Τσούκου. Για το '21 είναι αυτό που ψάχνω.
Που θα πάει, θα βρεθεί…
έντιτ
Χαχ. Τελικά ήταν πιο εύκολο απ’ ότι νόμιζα. Η σειρά βρέθηκε. Είναι από το 1983 και λέγεται… Μαντώ Μαυρογένους. :lol:
Τσούκου. Για το '21 είναι αυτό που ψάχνω.
Που θα πάει, θα βρεθεί…
έντιτ
Χαχ. Τελικά ήταν πιο εύκολο απ’ ότι νόμιζα. Η σειρά βρέθηκε. Είναι από το 1983 και λέγεται… Μαντώ Μαυρογένους. :lol:
ΣΕΙΣΜΟΣ, ΣΕΙΣΜΟΣ, έρχεται ο χοντρός…εεεεεεεεεεεεε, άσχετο, αλλά ένιωσα να βρίσκομαι σε επίκεντρο σεισμικής δονήσεως και είμαι βαθιά συγκινημένος διότι 1η φορά - άντε 2η - με βρίσκει τόσο σύμφωνο κουβέντα του GRACCHUS BABEUF. Αναφέρομαι στην 1η παράγραφο του [I]σεντονιού [/I]σου, φίλτατε. Από εκεί και πέρα:
ΤΟΝΟΙ εμετού και λοιπών εκκρίσεων ΞΕΧΥΝΟΝΤΑΙ από το βάθος των εντοσθίων μου και ραπίζουν τας παρειάς του επονείδιστου ηθοποιίσκου Χάρεως ΡΩΜΑ καθώς και το σύνολο των δουλειών που έχει κάνει στο greek tv (Μεν & Δεν, Κακός Βεζύρης, Κων/νου & Ελένης, Καφέ, Δεληγιάννειο, Dr. Ρούλης κ.λπ.). Παμ παρακάτω.
Σειρές που νομίζω ότι μου άρεσαν και παράλληλα έχουν τύχει καθολικής αποδοχής ήταν:
Όσον αφορά παλιές σειρές ΕΡΤ - ΥΕΝΕΔ κ.λπ. πρέπει να κάνω επανάληψη και να επανέλθω. Επίσης το κορυφαίο Άνω κάτω το Σαββάτο που νομίζω ότι αναφέρθηκε δεν είναι “σήριαλ” αλλά κάτι μεταξύ Graffitti και Saturday Night Live…
καλα τα λες πανω κατω ρε αριαν, διαφωνω καθετα οσον αφορα της ελλαδος τα παιδια(καλυτερο επεισοδιο εβερ ερχεται ο μπιτζιμπιτζιδης!!!) και το κωνσταντινου και ελενης που το εχω στανταρ στις 5 καλυτερες…
Ρε, τι μου το παίζετε όλοι “κουλτούρα”;; όταν ήσασταν μικροί (τουλάχιστον όσοι είναι γύρω στα 25) βλέπατε αυθαίρετους και τους καταλαβαίνατε και γελάγατε;; εγώ πάντως όσους ξέρω στην ηλικία μου βλέπαμε:
-[B]Αραχτοί και λάιτ[/B] (για τους δύο προφανείς λόγους, τα βυζγιά της Λογοθέτη)
-[B]Βαρβαρότητες[/B] (Αρρώστεια)
-[B]Της Ελλάδος τα παιδιά[/B] (Δρ Λοβ όντως κορυφαίο το επεισόδιο με τον Του μπίτζι ορ νοτ του μπίτζι αλλά και με τον Φιλιππίδη “Τσάο αγάπες, ήρθα!” )
-[B]Πάτερ Ημών[/B] με ατάλαντη μενεγάκη και λατρεία Κυρία Κόλια
-[B]Μεν και δεν [/B]με διαχρονικά ατάλαντο Ρώμα και καθυστερημένο Μάινα
-[B]Εμείς και εμείς[/B] με την Παρθένα και τον Αντωνι-νι-νι-νι-νι-νι-νινο
-[B]Ρετιρέ[/B] με την χαρούλα και τη σπασαρχίδω κυρία Θάλεια
-[B]Εκείνες και εγώ[/B] με την Σπακανόπιτα [που μετά είχε κάνει και νεηκεντ φωτογράφηση στο playboy (ή στο penthouse δεν θυμάμαι)]
ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ
στο τελός θα μου πείτε ότι δεν βλέπατε ούτε Dsiney Club, Carussel και Art Attack και παρακολουθούσατε ντοκυμανταιρ για τον Wim Wenders:p
Τα περισσότερα που ανέφερες όμως (μην πω όλα) είναι για τα μπάζα
To ξέρω, αλλά γι’αυτό τα αγαπάμε:roll: είναι κάτι σαν το Cobra με τον Σταλόνε. Ξέρεις ότι είναι άθλιο αλλά το αγαπάς γι αυτό που είναι
Fail, Ο σταλόνε κόμπρα το γυαλί και κάλτσα ως το γώνι γαμάει, τα άλλα είναι κωμωδίες που δε μπορούν να βγάλουν γέλιο ούτε για να σώσουν τη ζωή τους. Άντε αυτά με το Μπέζο μόνο και μόνο επειδή είναι τόσο γαμάτος που ακόμα και στις πιο συμβατικές οικογενειακές μαλακίες να παίζει θα σου βγάλει που και που γέλιο
οκ, μπορεί να ήταν φέηλ το παράδειγμα αλλά ο παραλληλισμός πάει στο γεγονός ότι αντικειμενικά είναι κάτι κακόγουστο και καλτ αλλά σου αρέσει γιατί μ’αυτό μεγάλωσες. είναι πιο πολύ για την καλτίλα και την παράνοια του θέματος
πόσο σύμφωνη με βρίσκεις
Στης Ελλάδος τα παιδιά το επεισόδιο με το Φιλιππίδη :lol:
Εμείς και Εμείς είχα δει άπειρες φορές, δεν ξέρω αν θεωρείται καλή αντικειμενικά σειρά αλλά Παρθένα και Αντωνάκης το καλύτερο ζευγάρι έβερ.
Για disney club,carusel & art attack απλά συγκίνηση:cry:
[SPOILER]εχώ και παράπονο: στο disney club είχα πάρει πολλές φορές τηλέφωνο για τους διαγωνισμούς και ποτέ δεν έπιανα γραμμή:([/SPOILER]
το “είμαστε στον αέρα” ήταν τεράστια σειρά, στον 2ο κύκλο με την αλλαγή σκηνοθέτη πήρε λίγο περίεργη πορεία αλλά all in all είναι η αγαπημένη μου σειρά έβερ. υπάρχουν όλα τα επς στο γιουτουμπ για όποιον ενδιαφέρεται
Συμπληρώνω μερικές ακόμα σειρές!
Λίφτινγκ (“Παραδέξου το πεθαίνεις για μένα σέρνεσαι λιωωωνεις!” O Ρώμας σε έναν άλλο ρόλο και γουστάρω)
Θα Σε Δώ Στο Πλοίο (ΓΑΜΑΤΗ ΣΕΙΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!)
Singles (Αγάπες όλοι Μπίλι, Περιστερόπουλος αλανιάρης “Είμαι μια μικρή μαιμού και το παίρνω που και που”, Ράνια με τις ατάκες, Λίλα αχ Λίλα)
Σαββατογεννημένες (“ΛΑΖΑΡΟΥ! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΤΑΞΗ ΜΟΥ!” και φυσικά “Σενιόρα Σούλα”)
Μαύρα Μεσάνυχτα (Θυλβι το παθουμακι θου! Ζαν Κλοντ θεός, Τζία αγάπη τρελή, τα 2 παιδιιά)
:wacko: seriously???
singles ηταν μονο το πρωτο, μπιλοπεριστεροπουλοι ηταν γτπ…
σαββατογεννημενες οντως γαμανε, πιο πολυ για το μπουλα…
Από τις παλιές εποχές (έρλι 90ς και αρχές ιδιωτικής tv δηλαδή) οι “Απαράδεκτοι” και οι “Αυθαίρετοι” είναι όλα τα λεφτά, μακράν μπροστά από τα υπόλοιπα που στην ουσία συνέχιζαν την κατάντια που καθιερώθηκε με τις βιντεοταινίες των 80ς.
Οι Απαράδεκτοι ήταν πιο πιασάρικοι αλλά οι χαρακτήρες ήταν ένας κι ένας. Ο ξεπεσμένος πρώην κομμουνιστής, η νοικοκυρά που ονειρεύεται τα πάντα αλλά είναι ένα τίποτα, ο καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος, ο μποέμ που ψάχνει να τη βγάλει καθαρή με τα λεφτά των άλλων και η χαζογκόμενα που ψήνεται με την (κάθε λογής) “μεγάλη ζωή”.
Πιο μετά και για καμιά δεκαετία ('95-'05) υπάρχει έξαρση και πέφτει αρκετό χρήμα, επομένως ακόμα και ψιλομέτριες παραγωγές έχουν τις εκλάμψεις τους. Ο Ρώμας έχει φάει τρελό κράξιμο, αλλά εγώ λέω πως εντάξει, για το μέηνστρημ κοινό που απευθύνεται, οι σειρές του πάντα είναι ένα επίπεδο πάνω σε σχέση με τις περισσότερες αντίστοιχες.
Τα “Εγκλήματα” και οι “Δύο Ξένοι” είναι χαρακτηριστικές περιπτώσεις σειρών που βασίζονται στην ατάκα. Πράγμα που οι δύο συγκεκριμένες έκαναν άριστα. Παρολαυτά πέρα από τον αυθορμητισμό της έξυπνης ατάκας και το γέλιο που απορρέει αυτόματα, δεν υπήρχε κάτι άλλο για να μείνει. Κάτι πήγαν να κάνουν οι “Δυο Ξένοι” αλλά στα μισά κάθε σεζόν κάπου το έχαναν και η σειρά κούραζε.
Σειρές όπως “Είσαι το Ταίρι Μου” και “Παρά Πέντε”, οι οποίες επίσης ότι αξιόλογο είχαν το χρωστούσαν στη χρήση της έξυπνης ατάκας, βούλιαξαν μέσα στον ψευτοδιδακτισμό τους και τα γλυκανάλατα κόνσεπτ.
Νομίζω πως από νεότερες κάτι πήγε να κάνει το “50-50”, είχε αυτό το κόνσεπτ της φιλίας ανά φύλο που είχε το ενδιαφέρον του.
Άφησα για το τέλος την κορυφαία, τους “Παντρεμένους”, γιατί είναι ωδή στην αντρική φιλία με τρόπο φοβερά άμεσο και πειστικό. Και γενικά, στη ζωή μας κάποια στιγμή όλοι μας είτε έχουμε υπάρξει κάποιος από τους χαρακτήρες της σειράς (είτε και περισσότεροι), είτε τους έχουμε συναντήσει (όλους όμως). ΟΙ “Παντρεμένοι” είναι η ίδια η καθημερινότητα. Και η καλύτερη γκόμενα της σειράς ήταν μακράν η Τζομπανάκη, μη διαβάζω για Μιχαήλ και αηδίες!
Ουτε καν στην ιδια προταση αυτα τα 2.
Το “παρα πεντε” και ολη η μαζικη υστερια που το ακολουθουσε τοτε ηταν για να ξερναει κανεις.
Ειχε μερικες σκορπιες καλες ατακες, αλλα σε γενικες γραμμες ηταν για 10χρονα.
Τα ίδια ισχύουν και για το πρώτο, απλά είχε περισσότερες καλές στιγμές.
οχι και τζομπανακη νο1, για νο2 το συζηταμε… η λουιζιδου τοτε ηταν τοπ οφ δε τοπς… μεγαλος ερωτας το λουκουμακι…
Ακάλυπτος μόνο ο Καφετζόπουλος .-
Ξεχασα την προηγουμενη εβδομαδα να αναφερω ενα ατυχες γεγονος,την αυτοκτονια του Βολιωτη ηθοποιου [B]Δημητρη Βογιατζη[/B],ο οποιος επαιζε στην guilty pleasure σειρα ‘’[B]Αερινες Σιωπες’[/B]’.
Για να μην ανοιξω ξεχωριστο thread,το αναφερω εδω.
Κριμα κι αυτος…
http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=740034
αυτό!
ελεος ο φιλιππίδης…
τα μεγάλα μυαλά συναντιούνται!!!
σήμερα στις 6και το πρωί, έβλεπα στον αντ1 και η παντρεμένοι έχουν ψυχή.
γέλασα πάνω απο 30 φορές, χειροκρότησα μια(!!!:lol:) και θυμήθηκα απο που ειχα κλέψει την κίνηση που κάνω με το κεφάλι όταν λεω κάτι που θέλω να περάσω χωρίς να να δώσω προσοχή στον άλλον(αλλά με σκοπό να γελάσει).
μαγεία απλά. και [B]ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ!!![/B]