μπήκε ο μήνας που ξεχρεώνεις ε:)
μην το ξεχνάς:wink:
Στα πόσα μπαν βρισκεται τωρα ο that’s why??
Eχω αρχίσει να το γουσταρω ατελειωτα αυτο το παιδί…δεν ξενερωνει ποτε…:lol: Hail that’s why!!! απο οπου κ αν μας βλεπεις τωρα… :lol:
Nα με ξυπνησει καποιος ε.
Δε παιζει να το ζω αυτο :oops:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!
Ok, είμαι καλύτερα…
[FONT=“Comic Sans MS”]χωρίς εσένα έχω συννεφιά :roll: [/FONT]
είσαι μικρός… είσαι πολύ μικρός…8)
Χαχα μπάμιας το λέμε στα μέρη μου!
aaxxaaxaxaxaxxa:p
δεν εννοούσα αυτο …αλλά μπορεί κιόλας!!:lol:
Γιατί ρε ΤΣΜΕΔΕ θες 150€/μήνα από εμένα?
Μα για να αυτοαποκαλείσαι ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, dear karvou! A! Και να παίρνεις ένα ηλίθιο Τεχνικό Δελτίο και να έχεις την ψευδαίσθηση ότι θα πάρεις επικουρική σύνταξη στα 65 σου!..:lol: :lol: :lol:
Ρε συ, στους δικηγορικούς συλλόγους, παίρνεις την υπογραφή και γράφεσαι στο ασφαλιστικό τους ταμείο όποτε αποφασίσεις εσύ.
Εδώ έχουν 3 εξετάσεις το χρόνο (άρα σε δεσμεύουν) και πρέπει αμέσως να πληρώνεις και το ΤΣΜΕΔΕ ακόμα και αν είσαι άνεργος ή αν περιμένεις τη λήξη της αναβολής σου… Για πρώτη φορά στη ζωή μου, οι νομικοί φαίνονται πιο έξυπνοι από μηχανικούς…
Μετα απο πολυ σκεψη, κατεληξα στο οτι δεν μετανιωνω για ο,τι σου ειπα… πραγματικα ηθελα να το ξερεις και ειμαι πολυ χαρουμενη που με στηριξες και με καταλαβες…
Ω, ναι!..Welcome to the ΤΣΜΕΔΕ reality!.. Αναρωτιέμαι αν και στα υπόλοιπα ανά τον κόσμο τεχνικά επιμελητήρια έχουν τόοοοσο δύσκολες προϋποθέσεις εγγραφής! Γιατί στο ΤΣΜΕΔΕ ειναι σαν να έχουν πιάσει τον Πάπα Βενέδικτο by the balls…:lol:
Έλεος όμως, ε;…
>Άλλαξες πολύ, αλλά δε με νοιάζει πια.
>Σ’αγαπώ πολύ περισσότερο απ’όσο νομίζεις 8O
(αυτό μάλλον θα τολμήσω να το πω :oops:)
Eυχαριστώ.
Παπι μου χαρηκα που σε ειδα καλυτερα απ’την τελευταια φορα που βρεθηκαμε.
Off-topic, αλλα μπορει το ΤΣΜΕΔΕ να φαινεται οτι σε γδυνει με τα λεφτα που απαιτει, ομως ειναι ενα εξαιρετικο ασφαλιστικο ταμειο.
M αρεσει αυτη η κατασταση.Αρχιζω και τη συνηθιζω.
Είσαι θεος. Εϊσαι.
Ναι, σε σένα μιλάω καψα των gnet που εκανες 34ωρο συνεχόμενα και είσαι και 40…
θα ήταν όμορφο…αλλά δεν.δε μ’αρέσει αυτό…δεν φαίνεται να έχω και πολλές επιλογές όμως.