Αθανατες ελληνικες σειρες

:|:|:|

ρε δεν μπόρεσα να την δω ποτέ την σειρά… καθε φορά που την πετύχαινα, κατι με χαλούσε αφάνταστα.

το νευρόσπασμα η Παπούλια ίσως… στην ουσία εμένα με χαλούσε ό,τι έχει να κάνει με τους δυο πρωταγωνιστές. όλα τα άλλα οκ

Καταλαβαινεις οτι μια σειρα την εχει γραψει ή εχει βοηθησει ο Ρηγας οταν οι δυο πρωταγωνιστες ειναι ερωτευμενοι αλλα παριστανουν στους αλλους οτι μισιουνται.

Δυο ξενοι
Ντολτσε Βιτα
Σταβλοι της Εριετας Ζαιμη
Κανείς δε λέει σ? αγαπώ
Το αμαρτημα της μητρος μου

Σωστο αυτο που λες…

Επισης ‘‘Σταβλοι Της Εριετας Ζαιμη’’ και φυσικα η ανολοκληρωτη σειρα ‘‘Τι Φυχη Θα Παραδοσεις Μωρη’’ ηταν απο τις αγαπημενες μου…

Απαραδεκτοι και Αυθαιρετοι μας προσφεραν αφθονο γελιο τοτε και καποια στιγμη
θα πρεπει να τις ξαναδω και τις δυο.
Οι δυο ξενοι για μενα ηταν μια καταπληκτικη σειρα.Παρα πολλοι χαρακτηρες,μοναδικοι,
με φοβερα διπολα γελιου και γενικοτερα η καλυτερη των Ρηγα/Αποστολου.

Τι φυχη ε ? :stuck_out_tongue:

Σειρα με πολυ μεγαλες προοπτικες.Ουτε οι ιδιοι δεν καταλαβαν γιατι κοπηκε.

Μετά από αυτόν

το χάος.-

Πωωωω. Τη θυμάμαι την κυρία Ντορεμί, με Ελένη Ανουσάκη ε; Δεν θυμόνουν όμως ότι είχε παίξει η Ράντου εκεί! Πρέπει να ήταν 20-21 τότε (1984).

Χαλαρώστε λίγο με τους Δύο Ξένους, ΟΚ, δεν είναι και το έπος που το παρουσιάζει ο Τζιόπας αλλά για τα δεδομένα της ελληνικής τηλεοπτικής κωμωδίας ήταν καλό. Σε μια σχετικά σπάνια περίπτωση για τα καθ’ ημάς, είχε πετυχημένους χαρακτήρες και αρκετές καλές ατάκες. Ντάξει γελάει λίγο ο κόζμος με το “έκαναν περισσότερο σινεμά παρά τηλεόραση”, μάλιστα η σειρά είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τυπικής ελληνικής τηλεόρασης και δη τηλεόρασης Ρήγα, αλλά τέλος πάντων. Το πρόβλημα μάλλον είναι ότι μετά αυτοί οι δυο το χάσανε τελείως. Οι Σταβλοί της Εριέτας Ζαϊμη ήταν αίσχος από κάθε άποψη. Τίγκα επιτηδευμένο και χωρίς ουσιαστικούς χαρακτήρες - μόνο καρικατούρες, ίσως το μεγαλύτερο κόλλημα/ελάττωμα στο πώς γράφουν Ρήγας/Αποστόλου. Καλά για το Τι Ψυχή θα παραδώσεις μωρή τί να πρωτοπώ… και πολύ το κρατήσανε πριν το κόψουνε. Γενικά Ρήγας/Αποστόλου πίστεψαν ότι επειδή το πέτυχαν με τους Δύο Ξένους μπορούσαν να αναπαράγουν την ίδια συνταγή εσαεί. Αμ δε.

Γενικά για το τόπικ, δεν το συζητάμε, οι Απαράδεκτοι τους γαμάνε όλους και μάλιστα χωρίς καν να καυλώσουν (καφρίλα). Καρδούλες και για Ακάλυπτο/Παντρεμένους, Δόγκανο/Εκείνες κι Εγώ, Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς (γενικά η Παπαδοπούλου είναι εγγύηση), Εγκλήματα βεβαίως βεβαίως… Επίσης όταν είχαν βγει οι “Singles” μ’ άρεσαν σαν concept, ήταν κάτι διαφορετικό για την ταλαίπωρη ελληνική τηλεόραση και η επιρροή τους φάνηκε τα επόμενα χρόνια και σ’ άλλες σειρές. Θυμάμαι ενδεικτικά μια σειρά που έπαιζε πρόπερσι αν δεν κάνω λάθος στο Μέγκα, δε θυμάμαι τίτλο, αλλά έπαιζε εκείνος ο θεούλης που έκανε τον “το μουνί σέρνει καράβι” στο Είσαι το Ταίρι μου (κι αυτό συμπαθητικό ήταν btw, αλλά κυρίως για Χαραλαμπόπουλο και Σερβετάλη που ειδικά ο τελευταίος ήταν όλα τα λεφτά), ο οποίος σ’ αυτό έκανε τον κρεοπώλη ή κάτι τέτοιο και σε στιγμές ο pop culture χαρακτήρας της σειράς ήταν κυριολεκτικά εξωφρενικός μ’ εκείνους τους φόρους τιμής σε cult χαρακτήρες/τραγούδια του παρελθόντος (ενδεκτικά θυμάμαι ένα επεισόδιο με συμμετοχή Μαζωνάκη να τραγουδάει το “Τζίνι” - wtf - καθώς και άλλο ένα με συμμετοχή Γαρδέλη και gangsta rap διασκευή του “Άντε σπάσε ρε μαλάκα” - wtf εις τη νιοστή). Δε θα λεγα ότι ήταν καλή, ίσα ίσα που ήταν τόσο επιτηδευμένα κακή που κατέληγε γαμάτη, ακριβώς επειδή δεν έπαιρνε τίποτα στα σοβαρά.

