Αντε ψηφιστε!!!
Εγω ψηφιζω φουστιτσες καθως αφηνουν την φαντασια να οργιαζει και σε αφηνει να φανταζεσαι διαφορα… Ασε που σε μερικες στασεις, φαινονται και διαφορα απο μεσα…
Αντε ψηφιστε!!!
Εγω ψηφιζω φουστιτσες καθως αφηνουν την φαντασια να οργιαζει και σε αφηνει να φανταζεσαι διαφορα… Ασε που σε μερικες στασεις, φαινονται και διαφορα απο μεσα…
Όπως είχε πει και ο tolkki καλύτερα να μη φαίνονται πολλά.
Τέσπα, και τα 2 καλά είναι αρκεί να τα φοράνε αυτές που πρέπει.
Περιμενω να δωσει διαλεξη ο Μανος πανω στο θεμα…
Για μένα η απάντηση είναι προφανής… Σορτσάκια φυσικά…
Ωραία, μπορεί όταν η κοπέλα κάθεται ή όταν σκύψει για να πιάσει κάτι που της έπεσε να δίνεται σε μας η δυνατότητα να παρατηρήσουμε τον εσωτερικό της κόσμο αλλά δε φτάνει μόνο αυτό. Μπορεί όταν η φουστίτσα είναι πολύ κοντή να αναδεικύεται ολόκληρο το πόδι μέχρις το αγαπητό σε όλους μας μπούτι, μολαταύτα η σημασία της όλης σύγκρισης έγκειται αλλού. Στα οπίσθια.
Ο κ0λ0ς, που λέτε, αναδεικνύεται ιδιαίτερα από τα σορτσάκια, τα οποία αν είναι τα κατάλληλα βοηθούν στο να διαγράφεται το σχήμα του, το μέγεθός του και η ποιότητά του. Αντίθετα η φουστίτσα λίγες πληροφορίες μας δίνει περί των προαναφερθέντων.
Τέλος, από στυλιστικής άποψης να το δούμε, οι φουστίτσες είναι ξεπερασμένες και decadence-ικές (υπάρχουν και εξαιρέσεις)… Δεν ξέρω ποιος αποφάσισε να λανσάρει τη μόδα με τα γυναικεία σορτσάκια (watch Devil wears Prada για να καταλάβετε τι εστί στυλιστική βιομηχανία-παρεπιπτόντως μια από τις πιο χαζές ταινίες που έχω δει ποτέ) αλλά ποιος να περίμενε ότι το αποτέλεσμα θα ήταν τόσο εκθαμβωτικά τέλειο… Σε συνδυασμό με ένα άσπρο τιραντάκι που να αφήνει ακάλυπτο το …κάλλος της γυναίκας και πάντα με ένα ικανοποιητικά καλό πόδι, τα σορτσάκια είναι ικανά να μετατρέψουν μια απλή βόλτα μας στο θησείο σε μια αξέχαστη περιπέτεια!
:bow2: στα σορτσάκια
Τι ειπε ρε το ατομο!!!8)
Αυρο που ειπα ομως ρε συ, η φουστα αφηνει και λιγο τη φαντασια να δουλεψει… Παντως κι εγω προτιμω σορτσακια, απλα για λιγο κερδιζουν οι φουστες…
Εγώ φοράω και τα 2,αν και μάλλον δεν είναι πολύ κοντά για τα γούστα σας!!:lol:
Πάντως προτιμώ τα σορτσάκια,γιατί είναι πιο άνετα και στο περπάτημα (περπατάω λίγο άσχημα με τις φούστες!).
ΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΖΕΣΤΗ!!!
και να’ταν μονο η ζεστη…
omg freedom στην ειπε το socrates.:-s :!: Fight back!
Σορτσάκια.Μισώ της φούτσες,κοντές ή μακριές είναι ότι χειρότερο έχει συμβεί στο ανθρώπινο ντύσιμο μαζί με το όλο poser στυλ των 80’s.
εσυ θελεις sony + καλα να δεις αιμα ε?? ε δεν θα στην κανω τη χαρη αφου ειπαμε οτι ειμαι φλωρος…
Βασικα. Οι φουστες ως το γονατο, αυτες που φορανε οι κουλτουριαρες, ειναι ευλογια και δωρο θεου.
Ρε δεν ειπαμε? Φουστες γιατι μπορεις να τις σηκωσεις πολυ ευκολα!
Ετσι, ετσι και γω στον ασσο ειμαι!!!
Scotland ρεεεεεεεε!!!#-o #-o #-o
Καποιος να με πυροβολησει :please: :anyone:
Και τα 2 ωραία είναι αλλα ψήφισα φούστες. Οι κοντές φούστες πάντα προκαλούν το μάτι αλλα τα σορτσακια όχι
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!:har:
#-o :lol: :lol: :lol: :lol:
Μιας και είπώθηκε ότι οι φούστες βοηθούν την φαντασία, τις ψηφίζω για να γυμνάζεται ο εγκέφαλος.
Φουστίτσα ειδικά αν είναι να ανέβει στην μηχανή, οπότε δεν σε προσπερνάει κανένας.
Ασε που διευκολύνει πιο πολύ και στο ψάξιμο
τπτ γυμνες!:hippy:
Που χάθηκες αγόρι μου τόσο καιρό;;;