τι εννοείτε όταν λέτε τελειωνουν οι χαζοί???:-s :?
thnx sofi-k πάλι καλά που μου το θύμισες… Λοιπόν παραπέμπω όλους να δείτε το επεισόδιο που ο μπομπ κάνει τον χαζό, για να μην νομίζουν οι γονείς του Πάτρικ ότι ο γιος τους είναι πολύ χαζός…
Στο τέλος, ο Πάτρικ ξεχνάει ότι ο Μπομπ προσπειούταν τον χαζό και νομίζει ότι είναι στην πραγματικότητα.
Λέει ο Μπομπ (στο περίπου πάντα) αγανακτισμένος “Μα εγώ δεν έιμαι χαζός στ’ αλήθεια!! Είμαι έξυπνος!!!”
Και απαντάει ο Πάτρικ με στόμφο “Λογικό! Κανείς χαζός δεν ξέρει πόσο πραγματικά χαζός είναι” Και η κάμερα ζουμάρει την επόμενη στιγμή στον Πάτρικ που έχει πάρει την πιο χαζή και γελοία γκριμάτσα που υπάρχει!!
Δεν ξέρω αν το πιάσατε… Πάντως όταν λέω ότι ο Μπομπ έχει πολλά να πει, το εννοώ…
¶μα συνεχίσεις θα σε μπανάρω
Τι IQ έχουν οι αστερίες;
\
κρύβε λόγια θα ζητήσουν κι άλλοι να προγραμματιστούν μαζί μας και θα χάσουμε την αίγλη μας
άσε που ο μανωλάκης έτσι που ειναι κολλημένος όλη μέρα στο λαπτοπ μπορεί να μας χακέψει
το σκέφτηκες αυτό???:lol: :lol:
Περναει μηνυματα ο Μπομπ, οχι αστεια! Απο τα αγαπημενα μου επεισοδια.
ήδη έχει παραισθήσεις!!!:lol: :lol: :lol:
Μου αποδεικνύεις πόσο πολύ ανήκεις στο flwroi clan… Είμαι sofi-k fan!!
Δείξε τους φίλους σου να σου πως ποιος είσαι.
¶λλο ξέρω, άλλο φίλοι:wink:
Ναι μωρέ, i know, απλά ήθελα να στην πω λίγο. :lol:
Μη γελάς γιατί και εσένα τυπικά “σε ξέρω”
νομιζω σου την ειπε
Ο μονος εδω μεσα που επιτρεπεται ν’αποκαλει τους αλλους χαζους ειναι ο john_vla.-
Και ο Chuck Norris.
Θα σε κερνουσα μπυρες, ψευτικο σεξ με πορνες και θα σε αποθεωνα αλλα ο Chuck Norris δεν ειναι δυστυχως “εδω μεσα”.
O Chuck Norris είναι παντού φίλε.
Ο Chuck Norris ΔΕΝ είναι παντού… Το παντού είναι στον Chuck Norris
Πολυ σωστος!Ενας πραγματικος οπαδος του Chuck Norris θα το ηξερε αυτο!!
Ο Cozy να καει στη πυρα!!!
Ο ανθρωπος που εχει πλακωσει στο ξυλο ολοκληρο Προσατανο ειναι > απο το Συμπαν και τα Παντα.