ αρχίσαμε το δούλεμα; Επιτρέπω μόνο στον Λούκι Λουκ να με πειράζει, ενταξ; Άντε![-X
βάζω virgin black για να εξιλεωθώ… :oops: :oops: Έχεις δίκιο. Οι κακές παρέες. :oops: :oops:
Μαρία, μια χαρά ταινία ήταν, ο τόλκης δεν ξέρει… Εδώ νομίζει πως θα τα φτιάξει με τη Σιμόν
5 ατομα ειμασταν και οι 5 την ιδια αποψη ειχαμε νιονιο
1) Γεγονότα όπως κάτι που μου συνέβη σήμερα αφήνουν για άλλη μια φορά να υπονοηθεί πως κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία. Αν όμως ισχύει κάτι τέτοιο, θα ?λεγε κανείς, που μπορούμε να αποδώσουμε όλα τα άσχημα που συμβαίνουν? Τις ατυχίες, τα στραβά που συμβαίνουν, τη δυστυχία που υπάρχει. Ίσως τελικά έχουμε μάθει να σκεφτόμαστε πολύ με την λογική «είτε-είτε» και δεν μπορούμε να δούμε τα πράγματα διαφορετικά, όπως για παράδειγμα το ότι μερικές φορές τα αντίθετα γίνεται να συνυπάρχουν… Λέω ίσως…
2) Και ποιος σου είπε εσένα πως τα πράγματα πάνε όπως τα θες, ή όπως τα σκοπεύεις. Τα πράγματα ακολουθούν τον δρόμο τους, και συ μαζί τους. Αλήθεια, νομίζεις ότι η καλοσύνη πάντα αποδίδει, ότι η φιλία είναι πάντα αληθινή, ότι η αγάπη είναι παντοτινή? Οτι αρκεί να είσαι εντάξει με τον άλλο για να είναι κι αυτός με σένα? Ο κόσμος δεν είναι δίκαιος, οι άνθρωποι δεν είναι πάντα εκεί όταν τους χρειαζόμαστε, η φύση είναι όμορφη αλλά και σκληρή. Το πιο όμορφο σχέδιο μπορεί να γίνει στάχτη από μια τυχαία φλόγα, η πιο βαθιά αλήθεια μπορεί να καταρρεύσει όταν απλά στηρίζεται σε μια επισφαλή πίστη.
Είναι λόγος αυτός για κυνισμό, ή για μοιρολατρία?.. Όχι, γιατί σε μια φύση που γνωρίζει μονάχα κίνηση, η αποδοχή της μοίρας είναι παθητικότητα, και η παθητικότητα είναι άρνηση της φύσης σου. Ο ρεαλισμός σου πρέπει να στηρίζεται σε σιδερένια πόδια και να έχει μακρινούς ορίζοντες. Όσο οι γύρω μας κι αν αλλάζουν, όσο και αν η κίνηση είναι παντού, αυτά τα οποία μας δίνουν δύναμη είναι πάντα σταθερά. Κρατήσου σε αυτά λοιπόν, επιβεβαίωσε τα με τις πράξεις σου, έχε τα στο κέντρο της καρδιάς σου. Και οι άνθρωποι που σκέφτονται όπως εσύ, ας γίνουν φίλοι σου, ας γίνουν σύντροφοι σου. Και οι άνθρωποι που σκέφτονται όπως εσύ, να το ξέρεις, θα είναι πάντα εκεί για σένα.
Όπως είχε πει κάποιος που έγινε ήρωας “Πρέπει να γίνεις σκληρός χωρίς όμως ποτέ να χάσεις την τρυφερότητά σου”…
3) Σου φαίνεται παράξενο που γράφω έτσι μέσα στη νύχτα? Παράξενο θα πρεπε να σου φανεί το ότι με κάποιον τρόπο πρέπει όλοι να «είμαστε το ίδιο» και να «λέμε τα ίδια», εκεί που παντού γύρω μας, όλοι μας είμαστε διαφορετικοί?
Δουλειές του κεφαλιού, μωρό μου είμαι αλλού, δε κάνω εγώ για τούτο το κοτέτσι…
τελικά δεν το κατάφερα σήμερα… ας ελπίσουμε αύριο.8)
προσπάθησα μία να σε πλησιάσω,δύο να σε πλησιάσω και δεν δείχνεις κάτι, τι να κάνω να σηκωθώ να φύγω?
δεν έχω και πολλή υπομονή πια…
Γεννηθητω το Θελημα ΜΟΥ!