αμα σου κανει κλιικ αυτο ειναι κατα τα αλλα και τα κολαν καλα εινα αλλα προς θεου δαναη δεν ειναι για σενα
ασε με να πεσω στην αγκαλια σου γεματος δακρυα.
Tolkki είπες την πλήρη αλήθεια…Πάρε τώρα τον Ρουδόλφο και φυγέτε είστε σε λάθος τόπικ, είστε…
Τς, τς, τς, μοντ σου λέει ο άλλος…[-X
Μια φορα βγηκαμε και χαλασες…
Ρουντολφιζεις επικινδυνα
Δεν μπορώ τα ρομάντζα των άλλων τόσο στα μούτρα ζηλεύω γιατί εγω τίποτε γι’αυτο α :-s …Κι αν Ρουντολφίζω, μην φοβάσαι, τιμή μου και καμάρι μου…
Φουστιτσες με χιλια…Αλλη αισθηση,αλλη καυ…α η φουστιτσα…
Ειναι πιο γυναικειο και εξαπτει τη φαντασια…
Αλλωστε με τη φουστιτσα μπορεις και να εισχωρησεις χωρις απαραιτητα να βγει…
τζιν.χειμώνα καλοκαίρι.
Τι λε ρε. Ζέστη. Καζάνι. Κόλαση.
Αγαπαμε Τολκι και Ρουντη.
Σόφι μου! Μόλις με είπες σάπια.
Οχι δα. Μανες.
Πφφ, επειδή οι ρουντοτόλκιδες είναι φλορούμπες, επανακαθιστώ τη ντάξη.
Είναι καύσωνας. Κάθομαι για φραπέ με τη μπαρέα μου σε πολυσύχναστο μέρος.
Επιλογές:
α)Μιλάω με τους φίλους μου για μπάλα (βαθμοί 5)
β)Λιώνω στο τάβλι (βαθμοί 10)
γ)Κοιτάω στο δρόμο να βρω μια θυληκή ύπαρξη με χαρακτήρα, προσωπικότητα, που μπορεί να φοράει μπούργκα αλλά έχει εκφραστικά μάτια και κρατάει ένα cd eppur si muove/lovedrive στο χέρι. Της κάνω πρόταση γάμου και την παντρέυομαι. (βαθμοί:σιγά μη θες και βαθμούς ρε λιμοκοντόρε)
δ)Πίνω το φραπέ και κοιτάω έξω τον όμορφο κόσμο που περνάει και λόγω υπερθέρμανσης είναι απελευθερωμένος από κάθε περιττό κομμάτι ύφασμα (βαθμοί:“αξία ανεκτίμητη”)
Ε λεπόν, η ερώτηση αφορά αυτούς που διάλεξαν το δ.
Αυτά. Back to σχέδια.
τα ισοπεδώνεις όλα μανάρι μου,γιατί?
τζιν είπαμε.
ένα όμορφο κορμί είναι όμορφο από μόνο του,δε θέλει λιγότερο ύφασμα.
+1
Aν και προσωπικη αδυναμια ειναι και τα κολαν…αυτα που δεν ξεκολλαν…
δεν θελει αυτο, εμεις θελουμε λιγοτερο υφασμα
τα κολαν ειναι θανατος
Μη μιλησω…
Εγώ με τον ναυπηγό πρέπει να είμαστε αδέλφια:-s
Eιστε οφ-τοπικ κυριοι. Και λετε δεδομενα και κοινοτυπα πραγματα στα οποια εμεις σαν επιστημονικη κοινωτητα εχουμε καταληξει καιρο πριν.
Ομως σ’αυτο το τοπικ οπως θα επρεπε να ειχατε καταλαβει εδω εχουμε να κανουμε με δυσεπιλυτους προβληματισμους και οχι με ζητηματα που εξηπακουονται…[-X
Τωρα αμα θελεται παραθεστε την αποψη σας για το ποτε σας θολωνει περισσοτερο ο αμφιβληστροειδης : με φουστιτσα ή με σορτσακι??8)
Με ντεκολτέ, αλλά αυτό είναι πάλι άλλο θέμα…
Ο μοντ λεει αληθειες!