“Σιγουρα ε?”
Υποσημείωση: Δε συνδέεται με το γνωστο ζαφείρη του φόρουμ.
Better I suppose.
Χάρηκα που τα είπαμε,άντε,για να δούμε τι θα γίνει:)
Χαχα,σιγα μην ασχοληθω κι αλλο μαζι σου ρε κακομοιρη…
Συγνωμη για το κακομοιρη αν ειναι πολυ βαρυ…
Κάποιος δεν θα περάσει τεκτονική:-k
Του πούστη, ένα 5 δε θα το πάρω?:-s
Του freedomofrock, όχι!!!
Αχου το μωλε το πληγωσα…Σου εθηξα τις γνωσουλες σου και εσυ εκανες τοσο κοπο…
:lol3:
ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ… :lol: :bleh:
Δε νομίζεις οτι το παρατραβάς?
Σχετίζεται με το από πάνω.
Πας καλά παιδί μου? Ναι στον απο πάνω μιλάω.
Defix, μη συνεχίσεις τις ειρωνίες γιατί θα έχουμε πρόβλημα.
Βασιλη τι εκανα καλε μιλαω για ενα παιδο στη παρεα μου που μου τηνε ελεγε για τον Ολυμπιακο και του την ειπα.Ε,μας το επαιζε γνωστης δεν αντεξα…
Τέσπα, ξέρουμε καλά όσοι παρακολούθησαν τον αντίλογο σε άλλο θρεντ σε ποιον απευθύνεσαι…
Και στο κάτω κάτω δεν σου είπε και τπτ…
Anyway…
σορυ για το διπλοποσταρισμα αλλα τωρα ειδα το μηνυμα σου…Δε καταλαβαινω αλλα οπως και να εχει δεν απευθυνομαι σε καμια περιπτωση σε εσενα… :dunno:
Εllanor αν νομιζεις οτι υπαρχει παρεξηγηση στειλε πμ…
Λοιπόν, εγώ θα πω αυτό. Θεωρώ τεράστιο χάσιμο χρόνου να προσπαθώ να είμαι ευγενικός σε κάθε παιδαρέλι 10 χρόνια μικρότερο μου μέσα απο ένα φόρουμ, ενώ αυτό δεν είναι και αντίθετα, απευθύνεται σε μένα με τον μόνο τρόπο που μπορεί. Με ειρωνίες. Δε σε τιμάει. Εγώ πάλι, γελάω με την πάρτη σου.
Το θέμα δεν είναι η άλλη άποψη, αλλά πως εκφράζεσαι, και η στάση σου απέναντι στον άλλο.
Να μη με ειρωνεύεσαι γιατί δε με έχεις δει απο την κακή μου πλευρά. Αν θέλω να ειρωνευτώ, και να γελάω με τον άλλο, μπορώ ανετότατα να το κάνω ξέρεις. Δε το κάνω όμως. Τον σέβομαι. Αν θέλω, μπορώ να σε προσβάλλω με τρόπους πολύ, πολύ χειρότερους…
Μη με αναγκάσεις. ΤΕΛΟΣ.
πωωωω, είναι 2 η ώρα το βράδυ και ασχολούμαι με μαλακίες. Το έγραψα και πιο πάνω. Δε μασάμε κουτόχορτο. Τη μία οι φώτος, την άλλη οι σπόντες, την επόμενη η υπογραφή… Που το πρόβλημα? οέο?
Κανεις τραγικο λαθος και παλι… :dunno:
Εγώ ρε κάρβου νομίζεις πως δεν έχω με πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ? Μπήκα για να περάσω λίγη ώρα το βράδυ μου στο φόρουμ και έχω τον καθένα να πετάει ειρωνίες. Έλεος.
δεν πάει σίγουρα σε εσένα ellanor
πάει σε ένα φίλο μου στο ΜΣΝ :roll: