Όμορφοι συνδυασμοί

D&D παίζω με την 3.5. Αυτή την 4 δεν θέλω ούτε να τη βλέπω, έχουν κόψει τις πιο γαμάτες classes. WoW παίζει σχεδόν όλη η παρέα μου εκτός από μένα κι άλλες δύο. Δεν το αρχίζω με τίποτα’ παραείμαι τσιγκούνα για να τα δίνω σε gamecards…

Αυτα ειναι!:D:D:D:D:D:D

Greyhawk,Ravenloft,Forgotten Realms και τα μυαλα στο μπλεντερ.Α ρε ωραιες εποχες…

Λιωναμε ολοκληρα Σ-Κ για μια περιπετεια μονο.

Δυστυχώς κοπελιά εδώ θα τα χαλάσουμε και θα χωρίσουν τα τσανάκια μας και τέτοια (μαλλιοτραβήγματα και δεν συμμαζεύεται). Βασικά, είναι και το γεγονός ότι την 2nd την γνώρισα απο μικράκι, και όταν βγήκε η 3rd ήμουν αρκετά μεγάλος για να ψαχτώ και να αλλάξω σύστημα. Επίσης παίζω (ή μαλλόν έπαιζα) Call Of Cthulhu, αλλά όχι το d20 σύστημα, το παλιό καλό d100.

ΛειωνουΜΕ να λές. Ακόμα το κάνουμε. Όταν καταφέρουμε να μαζευτούμε βασικά (είναι η αλήθεια).

Edit:

Επι τη ευκαιρία:

Σας ζηλευω,ακομα και για αυτο το λιγο.Οσες φορες επιχειρησαμε να το ξαναρχισουμε οι υποχρεωσεις δυστυχως μας απετρεψαν.Παντως εμειναν πολλες και ωραιες αναμνησεις αλλα και μερικα πολυ ωραια βιβλια και box-sets!TSR ρεεεε…:wink::smiley:

Θα παίξω την Κυριακή… ¶ντε, γιατί είμαι τέζα στα -1 από το προηγούμενο session (τον Ιούνιο) και πρέπει να με healάρουν επιτέλους…

Δεν ανοίγει κανείς κανένα θρεντ για p&p rpg? Ή ακόμα καλύτερα, κανένα poll του τύπου “προτιμάτε τα διαδικτυακά ή τα επιτραπέζια rpg?” (χαμός θα γίνει!).

Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά στην εποχή του ατελείωτου χασίματος με παιχνίδια τύπου WoW ξεχνάμε ποιοί ήταν οι πρώτοι διδάξαντες… 8)

(είμαστε και εκτός θέματος εδώ κιόλας!)

εδιτ: πάω να ανοίξω.

Βασικά πρέπει να κανονίσουμε το Hero Quest tournament που λέγαμε

ΜΕΣΑ. Απο Οκτώβρη, σε καμιά Όστρια!!! :D:D:D

βίντεο των Type O Negative + mute + full screen

Bλεπω εφαρμοζεις την μεθοδο των ανδρων με τα πρωιναδικα. :slight_smile:

Faith + No + More.

DnD + κερια + καλο παρτυ + Bathory

Ποιά classes έχουν βγάλει? 8O

Ομως, τα online δεν είναι αρπητζή. Είναι κάτι σαν αρπητζή. Μη μπλέκουμε baldurs gate με wow τώρα…

Αγαπητέ Δήμον, check it out.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=8846&page=2

Your opinion is most valuable!

Μπιφτέκι με χόρτα.

Ε, καταρχήν με pen and paper rpg δεν εχω ασχοληθεί καθόλου. Η μόνη επαφή που έχω με αυτά είναι παιχνίδια τύπου baldurs gate, που απλά χρησιμοποιούν τους κανόνες των dnd…

Λόφος στην Πνύκα (σκοτάδι και λίγες παρέες) + As the Crow Flies (Steve Von Till) στο iPod + απόρριψη από όποιον γνωστό έχεις πάρει τηλέφωνο για παρέα + τροφή για σκέψη (+ ZAKETA)…

Βολτα σε παρκο/λιβαδι με ακουστικαρες και κομματαρες και κρυο αερακι και κοκκινο δεντρο

Είναι άδικο,είσαι πολύ τυχερός :!: Εμείς εδώ στη καλύτερη,να βρούμε πάρκο γεμάτο κουράδες.