Yποκλίνομαι!!!
+1
Aριστούργημα το ποστ:D Ακριβώς οι λόγοι που προτιμάω και εγώ να τις βλέπω με σορτσακια αντί για φούστες!!!
p.s.1 τελικά έχω πολλά κοινά με την φλώρικη clan!!! Μάλλον εκει θα καταλήξω…
Αν και επέζησα το χώμα ως true heave metal-o oπότε είμαι σε δίλλημα
All hail Bluezlick…
Σορτσάκια !!!γιατί είναι πιο άνετα!
Σας ξενέρωσα τώρα εεεεεεεεεε???
Όχι φυσικά… Πείσε και τις υπόλοιπες!
Λίγο δύσκολο αυτό(για ευννόητους λόγους)… θα προσπαθήσω πάντως!
Μη μας χαλας τις κοπελες ρε spambot… Οι φουστες κανουν τη διαφορα…8)
Κι εγώ σορτσάκι προτιμώ γιατί με τη φούστα δε μπορείς να κάνεις άνετα κινήσεις και είχα και ατυχήματα πχ. σε φώτος! :lol: Πώς θα ανέβεις σε μηχανή; Πώς θα κάτσεις στο πάτωμα; Πώς θα αράξεις άνετα; Πώς πώς πώς;
Αν δεν εχεις κατι να κρυψεις μια χαρα ανετα αραζεις… 8)
- Τή πετάγεσαι εσύ;!
2)Ασε ρε μικρούλα που θες να ανέβεις και σε μηχανή!!!
Δηλαδή άμα είχε ο πατέρας μου κι ανέβαινα; [-X
Γι’αυτό έβαλα δίπλα ( ) επειδή δεν τρελαίνομαι κιόλας! Αλλά είναι ένα τεχνικό πρόβλημα
Αν είναι τη βγάζουμε τελείως. Μην κάνουμε μισές δουλειές [-X
Χμμμ:-k πιστευω πως εσυ τουλαχιστον μπορεις να κατανοησεις τι “τεχνικες δυσκολιες” αντιμετωπιζαμε στη Σκωτια οταν φοραγαμε Κιλτ…:oops: :oops: :oops: Την πρωτη φορα που πηγα να κατσω πραγματικα επαθα σοκ!!8O 8O Τι να κανουμε, δεν ειχα ιδεα μεχρι τοτε τι “λεπτο χειρισμο” χρειαζοταν κατι τετοιο… πχ οταν φυσαει δεν κρατας το παντελονι σου!!!:lol: :lol:
Φούστες γιατι δεν χρειάζεται να τις βγάζεις!
Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο!!!
Εντάξει, είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον. Τέλλλος.
Άτσα η μαγισσούλα!!!:thumbup:
καλοκαίρι μέχρι να τα βγάλεις ιδρώνεις…
χειμώνα αν τα βγάλεις παγώνεις…
άρα…
απλά είμαι πρακτικό μυαλό!
Αννα σου υποκλίνομαι…
Αυτό το φοράνε κανονικά χωρίς εσώρουχο έτσι; Βέβαια είναι πιο μακρύ από τις περισσότερες φούστες που λέμε εμείς, αλλά είναι πιο ευάλωτο στον αέρα! Κλασική φωτογραφία:
http://www.scottishwebcamslive.com/pictures/kilt.jpg :lol:
Και όσοι δεν έχετε φορέσει kilt, ντυθείτε γυναίκα τις απόκριες, να δείτε πόσο χάλια είναι!! Καλσόν, φούστα κλπ…