Αθανατες ελληνικες σειρες

Θυμάμαι το όνομα αλλά τπτ παραπάνω. Υποθέτω ότι στο σπίτι την έβλεπαν αφού δεν υπήρχαν και πολλές επιλογές(μονο ΕΡΤ1 και ΕΡΤ2). Πάντως θυμάμαι καλύτερα άλλες όπως αυτήν:

( Εκφραστείτε ελεύθερα για την ηλικία μου, δεν παρεξηγώ…) :stuck_out_tongue:

Aλλη μια παλια σειρα της κρατικης τηλεορασης(του 79 για να φανταστειτε)

http://www.youtube.com/watch?v=PZM3am3MRoU&feature=related

Δειτε ποιος κανει εμφανιση στο 1:40

ναι ισχύει :slight_smile:

Χωρίς Βλάσση δεν θα έλεγε…:frowning:

Και ο Λαζόπουλος πάντως θα φτιάξει ένα επετειακό “Δέκα μικροί μήτσοι”…

Ρε παιδια δεν ειδα πουθενα να εχει αναφερει κανεις τις θεικοτατες ‘‘Βαρβαροτητες’’.Κλασσικη ατακα ‘‘αρρωωωστια’’.:DΘεα Χρυσα Ρωπα που παντα νευριαζε,Βλαδιμηρος Κυριακιδης πανκιο με τον απατεωνα φιλο του με τις μηχανες και η κλασσικη χαζουλα της σειρας Ελενη Καστανη.

http://www.youtube.com/watch?v=uBxwJp288UY

http://www.veoh.com/collection/varvarotites/watch/v8589173CZBYQjx#watch%3Dv864687ckeNhhHW

-Aλλη καλτιλα με τους κλασσικους τιτλους αρχης που τραγουδαγαμε στο δημοτικο ηταν το ‘‘Αραχτοι και λαιτ’’:stuck_out_tongue:

http://www.youtube.com/watch?v=wedK2AyZZh4

-Το ρετιρε οντως μπορει να μην ειχε τοσο χιουμορ αλλα το ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ γιατι ειναι πιο καλτ και απ το καλτ!Απ το κλασσικο τραγουδι μεχρι ενα σωρο!..Το καλτ σαπιομπαρο της Σταυρουλας με τις καλτ καρεκλες και τραπεζια, τα καλτ ποτηρια για ουισκυ, τα καλτ κοκκινα φωτα, ο καλτ υπογειος χωρος που ηταν.Επισης καλτ μορφαρα ο Γιασονας με τον βοηθο (που παντα ηταν απ την ιδια χαλασμενη τηλεοραση και εκανε πως βιδωνε:p)
Κορυφαιο σκηνικο: http://www.youtube.com/watch?v=x1u1JDW8geg
Γαμω τις μορφες η Τζους Ευειδη στα νιατα της που καταστρωνε σχεδια με την γιαγια για να πεισουν την θεια για ενα σωρο διαφορα και ακομα πιο καλτ μορφη η κλασσικη ‘‘ξυνη’’ Αμαλια.:smiley:

Ρε Νέκρο κόψε το χαλασμένο σουβλάκι. Ειδικά για τα 2 τελευταία πρέπει να ζοριστώ πολύ για να βρώ χειρότερες σειρές.

Mιας και ο Νεκρο ανεφερε το Ρετιρε να καω ενα σχολιο.

Υπαρχουν πολλοι που θεωρουν το Ρετιρε(οπως και τους μικρομεσαιους που το ακολουθησαν)παρακμη, σκουπιδι και δε ξερω κι εγω τι αλλο.
Οχι πως μιλαμε για τεχνη(ειπαμε ντε)αλλα πιστευετε πως ολες αυτες οι σειρες που παιζονται σημερα εχουν επιπεδο?μη τρελαθουμε κιολας.

Εδιτ:Αξιοτιμε Darth κανε ενα κλικ στη τηλεοραση και θα βρεις οσες θες.

Ομολογώ ότι το επίπεδο του τηλεσκουπιδιάρη έχει ανέβει πολύ, δηλαδή μιλάμε για ατελείωτη χωματερή δέκα ΧΥΤΑ χρειάζεται αλλά τελικά το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό αυτή τη στιγμή είναι ο 4ος κύκλος του Prison Break.

Oσον αφορα την πρωτη σειρα συμφωνω.Για την ‘‘ιστορια’’ την ποσταρα.

Οσον αφορα την δευτερη σειρα σου παραθετω το ποστ του Outlawtorn.

Δεν ειπα οτι το ρετιρε ειναι καμια ‘‘σειραρα’’.Απλα το αγαπαμε γιατι εχει αυτη την καλτιλα που δεν ξαναβρισκεις ποτε και πουθενα.:wink:

Ελληνικα ειπαμε.:stuck_out_tongue:

Αααα γαμώτο και εγώ νόμιζα ότι μιλούσαμε γενικά για κωμωδίες. Βασικά ο Δαλιανίδης ρε γαμώτο πρέπει να είναι ο μεγαλύτερος σαβουροσκουπιδιαροφάγος και σε τηλεοπτικο και σε κινηματογραφικό επίπεδο(εκείνα τα μιούζικαλ του πρέπει να χτυπούσαν κανονικά το καμπανάκι της αστυνομίας αισθητικής).

Α,εσυ το πας αλλου.Δεν παιρνω το μερος του ουτε τον θεωρω κανενα σκηνοθετη επιπεδου Tarantino(αυτο μας ελειπε)αλλα στο θεμα κινηματογραφου εχει βγαλει ταινιες που αξιζουν(Τα τσακαλια,οι επικινδυνοι αλλα και διαφορες αλλες δεκαετιων 70 και 60).

Τωρα αν εχεις σχηματισει κακη εικονα λογω των σειρων αυτο ειναι αλλο.:slight_smile:

Όχι ρε εγώ έχω εστιάσει μόνο στη θριλερική του περίοδο(AKA Musicals). Πάντως οκ μάλλον κάτι αριστουργήματα τύπου “Ροζ συννεφάκι”(μιλάμε για πραγματικά τραυματική ανάμνηση, καλύτερα να με ρίχνανε σε λίμνη με Piranhas με το πουλί μου να εξέχει) πιστεύω ότι θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ σκληρά κάποιος για να τα ξεπεράσει.

:lol::lol::lol:

Που το θυμηθηκες αυτο ρε ανθρωπε?

Νταξει εδω ειναι ενα μελανο σημειο του εν λογω κυριου αλλα δεν φτανει για να τον ριξουμε στο καιαδα.

Αστα να πάνε, ο νεανικός εγκέφαλος που τον ταίζεις ότι να ναι χωρίς να καταλαβαίνει και χωρίς δυνατότητα για Delete.

Ε το άλλο τώρα δεν το λες και μελανό σημείο, πετρελαιοκηλίδα ολόκληρη είναι.

οντως αυτο κανεις δεν το θυμοταν νομιζω :lol: και θυμηθηκα ενα αλλο αθλιο, ‘λιφτινγκ’ λεγοτανε, παιζοταν στον αντ1 με το ρωμα και κατι αλλα σουργελα…

απο κωμωδιες κορυφη παντως ηταν της ελλαδος τα παιδια… :smiley: και οι απαραδεκτοι.

αλλου ειδους δεν ξερω ποιοι θυμαστε τον επισκεπτη της ομιχλης με το γιαννη φερτη στο μεγκα, εμενα μοπυ αρεσε πολυ οπως και η ανατομια ενος εγκληματος με τον βαλτινο να βγαινει απο τα σκοταδια στην βιβλιοθηκη και να περιγραφει την ιστορια του εγκληματος…

Βεβαιως!:smiley:

Το ανατομια ενος εγκληματος υπηρξε επισης προαγγελος σειρων οπως 10η εντολη,Κοκκινος Κυκλος κλπ αλλα καμια τους δεν επιασε το feeling εκεινης της σειρας.

Μιας και πιασαμε τ’αστυνομικα υπηρχαν κι αλλες ωραιες σειρες τοτε οπως “Οι δρομοι της πολης” και το “Τμημα ηθων”.

Χαχα τι θεικό!

Απο τις καινούργιες μου άρεσαν , Μπαμπά μη τρέχεις και Οι ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα. Συμφωνεί κανείς ;

Προσπαθω να θυμηθω μια σειρα που επαιζε στον Αντεννα πολυ παλια και το δειχνε περυσι το καλοκαιρι τα ξημερωματα επαναληψη αλλα δεν θυμαμαι τον τιτλο γαμωτο.Aισθηματικο/αστυνομικο ηταν.:-k

Εντιτ: Να ναι καλα η wiki.Τολμηρες Ιστοριες το λεγαν!