Μικρά Νέα

Και μόνο που έχει Mackintosh αυτό τα λέει όλα

Αυτος ο Μουλλης απο που ειναι?

Αναμένουμε και μαζεύουμε τα σάλια μας =P~ =P~ =P~

Από το Κατάκωλο νομίζω… :stuck_out_tongue:

δεν ειναι νέο, απλά δυο εξώφυλλα για big 4 που μου άρεσαν…το πρώτο περιοδικό όποιος θέλει μπορεί να το παραγγείλει απο εδώ
http://secure.nps1.net/guitarworld/index.php?main_page=product_info&cPath=4&products_id=215&zenid=rmfueq6ru2a3d8rr0r2reb9ss3

Το πρώτο τα σπάει

Το πρωτο θα ειναι γαματο σε αφισα. Στο δευτερο παλι, ο Kirk φαινεται να ειναι λιγακι τρομαγμενος :Ρ

πρέπει να έχει κλάσει ο king

χαχαααχα κι εγώ αρχικά για “τρομαγμένο” τον σκέφτηκα…
Αλλά… ο τύπος απλά κάνει τη διαφορά!!!.. όλοι δείχνουν “ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ” κι αυτός είναι cool…

Βασικά παίζει να είναι ο πιο μπάμιας απ’όλους εκεί και ο πιο uncool. Γενικά ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν τον χώνεψα :stuck_out_tongue:

Ο Jörg Michael αποχωρει απο τους Stratovarius.Ελπιζω να μην εχει καμια σχεση με την υγεια του!

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=163318

…ναι ρε γαμώτο, νάναι καλά ο άνθρωπος, και ας κάνει ότι θέλει στην ζωή του:):!:

Δήλωση της tori amos:

«…μπορώ να ανέβω στη σκηνή δίπλα στο σκληρότερο heavy metal συγκρότημα και να το “σβήσω”… το συναίσθημα έχει τέτοια δύναμη στη μουσική, που η παράνοια του metal δε μπορεί να το ξεπεράσει».

και η απάντηση ήρθε ΑΜΕΣΑ και αντρίκια:

ti les mwrh den exoun sunaisthhmata otan akous thn fwnh tou dio, kiske, tate, bach tis kithares tou friedman, page, young, dimebag, tis mpasogrames tou, harris, burton, butler, lemmy kai ta timpana tou lombardo, bonham, travis, jordison den niotheis otan akous auta sunaisthmata?

βρείτε ποιος έκανε τις δηλώσεις και κερδίστε ένα μπουκάλι, πρώτο τραπέζι πίστα σε γνωστο μαγαζί της παραλιακή!

a. Joey Demaio
b.Sakis Necromayem
c.Γιώργος Χρήστου

Χαχαχαχαχαχ το πήρε το μάτι μου! Δεν σποιλεριάζω βέβαια.

Γενικα, τα σχολια απο κατω ειναι ενα και ενα :lol:

Επος τα σχολια!Τα διαβαζω και κλαιω αλλα λυστε μου μια απορια,[U]who the fuck is Γιώργος Χρήστου???[/U]

www.google.gr

Περιμένω guest εμφάνιση της Tori σήμερα στους Aura Noir, και unplugged εκτέλεση του “Funeral Thrash”.

Ελα στο τοπικ της ρε έχει γέλιο! :slight_smile:

εσύ να πας να γελάσεις τον νοέμβρη μπροστά της, όταν θα τραγουδάει το me and a gun.