Όμορφοι συνδυασμοί

προτιμω ravel για αυτες τις στιγμες :stuck_out_tongue:

Εγώ Napalm Death… :p:p:p:p

Αυτα ειναι.:smiley:
Βεβαια με napalm death, κανει κανεις σεχ πιο μονος…:p:lol:

Δεν προδίδω την Μεταλλική Πίστη για περισσότερο σεχ… :p:p:p:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Damnation?:-s

Δεν έχει ανοικτά μετά τις 0:00, ρε συ… :dunno:

Εμένα ένας φίλος -πoρωμένος Metallifan- με παίρνει βραδιάτικα μια φορά και μου λέει: “Δε φαντάζεσαι τι ηδονή είναι να γ@#$ς και να ακούς το Seek & Destroy!”… 8O

Σαν τους Whitesnake και τη φωνη του Κοβερνταλα σ αυτες τις φασεις δεν εχει…:wink:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Σοφός=Μείνος

Λόγω διάρκειας? :slight_smile:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

To sex ταιριαζει με το Θρασ και πειτε οτι θελετε!

Υοu speak wise words chief.
Παντως εχω πραγματικα απορεια για αυτο με την 5η συμφωνια… Αν και το σεναριο που ειπε ο Μανος μου φαινεται το πιο πιθανο! :stuck_out_tongue:

Λοιπόν, ωραία. Ναι ξέρω,και εγω ακούω Thrash-ιές την ώρα του sex, και έχω ακούσει και Death-ιές, και γενικά κωλο-λέει ! Τωρα τελευταία βέβαια το εχω γυρίσει σε Post καταστάσεις αλλά…

…το είπα και θα το ξανάπω, βάλτε την 5η Συμφωνία. Αυτο το έυρος συχνοτήτων και η δυναμική περιοχή που προσφέρει μια συμφωνική ορχήστρα, δεν περιγράφεται.

¶ντε άντε αφήστε τα λόγια και ορμάτε συν-έλληνες !!!

Υπαρχουν και οι Manowar…

Ναι, να παιζει το Pleasure Slave. :stuck_out_tongue:

Παντοφλες της Αθηνας στα ποδια (τι να κανω, δεν εχω εδω και επρεπε να ξεσκονισω τις μπαλκονοπορτες), ξεσκονοπανο και αζαξ στα χερια και Cryptopsy στο laptop! :stuck_out_tongue:

Εδώ μιλάμε για σεξ + μουσική και πετιέται ο Μπαλτάς και λέει για τζάμια και άζαξ :-s γκουχγκουχγκουχφλώροςγκουχγκουχγκουχ

ΔΕ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!

Πως με πιανεις, πως με πιανεις… :stuck_out_tongue: :lol:

Ή την εισαγωγή του Warlord. :stuck_out_tongue:

Ένα είναι το κομμάτι

Septic Flesh - Phallic Litanies :stuck_out_tongue: