Tι ντεγκαβλε αντρας… [-X
Tι ντεγκαβλε αντρας… [-X
Και τι κομματι μα τον Οντιν!
Τι νουμερο φοραει; 35;:-s
Ο υπεροχος φθινοπωρινος ηλιος και βολτες στην υπαιθρο …
Σκοπιά 04.00-06.00 + Ντεθ Μαγκνέτικ
Δάσκαλος :bow2::bow2:
Η ώρα είναι 3:30 τα χαράματα ξημέρωμα Κυριακής .Ο καιρός νοτερός και ομιχλώδεις - όπως συνήθως είναι – ένα ηλίθιο ψιλοβρόχι, από αυτό που σου τρυπάει τα κόκαλα ,οι λάμπες των πεζοδρομίων, έχουν ένα κίτρινο σπαστικό φωτισμό, ξεπλυμένος από την υγρασία της ατμόσφαιρας, επικρατεί απόλυτη ησυχία που με φόβιζε λιγάκι να πω την αλήθεια και ακόμα περισσότερο όταν σκέφτομαι - απέναντι σε ένα τέτοιο περιβάλλον, ότι έχω γύρω στα 3 χιλιόμετρα να διανύσω μέχρι να φτάσω στο προορισμό μου. Δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο από το να χώσω το χέρι μου στο σάκο, να βγάλω ένα mini-disc που είχα εκείνη την εποχή και να πατήσω το Play.
Η διαδρομή ήτο γνώριμη για μένα, αλλά τα αχανή πάρκα σε συνδυασμό, με τη νύχτα,την ομίχλη, τα κάγκελα γοτθικού ρυθμού των πάρκων, το κίτρινο φως των πελώριων φαναριών, το γκαζόν που φαίνονταν σας ψεύτικο μέσα στη νύχτα, τα λιγοστά παγκάκια μια εδώ και μια εκεί, η λιμνούλες με το φως της νύχτας να τις χτυπά, ήταν για μένα κάτι που δε μπορώ να ξεχάσω.
Όλα αυτά βέβαια έλαβαν χώρα πριν 8 χρόνια περίπου στο Llangollen της Βόρειας Ουαλίας, αλλά το κλειδί σε όλο το σκηνικό ήταν το Mini-Disc που έπαιζε το Crestfallen των Anathema. Αυτός είναι συνδυασμός !
:!:
πανγαμιστερ συνδιασμος
θερινο σινεμα(ενα στο κολωνακι)+ ριγε καρεκλες + τυροπιτα + λεμονιτα ΕΨΑ + Αγκαθα Κριστι
σκετος καφες + γλυκο του κουταλιου βυσσινο
σκετος καφες + κυριακατικη εφημεριδα
Erik Satie + βροχουλα
Δασκαλος + καφες. Αντε.
Δεν είναι μακριά.
Κουτι παραπονων + κουτι ποπ κορν + κουτακι κοα κολα.
αηδία μου μοιάζει ρε συ… Δε ταιριάζουν οι γεύσεις
Δεν ξέρω.Ε,και η πιπεριά είναι αηδία αλλά κάνει καλό στα μαλλιά και δεν σου πέφτουν,γιατί εμένα μου πέφτουν λιγάκι
Εδω αλλοι τρωνε πεπονια με προσουτο.:-s
Και με φέτα,τα σπάει.
Κοπελιά,θα με αφήσεις να ποστάρω,ωχού
δε το ήξερα αυτό για την πιπεριά… Δηλώνω εκστασιασμένος… Οι τσίλι πιπεριές το ίδιο?
εγώ η κάπαρη ήξερα πως δυναμώνει το σπέρμα. Δε μπορείς όμως να κάνεις όμορφο συνδυασμό με την κάπαρη γιατί το να τρως κάπαρη σημαίνει “όχι σεξ”
Εκτός αν είσαι γυναίκα, που υπάρχει ο συνδυασμός:
κάπαρη στον άντρα + λύση στο πρόβλημα “πότε θα γίνω μάνα”
Α,στο σπέρμα δίνει ωραία γεύση το ακτινίδιο,το πεπόνι και το μάνγκο,ψαγμένο,μου το είπε μια της δουλειάς
Οι αισθητήρες της γεύσης είναι έξω έξω στη γλώσσα. Δεν πρέπει να είναι πολύ καλή επαγγελματίας
Ε,ναι,στο στοματικό συμμετέχει και η άκρη της γλώσσας:wink: