Τελειώνουν ποτέ οι χαζοί? *\ο/*

Τελευταια διαπιστωνω ολο και περισσοτερο οτι οχι, δεν τελειωνουν ποτε!
Και φυσικα εχει πλακα οταν βλεπεις χαζους να σμιγουν με αλλους χαζους και να δημιουργουν ομορφες ομαδες/αγελες.:roll:

Οι χαζοι θα τελειωσουν αφου και οταν εξαληφθει πληρως το ειδος του Homo Panhazus

Ώχει ραι! Δαιν ταιλιόνουμαι πωταί κε δαι θα οισηχάσουμαι μαίχρυ ωλώκλιρως ω κώσμως να κιρυεφτί απώ μας! Ίμασται ανήκιτει. Τώ λαίναι ώλωι.

Το αστείο είναι πως όλοι γράφουν πως περιτρυγιρίζονται από ηλίθιους. Αποκλείεται όσοι απάντησαν εδώ να είναι πανέξυπνοι. ;Ρ

Σωστός. Αυτό είχα γράψει κι εγώ καμιά 15αριά σελίδες πίσω.

Σε ένα περιοδικό διάβασα τις προάλλες ότι ο κόσμος χωρίς χαζομάρα θα ήταν σαν τον Παράδεισο. Ιδανικός αλλά πολύ μα πολύ βαρετός…

Πόσο χαζός πρέπει να είναι αυτός που το έγραψε? :lol: #-o

Καλα αυτο μου το λενε συνεχεια οι μαθητες μου και μου ρχεται να τους κοπανησω.

Οι χαζοί δηλαδή δεν τελειώνουν ποτέ; Έχουν οργασμούς διαρκείας; :-s :-s

:cold:

Εγώ δεν ξέρω για σας, αλλά είμαι βέβαιος ότι όσο ζω θα υπάρχει έστω και ένας χαζός σε αυτό τον κόσμο!

Οι μαθητες σου;Διδασκεις;

Savoir vivre… :stuck_out_tongue:

Δεν θα ναι και τόσο χαζός ώστε να βγάλει τόσα λεφτά απ τη χαζομάρα !!!

:lol: :lol: :lol: Δεν τελειωνουν ποτε μα ποτε ομως…Απόδειξη οτι γελάω εδω και ωρα με αυτο το αστειο…Βγαλτε συμπεραματα για την παρτη μου#-o

Μα γιατί γελάς? Δεν είναι αστείο. Αλήθεια είναι. Το έλεγε και ο Χριστός: “Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι”. Γιατί νομίζεις είναι μακάριοι?

Πωπω πρεπει οντως να ειμαι χαζη…Δεν καταλαβαινω γιατι το λες αυτο:? :?

Όχι μόνο δεν τελιώνουν ποτέ, αλλα είναι και αήττητοι \:D/

Oι κακες παρεες θα σας φανε εσας [-X

Παντως παιδια το οτι υπαρχουν χαζοι ειναι καλο γιατι αλλιως δεν θα υπηρχαν εξυπνοι.

Αυτο!!!

ναι, αλλά είσαι αχάριστος και δε μου λες ευχαριστώ που υπάρχω :frowning:

Αχαριστη καρδια δε μ’αγαπαααααααααααααας
και ας ημουνα χαλι να με πατησειιιιιιιιιιιιιιιιιιιις