Τελευταια διαπιστωνω ολο και περισσοτερο οτι οχι, δεν τελειωνουν ποτε!
Και φυσικα εχει πλακα οταν βλεπεις χαζους να σμιγουν με αλλους χαζους και να δημιουργουν ομορφες ομαδες/αγελες.:roll:
Οι χαζοι θα τελειωσουν αφου και οταν εξαληφθει πληρως το ειδος του Homo Panhazus
Ώχει ραι! Δαιν ταιλιόνουμαι πωταί κε δαι θα οισηχάσουμαι μαίχρυ ωλώκλιρως ω κώσμως να κιρυεφτί απώ μας! Ίμασται ανήκιτει. Τώ λαίναι ώλωι.
Το αστείο είναι πως όλοι γράφουν πως περιτρυγιρίζονται από ηλίθιους. Αποκλείεται όσοι απάντησαν εδώ να είναι πανέξυπνοι. ;Ρ
Σωστός. Αυτό είχα γράψει κι εγώ καμιά 15αριά σελίδες πίσω.
Σε ένα περιοδικό διάβασα τις προάλλες ότι ο κόσμος χωρίς χαζομάρα θα ήταν σαν τον Παράδεισο. Ιδανικός αλλά πολύ μα πολύ βαρετός…
Πόσο χαζός πρέπει να είναι αυτός που το έγραψε? :lol: #-o
Καλα αυτο μου το λενε συνεχεια οι μαθητες μου και μου ρχεται να τους κοπανησω.
Οι χαζοί δηλαδή δεν τελειώνουν ποτέ; Έχουν οργασμούς διαρκείας; :-s :-s
:cold:
Εγώ δεν ξέρω για σας, αλλά είμαι βέβαιος ότι όσο ζω θα υπάρχει έστω και ένας χαζός σε αυτό τον κόσμο!
Οι μαθητες σου;Διδασκεις;
Savoir vivre…
Δεν θα ναι και τόσο χαζός ώστε να βγάλει τόσα λεφτά απ τη χαζομάρα !!!
:lol: :lol: :lol: Δεν τελειωνουν ποτε μα ποτε ομως…Απόδειξη οτι γελάω εδω και ωρα με αυτο το αστειο…Βγαλτε συμπεραματα για την παρτη μου#-o
Μα γιατί γελάς? Δεν είναι αστείο. Αλήθεια είναι. Το έλεγε και ο Χριστός: “Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι”. Γιατί νομίζεις είναι μακάριοι?
Πωπω πρεπει οντως να ειμαι χαζη…Δεν καταλαβαινω γιατι το λες αυτο:? :?
Όχι μόνο δεν τελιώνουν ποτέ, αλλα είναι και αήττητοι \:D/
Oι κακες παρεες θα σας φανε εσας [-X
Παντως παιδια το οτι υπαρχουν χαζοι ειναι καλο γιατι αλλιως δεν θα υπηρχαν εξυπνοι.
Αυτο!!!
ναι, αλλά είσαι αχάριστος και δε μου λες ευχαριστώ που υπάρχω
Αχαριστη καρδια δε μ’αγαπαααααααααααααας
και ας ημουνα χαλι να με πατησειιιιιιιιιιιιιιιιιιιις