Αλήθεια, ψάχνω εδώ και κάποια χρόνια να βρω τον τίτλο μιας πολύ παλιάς σειράς (μιλάμε τώρα για χρόνια τηλεοπτικού μονοπωλίου της κρατικής) με θέμα την επανάσταση του '21 και την Κάτια Δανδουλάκη στο ρόλο της Μαντώς Μαυρογένους… θυμίζει τίποτα σε κανέναν;

έντιτ
Για την ιστορία, τελικά πιο πάνω αναφέρομαι στο Γεράσιμο Γεννατά και το Μίλα μου Βρώμικα.

Απόγονος του Ανδρέα Χατζηγεώργη (Πούλικας στους Αυθαίρετους). Στεγνά…
Και δεν τον έφτασε ποτέ…

oυτε καν

Επίσης Ακάλυπτος/Τίγρης παίζει να ήταν το πιο απολαυστικό δίδυμο από την εποχή των Μπέζου/Μπονάτσου ε :lol:

υπερτιμημενο γενικα οι δυο ξενοι, ποτε δεν καταλαβα το ντορο που γινοταν-γινεται… απ’αυτα που δεν προλαβα και ειδα σε επαναληψεις κορυφη απαραδεκτοι/της ελλαδος τα παιδια, πρεπει να τσεκαρω σιγουρα αυτο με πουλικακο που αναφερετε… απο τα υπολοιπα ξεχωριζω ακαλυπτο (νομιζω πεμπτες στον αντ1 πριν το αμαν,γαμω τους συνδιασμους), κωσταντινου κ ελενης παρολο που κουρασε με τις απειρες επαναληψεις, εγκληματα, 50-50 (επος) και αυτο του μεγκα με τους γαυρους πριν 3-4 χρονια… τα τελευται χρονια βγαινουν σκουπιδια

Αυτό βασικά λέω κι εγώ…

Κατά τα άλλα μιας και βλέπω όλους να κάνετε εκπομπές απορώ που δεν αναφέρετε αυτό το έπος

[SPOILER]

[/SPOILER]

Kλάμα το αποπάνω, μεγάλη, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΕΙΡΑ

Απαραδεκτοι, Εγκληματα, Σ’αγαπω-Μ’αγαπας τοπ 3.

σουσι=πουστοψαρο…
είχα πεθάνει…

πέρυσι το καλοκαίρι έβλεπα τη Λωξάντρα στην κρατική:D αν το πάμε για πιο παλιές σειρές. αν και ουσιαστικά δεν έχει καμία τρελή υπόθεση οι χαρακτήρες είναι άψογοι και η σειρά βλέπεται πολύ ευχάριστα.

επίσης η λατρεία μου “Του κουτιού τα παραμύθια” πιάνεται στις σειρές?

Eδω να δεις γελια που ριχνει ο κοσμος…

Μαλλον σημερα ειναι η παγκοσμια μερα ανεκδοτων!!!

Εσεις σε λιγο θα προσκυνησετε και το ‘‘Παρα Πεντε’’.

Πάντως είναι σίγουρα μεγάλη αγάπη :smiley:

ΦΑ ΔΙ-Ε-ΣΗ Ο ΦΙΟOΓΚΟOOOΣ!
ΚΙ Ο ΡΟY-ΧΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΑΑΑΑAAAA!

\m/

Ε δεν πειράζει ρε μαν, ας ρίξει όσα γέλια θέλει ο κόσμος, κάποιοι απ’ ότι φαίνεται το σηκώνουν περισσότερο από κάποιους άλλους… :roll:

Btw, μάλλον κανείς δε θα μπορέσει να μου απαντήσει εκείνη την ερώτηση για τη σειρά με τη Δανδουλάκη ε; =[

Προσπερνω το σχολιο και απανταω για Δανδουλακη.

Μηπως εννοεις τους ‘’[B]Πανθεους[/B]’’???:-k:-k:-k