Το Τόπικ ΣΟΥ, φίλε χρήστη

93 και σήμερα…

Έλα εσύ, βαριέμαι να έρχομαι γαμώτο…

Πως σου φανηκε?α?

Έξω χιονίζει. Μόνο αυτοί οι στίχοι μου έρχονται στο νου…

“I want to walk in the snow
and not leave a footprint
I want to walk in the snow
and not soil its purity?”

Σε εχει βαρεσει ο ηλιος στο κεφαλι… :frowning:

Κατι τετοιες στιγμες ευχομαι να μπορουσα να γυρισω τον χρονο πισω. Αλλα δε γινεται.

Απο δω και περα κοιταμε τι κανουμε.

[FONT=“Comic Sans MS”]Απλά,τελευταία στιγμή,αφού είπες πως θα το κρατούσες άλλαξα γνώμη και το άλλαξα… γιατί αυτό είναι νομίζω πιο ωραίο, δηλαδή εμένα μ’αρέσει πιο πολύ :-s [/FONT]

δεν μου καθετε η γαμιολα η ασκηση…αλλα εβγαλα το Hallowed Be Thy Name, το Phantom Of The Opera και το Animate τελεια!!! Το Phantom ειναι θανατος στα drums!!!

Δειξε λιγο κατανοηση ρε γαμωτο. Βρηκες μια ενα ατομο που το εκανες να κανει πολλες παραχωρησεις και συμβιβασμους αλλα εχει και καποια πολυ ισχυρα θεμελια που εσυ θελεις να τα αλλαξεις. Προσεξε ομως μην τα ταραξεις και πεσουν και σε πλακωσουν. Πριν μπεις σε αυτην την κατασταση ηξερες τι θα βρεις οποτε ή χορεψε τον χορο ή καντην.
Patience is the way to understanding.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι νιώθω…

Πάλι τα ίδια?Ξεκόλα?

Η κίνηση είναι που μέτραγε,αλλά αφού σε απασχολούσε τόσο καλά έκανες

Αφου το ξεκιναμε απ την αρχη,ας μη το γ**ησουμε και παλι κανοντας τα ιδια λαθη ε…

+1.000.000.000.000.000.000

Hokam’s Wisdom…8)

Σε σκεφτόμουν σήμερα ε. Καλά ήταν τελικά! Όμορφες αναμνήσεις :slight_smile: Οι άσχημες ξεχάστηκαν :wink:

ασταδιαλα

Λογικα στο ειπε οτι εχω γενεθλια αυριο. Σε παρακαλω, μην με θυμηθεις… με οποιοδηποτε τροπο.

Σε παρακαλω σταματα να με πρηζεις!!! Δεν με νοιαζει, σταματα!!!:x

Τα εσπαγε αγρια ο ατιμος ο Frank Zappa

*τόσο κόμπλεξ που θα χωρέσει στον άλλον κόσμο?αν δεν έχει χωρέσει ήδη δλδ γιατί είναι κρίσιμες οι ώρες.

*πάλι ερωτεύτηκες για πάντα?:slight_smile: κρίμα το παιδί

το’χει τ’όνομα:)

Πουστιά παίχτηκε.

Ξενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεραααααααααααααααααααααααα…