Αθανατες ελληνικες σειρες

Εγώ πάλι, από το “Ρετιρέ” το μόνο επεισόδιο που θα παρακολουθούσα ευχαρίστως ολόκληρο, είναι το 48ο!..:smiley:

μα γι αυτο ακριβως το εχω στη λιστα.χαιρομαι που το πιασες.ειδικα ο ευαγγελοπουλος που το παιζει μαστορας εχει πολλη πλακα

Μπας και τυχαινει και εχει κανεις τα επεισοδια της επικης σειρας “Εγκληματα” σε βιντεο? (ειτε wmv ειτε avi)
Καταφερα και βρηκα τους “Απαραδεκτους” και θελω να βρω και αυτην την σειρα

Yπάρχουν όλα νομίζω στο Veoh.

ειδικα το ειμαστε στον αερα.εχω πολυ ομορφες στιγμες απο αυτη τη σειρα,ακομα και σημερα τη βλεπω στο veoh και ειναι σα να μην εχει περασει ουτε μια μερα απο τη πρωτη φορα που το εβλεπα.ειδικα οταν βλεπω τους σακελλαριου και σταροβα γουσταρω τρελλα

ποοοοοο ρε!!! που το θυμηθηκες αυτο!!!
αμααααααααν!!!

ειναι απο τις πιο αφελεις σειρες της ελληνικης τιβι αλλα και η πιο καλτ νομιζω…αλλα οκ ειναι ρισπεκτ νομιζω πλεον…

παιδια το οι μεν και οι δεν το ξεχασατε…ηταν πραγματικα τρομερο…
διονυσης δαγκας,τιμος σταματης κι ετσι…:lol: :lol:

φιλε μου…δεν βλεπεται…με τιποτα…στην ιδια κατηγορια οσο αφορα την αφελεια με το ρετιρε…και ισως πολυ παραπανω…αμααααν…

Γιατί ΟΛΕΣ οι ταινίες του Ρώμα είναι τόσο ίδιες κι εκείνος είναι ο ιντελέκτσουαλ και διανοούμενος? Οι ίδιες εκφράσεις, ατάκες, τα πάντα ίδια…

ναι ρε φιλε,ειχε πολλη πλακα.ο μαινας με το κλαρινο δε παιζοταν.και ο ο ρωμας το ιδιο ασχετα αν μετα το κουρασε.

+00…

oπως και το εμεις και εμεις ειναι οτι χειροτερο και αταλαντο υπηρξε ποτε στην τηλεοραση.

Το ρετιρέ είναι μια από τις μεγαλύτερες μπούρδες που έχει φιλτράρει ο αμφιβληστροειδής μου. Ανύπαρκτο χιούμορ, πανηλίθιοι χαρακτήρες, ατέλειωτη μιζέρια, πάντα οι ίδιες μίζερες εμμονές με το δημόσιο και την καθημερινότητα και γενικώς μια σειρά που πραγματικά σε ωθεί σε μισανθρωπισμό. Άσε που αν είσαι αρκετά άτυχος, είσαι αρκετά μεγάλος και έχεις δει και την πηγή του κακού, την “Οδό Ανθέων” παλιά στην ΕΡΤ(τότε) και βλέπεις πως πήγαμε από εκεί στο ρετιρέ και μετά στους μικρομεσαίους. Κάποιος να ειδοποιήσει την Αλ Κάιντα ότι τσάμπα χρόνο χάνει με δίδυμους πύργους και μετρό, τις αποθήκες που βρίσκονται οι ταινίες αυτής της σειράς πρέπει να γκρεμίσει.

Μια ήταν η πραγματικά παρακμιακή, υπερcult και SuperHardcore σειρά και λέγεται Αυθαίρετοι με το τρίδυμο Πουλικάκος-Βαλαβανίδης-Μανεσης να γκρεμίζουν τα πάντα στο διάβα τους.

Και κάτι άλλο, ο Δαλιανίδης είναι ο πιο γελοίος σκηνοθέτης που έχει εμφανιστεί σε αυτόν τον πλανήτη, πρώτα μας τα έπρηξε με τα πανηλίθια Musical με το Βουτσα στα 70’s και μετά με τις κατεστραμμένες σειρές του. Ευτυχώς έχει πολύ καιρό να δώσει σημεία ζωής.

Γιατι οταν το εκανε 2 φορες επιασε και ειπε να το συνεχισει :Ρ

“Mα νάτη! Έρχεται που ξεπροβάλει σαν ποδοβολητό σε λίμνη”…:lol3: :lol3: :lol3:

-Δηλαδή ένα προχωρημένο μυαλό πόσα επίπεδα πιάνει?
-Και δέκα.

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

ναι ρε φιλε,ειναι γαμω τις σειρες.εχω ακουσει οτι στο επεισοδιο με τη καταληψη ενας απο τους καταληψιες ειναι και ο havoc των velocity.ξερει κανεις αν οντως ισχυει?

για μενα οι καλυτερες ever ηταν οι απαραδεκτοι και το εκμεκ παγωτο.8)

Βγήκε μία φήμη πως για τα 20 χρόνια του MEGA, σκέφτονται να γυρίσουν 2-3 νέα επεισόδια στις “Τρεις Χάριτες” 8O

μακαρι να μπορουσαν να γυριζαν απαραδεκτους :frowning:

Ιδου και μια παλια σειρα(80’ κι ετσι)

Τη θυμαται κανεις?