Ειδικά αυτό το κόκκινο δέντρο…
Ετοιμαζω φωτορεπορταζ. Ομορφα πραματα.
Τζάκι, κουβερτούλα, βιβλίο στα χέρια και ακουστικά στ’ αυτιά… α, και μια κούπα ζεστή σοκολάτα!
Μόνος κει πάνω?Είσαι με τα καλά σου?τι τροφή για σκέψη ρε και ζακέτες,χώσου σε κάνα καφέ να πιεις ζεστή τσοκολάτα
Πώς μπορείτε να διαβάζετε ακούγοντας μουσική? Δε νομίζω να γίνεται,εκτός κι αν προσποιείστε…
Μια χαρά γίνεται. Εντάξει, υπάρχουν και άνθρωποι που δεν μπορούν αλλά εγώ έχω εκπαιδευτεί…
Αν τα βιβλία είναι κόμικ/μάνγκα κλπ μπορώ κι εγώ.
Μιλάω για κανονικά βιβλία. Ακόμα και της σχολής με μουσική τα διαβάζω. Θέμα συνήθειας.
Μπορώ να διαβάζω τα πάντα με μουσική, εκτός απο μυθιστορήματα όπου και δυσκολεύομαι κάπως (μάλλον γιατί εκεί θέλω να αφήνω την φαντασία μου να περιπλανηθεί). Αλλά ειδικά για βιβλία επιστημονικού περιεχομένου η μουσική για μένα είναι σαν το αλατοπίπερο στο φαγητό, κάνει την ανάγνωση τους ακόμα καλύτερη!
(εδώ για τις Πανελλήνιες προετοιμαζόμουν θυμάμαι και άκουγα μέτσαλ! Εντάξει, αναλόγως το μάθημα… Πάντως μια χαρά τα πήγα τελικά! :P)
Μακάρι να μπορούσα να διαβάζω λογοτεχνικά βιβλία με μουσική. Το έχω προσπαθήσει κάμποσες φορές μα δεεεν.
Αντίθετα όταν διαβάζω μαθήματα, η μουσική είναι επιβεβλημένη
Το βιβλιο εχει την δικη του μουσικη και την χαλαμε οταν ακουμε τα δικα μας, ειπε ενας σοφος καποτε.
Πο τι Cemetary Gates και This Love επεσε στην Εκθεση φετος τωρα που λεμε για διαβασμα μετα μουσικης:D
Γαμάτο. :!:
εγώ ό,τι κ να διαβάσω ακούω σχεδόν πάντα μουσική :). λέτε για αυτό να βγαλα τη σχολή σε εφτά χρόνια? #-o
Πες και με πόσο την έβγαλες τώρα μαλάγκα.
γιατί ρε, ντρέπομαι νομίζεις? νομίζεις.
Θα το πω εγώ αν δε το πεις ρε πούσι.
κούφιες απειλές, δεν ξέρεις.
ον τόπικ, σβηστα φώτα, κεράκια κ το παπάκι του άσιμου…
[SIZE=“2”]Την επόμενη φορά που θα κάνετε sex, βάλτε στη διαπασών την 5η Συμφωνία του Beethoven. 'Οχι χαμηλοφώνος και όχι άλλη του Συμφωνία. Την 5η!
Περιμένω εντυπ’ωσεις, ας γράψουν και οι γυναίκες παρακαλώ.[/SIZE]
Μάνα μου, αν το κάνω αυτό το πιο πιθανό είναι να τη βγάλω με κανά γιουπορν στο τέλος. Με το συμπάθιο κιόλας.