Αθανατες ελληνικες σειρες

Κράξιμο και για τις 3!

Ένα αφιέρωμα στην κορυφαία ελληνική σειρά που έγινε ποτέ στο [B][U]blog[/U][/B] μου. 8)

παλι απο την αρχη

1.Eγκληματα
2.Οι Σταβλοι της Ερριετας Ζαϊμη
3.Στο Παρα Πεντε
4.Κωνσταντινου & Ελενης
5.Σαββατογεννημενες

:wink:

Ρε σοβαρευτείτε! Διαβάστε υπερπόστ για την καλύτερη σειρά έβερ από Ελλανόρ!

Εύγε ρε, τα βλέπω πάλι και πάλι. γλυκιά νοσταλγία, μελαγχωλία για Βλάσσαρο αλλά κυρίως ταλέντο, αυθορμητισμός και φαντασία!

Ωραίος!

τους “αυθαίρετους” τους θυμάται κανείς?

έπος.!

Απλά απίστευτο cast… Πουλικάκος respect!!!

ναι ηταν θεός…

κόψτε Trailer …

η μουσική στη σειρά με κατατρομαζε όταν ήμουν μικρός

*όσο για τους απαράδεκτους ενα πράγμα έχω να πω…ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΡΕΕΕΕΕ

κλαίω.
Aparadektoi - Paraskinia

Εεεεε ναι ρε!!! Και ποιον πιτσιρικά δεν τρόμαζε;;; :smiley:

Επίσης: Εκμέκ παγωτό!!!1 Παππούς ΟΛΑ τα λεφτά!!!

“Απαράδεκτοι” ρε!!!

Και από παλιότερα: “Camping”. Η καλύτερη κατά τη γνώμη μου σειρά στην ελληνική τηλεόραση, με όλους τους χαρακτήρες να είναι απλώς CULT! Ποιός έχει ξεχάσει τη φοβερή διπλή ερμηνεία του Καλογερόπουλου (Μήτσος και Μάιμος μαζί), το ναυαγοσώστη, το μάγειρα κλπ κλπ…Και βέβαια τη φοβερά νοσταλγική μουσική και το επικό τέλος, που ο Μήτσος φεύγει μόνος του απογοητευμένος για το χωριό…

:respect:

Ellanor η σκηνή με την καρέκλα στον τοίχο πρέπει να είναι ότι πιο αστείο έχω δει ποτέ μου στην τηλεόραση. Ελπίζω απλά μέσα στον καταιγισμό αστείων σκηνών της σειράς να σου διέφυγε.

Χαχαχα…και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος!!:p:p

Εντάξει…οι απαράδεκτοι ήταν γαμάτοι αλλά τον Μπέζο μου τον θέλω Κάκκαλο στο “Της Ελλάδος τα παιδιά” Επικη σειρά!!!:D:D

Επίσης μεγάλη “[B]αρρώστια[/B]” ήταν και οι Βαρβαρότητες με την Ρώπα και τον Κυριακίδη και εξίσου θεϊκό ήταν και ο “Πέτρος και τα κορίτσια του” (“Σήμερα παντρέυεται η κόρη της Λεγκόρος”):stuck_out_tongue:

Επίσης και το “είσαι το ταίρι μου” τα έσπαγε με τη μορφάρα τον Λαζαρο!!

To απόγευμα θα κάτσω να γράψω κανένα σεντόνι για μορφάρες της ελληνικής tv. Έβλεπα βιντεάκια χτες και απλά είναι μερικοί… άπειρο ρισπεκτ!!!

μην ξεχασεις και τον σμηναρχο κακαλο ε…

“καραβανεααα”…:stuck_out_tongue:

Κωνσταντινου & Ελενης
Ακρως οικογενειακων
Εισαι το ταιρι μου
Το καφε της χαρας
Εμεις & εμεις

Δε μου ξέφυγε, κορυφαία σκηνή όντως και απο τις δικές μου αγαπημένες, απλά απο το συγκεκριμένο επεισόδιο είπα τελικά να αναφερθώ στον Μπίρλα και στον Κόρκο, όντας μια εννιαία σκηνή (ενώ το άλλο ήταν περισσότερο απο μία σκηνές)

Φχαριστώ ρε μαν!

Λοιπον το τοπ 10 ειναι:

Απαράδεκτοι
Της Ελλάδος τα παιδια
Εκείνες και εγώ
Ντόλτσε Βίτα
Δύο ξένοι (ο 1,5 από τους 2 κύκλους γιατι μετά μαλακίστηκε αγρια)
Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή
Εγκλήματα (μαλλον το κορυφαίο)
Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς
Είσαι το ταίρι μου
Σαββατογεννημένες

Χωρις παρεξηγηση…αλλα οποιοι εχουν συμπεριλαβει σειρες του Ρωμα ας πανε να κοιταχτουνε γιατι προφανως κατι δεν παει καλα μαζι τους!:D:bleh:

+99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

:lol::lol::lol::lol::lol:

Εντάξει το Μεν κ Δεν γαμούσε αλλά κυρίως λόγω των άλλων 3 πρωταγωνιστών. Ομοίως το Κωνσταντίνου κ Ελένης αν και με τις τόσες επαναλήψεις το έχω σιχαθεί. Κατα τ’άλλα ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!