Πραγματικά σε λυπάμαι και ελπίζω να μπορούσα κάπως να σε βοηθήσω αλλά αυτή τη φορά πρέπει να την αντιμετωπίσεις μόνος σου…δεν γίνεται αλλίως φίλε, πρέπει να αποφασίσεις :roll: :?
ελπιζω να συνελθεις…
Δεν βλεπεις οτι βαρεθηκα ρε πουστη μου? Δηλαδη πρεπει να το πω στα μουτρα σου? Δεν φτανει τοσο γραψιμο?
Εισαι κακος…
Δε μας είπες αν συνδέεται με το από πάνω.
Δεν εχω γνωρισει τον led απο κοντα για να βγαλω τετοια συμπερασματα… :dunno:
Μην λες $&%#(@) εντάξει,τόσο καιρό παρέα και αυτό είναι που έχεις να πείς?
Υπομονη ενα μηνα ακομα… θα γυρισεις και θα μας πεις τις εμπειριες σου και θα σου πουμε ολοι μας απο κοντα τα νεα μας για να αρχισεις παλι να λες παλι τα δικα σου οπως συνηθηζεις…:lol: καλη ανταμωση φιλε!!
Πού χάθηκε η Rope?OEO?
Χτες ηταν ονλαιν
A xa…Υπάρχει άρα…8O
Ηταν διακοπες τοσο καιρο @%#@%^@%
Είχε μπει για λίγο, ναι, έκανε κάποια ποστ… Ελπίζω να μη φρίκαρε με όσα είδε στο πάρτυ! Που σαι Rope, σε χρειαζόμαστε!!!
Εεεεεπ, με φώναξε κανεις;
Εδώ είμαι, είμαι καλά, έχω πέσει με τα μούτρα στην δουλειά, οι διακοπές μου ήταν άψογες (tolkkακο δεν φταίω, εγώ…:roll: ) και όχι, στο πάρτυ δεν φρίκαρα, είστε μια χαρά παιδιά όλοι και όλες και γνώρισα και τον στρογγυλό θεό
: emoticon που υποκλίνεται ακουμπώντας το στρογγυλό τοτέμ :
Πωπω επιτέλους πότε θα τελειώσεις την μα…Κόψε το ξύσιμο μήπως κάνουμε και καμιά δουλειά…
΄So there u are…Welcome back:wink:
Καλώς σας βρήκα, πολλά φιλιά σε όλους!!!
Καλε, αυτή με το που τη φωνάξαμε ήρθε αμέσως, σαν κάτι σούπερηρωες ένα πράγμα! Μας παρακολουθείς?? :-s
Κοιτα, φίλε ellanor, θα μπορούσα να σου πω αλλά μετά θα έπρεπε να σε σκοτώσω και, κρίμα, θα πάει χαμένη τόσο ωραία κόμμωση!!! :lol: Συνδέομαι μονίμως με το συλλογικό ασυνείδητο και διαισθάνθηκα αυτόματα ότι με αναζητάτε…
:lol: #-o στα μούτρα μου! :lol:
Προσοχή εσύ, γιατί με κάτι τέτοια που λες σ’ έχουμε βάλει στο στόχαστρο… Ποιοί? Ξέρεις τώρα, εμείς… (δε μπορώ να σου αποκαλύψω περισσότερα, έχω και γω τα μυστικά μου, μπουαα-χαχχα-χχααα (σατανικό γέλιο απο τα πηγάδια της κόλασης).