ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ Ή ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ?

Αυτο σε μαυρο ειναι ωραιο…

ναι το χρωμα το κανει ασχημο… #-o

καλα σοβαρα τωρα οτι ειναι ωραια αυτη η φουστα με τιποτα ουτε το χρωμα ουτε μακρος
αυτο τι σας λειει δηλαδη.

Ω ναι!

Το ένδυμα αλλά και το περιεχόμενο του8)

Ρε αυτή φοράει ένα ξεσκονόπανο. :!:

Επίσης έχει ΑΣΧΗΜΕΣ γάμπες.

Φουστα midi,τη συνδεεις και με τα πληκτρα σου αμα λαχει.Και γαμω.

Επ, την εχω αυτην.

Ρε κακογουστοι οι midi φουστες γαμανε. Τις κοντες πρεπει να εχεις τρελες αναλογιες για να τις φορας(διορθωση:και να σου πανε). Οι μακριες ειναι και πχιο σοφιστικε. Τελος.

Φόρα τζιν τότε παιδί μου αν δε θες να φορέσεις κοντές…Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου και να ντυθείς σαν τη φώτο του Λεδ?

Η φωτο του λεδ ηταν ατυχης. Αυτο που εννοει ακριβως δεν μπορεσα ουτε γω να το βρω σε φωτο.
Η φωτο της Αλοης σε χαλασε Μανο;:stuck_out_tongue:

Εγω παντως ψηφιζω τα κοντα προιοντα και τα πολυ εφαρμοστα ειτε λεγονται φουστιτσες, ειτε λεγονται σορτσακια, ειτε λεγονται φορεματακια…προτιμω το σεξι ντισημο για τον εαυτο μου…εξαλλου αν δεν τα βαλουμε τωρα ρε κοριτσια ποτε θα τα βαλουμε…οταν γερασουμε που δεν θα μπορουμε???
Σωστος???:stuck_out_tongue: :smiley: :smiley: :smiley:

Ποια φώτο μωρέ. Αυτή είναι που φόραγε ο Ρουβάς πριν κάμποσα χρόνια στην πίστα.

Το Ολγάκι μιλάει όμορφα.

Έχεις άδικο.

Έχουμε και λέμε: μεσούλα ωραία, και με το πίρσινγκ της. Φουστίτσα ωραία… Μόνο τις γάμπες να φτιάξουμε και είμαστε κομπλέ.

I rest my case. Δεν επρεπε να αναμειχθω με την σορτσακιοφουστολατρεια.:-s

Εεεε…τωρα…κατι ξερουμε κι εμεις απο ιατρικη:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Βασικα μονιμως καλλυμενη ειμαι με τζιν και να με δει κανεις με κατι κοντο ειναιι θαυμα…αλλα ψηφιζω φουστιτσα.

Μονο το Σοφι μπορει να μιλαει σ’αυτο το τοπικ εχοντας ενα δικιο. Παραδοξως.

Ρε παιδια κλειδωστε το…Ειπαμε…Φουστιτσα rulezzzz…!!!

Γιατί ρε σεις?τι έχουν οι γάμπες της δηλαδή??

Τι δεν έχουν να πεις. Κρέας. :lol: