Τελειώνουν ποτέ οι χαζοί? *\ο/*

Αλήθεια έχετε ποτέ την εντύπωση ότι οι περισσότεροι απ’ όσους σας περιτριγυρίζουν είναι απλά…χαζοί?
All the time…:lol::stuck_out_tongue:
Προσφατο παραδειγμα: ξερω ανθρωπους που πιστεψαν πραγματικα οτι η σφαιρα του μπατσου εξωστρακιστηκε στ αληθεια… DO THESE PEOPLE EVEN THINK???

εγω ξερω ανθρωπο που δεν ηξερε οτι στις 12 αλλαζει η μερα#-o τι τουβλο θεε μου:p τι να πει κανεις για τετοιες περιπτωσεις?

Δε ξερω αν τελειωνουν αλλα αν βγαλουμε τις προειδοποιητικες ετικετες σε διαφορα προϊοντα, το προβλημα θα λυθει μονο του.

και εγω το ιδιο αναρωτιεμαι…[-X

ερε θρενταρες που εχω να ξεθαψω…

αληθεια.τι?:-s κοντα στις 30 δεν αλλαζει?

Μια χαρά τελειώνουν οι χαζοί…
Η Πετρούλα τόσες φορές έχει τελειώσει.

Όλοι έχουμε σημεία που ενεργούμε απερίσκεπτα. Τώρα, για τους die hard ηλίθιους, με καλύπτει το αποπάνω ποστ.

rocking Members: 9,430

μπα

αφου αποτελουν το 90-95% του ανθρωπινου πληθυσμου…

τι ωραιο που ειναι να εχεις αυτογνωσια…:stuck_out_tongue:

το πιο σπαστικο ειναι να κοροιδευεις την χαζομαρα καποιου μες τα μουτρα και να μην το παιρνει χαμπαρι

Δυστυχώς δεν τελειώνουν ποτέ… Κ έχουν μαζευτεί όλοι στο facebook :stuck_out_tongue:

ολη τη μερα μεσα σε βλεπω ομως
:stuck_out_tongue:

αφού κάνουν παιδιά, λογικά θα τελειώνουν.

Άρα κ εσύ όλη τη μέρα μέσα είσαι :stuck_out_tongue:

με επιασες:oops:

Τι στο διάολο κάνετε όλη μέρα στο facebook ακόμα δεν έχω καταλάβει, πως γίνεται ένας άνθρωπος να περνάει πάνω απο μια ώρα έστω εκεί! (και ναι, έχω δυο χρόνια λογαριασμό ξέρω γω)

οι περισσοτεροι παιζουν παιχνιδακια

Εγώ το’χω απλά ανοιχτό… το ανοίγω δλδ σαν καρτέλα κ υπάρχει εκεί. Με δείχνει μονίμως μέσα αλλά μπορεί να κάνω 1002 άλλα πράγματα - γιατί όντως δεν έχεις τί να κάνεις εκεί μέσα όλη την ώρα :stuck_out_tongue:

αυτος ξερει…