Ναι ρε Moonchild,ξερω ποιος ειναι.Εννοουσα ως τι μιλαει ο τυπος,τι τον ενδιαφερει?
Τελικα μαθαμε οτι ο ‘‘καλλιτεχνης’’ ειναι μεταλλας (#-o) και οτι ‘‘τραγουδαει μαλακιες’’ γιατι αυτα πουλανε στον μαλακα τον Ελληνα…Ωραιος τροπος να απαξιωνεις τους πελατες σου…Την επομενη φορα που θα βγει να ‘‘τραγουδησει’’ ελπιζω αντι για λουλουδια να του πετανε καδρονια.
Το metal δεν χρειαζεται κανεναν Γιωργο Χρηστου να το υπερασπιστει…
ο γιώργος χρήστου κυβερνάει
Υπερασπιστης του metal,σκοτεινος εκδικητης,διπλος πρακτωρ (αλλος το πρωι,αλλος το βραδυ)…
+666.
νταξει φεικ προφιλ ειναι σιγουρα,αλλα πεθανα στα γελια μολις το ειδα!!!:lol:
δεν ειναι μικρο.αλλα μπαινουν οι down στουντιο τον οκτωβρη.
FUCK YEAH.
…και μεγάλο νέο είναι, και πολύ καλό:):!:
Προχθες σκεφτομουν ποτε θα μπουν στο studio, αντε να δουμε.
Όπως αποκάλυψε ο Freddy Schrerer των Gotthard, σε συνέντευξη που έδωσε στο Radio Metal πρόσφατα, το συγκρότημα θα συνεχίσει μετά τον θάνατο του Steve Lee, με την προτροπή και της οικογένειας του εκλιπόντος.
Για να βρουν τον νέο τραγουδιστή έγιναν πολλές ακροάσεις και διάλεξαν τελικά 2-3 άτομα με τους οποίους κάνουν παρέα στο στούντιο για να γνωριστούν καλύτερα, συζητούν για την μουσική και παίζουν-γράφουν μουσική ώστε να αποφασίσουν με ποιόν θα συνεχίσουν. Μέσα στον επόμενο μήνα θα γνωρίζουμε το όνομα αυτού που θα επικρατήσει. Σε ερώτηση εάν είναι κάποιο γνωστό όνομα μεταξύ αυτών που δοκιμάζονται, ο Freddy είπε ότι έχει και γνωστούς και εντελώς άγνωστους. Όμως δεν είχε πρόθεση να ανακοινώσει κάποιο όνομα, για να μην προσβληθούν οι γνωστοί.
Μπορείτε να διαβάσετε όλη την συνέντευξη (ή να την ακούσετε όσοι γνωρίζετε καλά Γαλλικά) εδώ:
http://www.radiometal.com/en/article/gotthard-comes-out-of-the-shadows,45658
Edit: Σήμερα συμπληρώνεται και ένας χρόνος χωρίς τον Lee…
bad news…
Ο κιθαρίστας ? παραγωγός James Murphy, ο οποίος είναι γνωστός για την δουλειά του στους Testament, Death, Obituary, Cancer και Disincarnate, έκανε την παρακάτω δήλωση στην σελίδα του στο facebook :
?Είχα κάποια ανησυχητικά νέα τις προηγούμενες μέρες. Οι εξετάσεις αίματος που έκανα πρόσφατα έδειξαν ότι ο δείκτης ορμονών του όγκου με τον οποίο πάλεψα και νίκησα 9 χρόνια πριν, είναι τώρα 20 φορές πιο υψηλός από το χαμηλότερο που είχε φτάσει πριν από ένα χρόνο. Αυτό μπορεί να είναι ένδειξη υποτροπής. Το επόμενο βήμα είναι μία μαγνητική τομογραφία στις 11 αυτού του μήνα για να δούμε πόσο έχει μεγαλώσει ο όγκος. Κάνω θετικές σκέψεις για το θέμα και απλά συνεχίζουμε?.
Ο Deron Miller (World Under Blood, Cky), ο οποίος έχει δουλέψει με τον Murphy στο ντεμπούτο album των World Under Blood, προσπαθεί να μαζέψει χρήματα για να βοηθήσει να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα του James. Συγκεκριμένα έγραψε στην σελίδα του στο facebook :
?Ο θρυλικός κιθαρίστας James Murphy (ο οποίος με βοήθησε στον δίσκο ?Tactical? των World under Blood), μόλις με ενημέρωσε ότι ο όγκος στον εγκέφαλο ο οποίος είχε διαγνωσθεί το 2001 και ο οποίος είχε συρρικνωθεί τα τελευταία χρόνια, επέστρεψε. Εάν εγώ και η σύζυγος μου Felissa μπορούμε να κάνουμε τους φίλους μας στο facebook να στείλουν ο καθένας με PayPal τουλάχιστον 1$, θα ήταν ευκολότερο να καλυφθούν τα έξοδα τα οποία είναι πολύ υψηλά αν δεν έχεις ασφάλιση. Σας ζητώ να συνεισφέρετε όσα θέλετε και μπορείτε. Το άτομο που θα δώσει τα πιο πολλά θα λάβει από μένα και την γυναίκα μου ένα ειδικό δώρο. Δεν προσπαθώ να το κάνω σαν ένα διαγωνισμό. Θέλω απλά να γίνει καλά ο φίλος μου. Παρακαλώ διαδώστε το νέο. Η διεύθυνση PayPal είναι felissarose123@aol.com. Το 100% των χρημάτων θα πάνε για την θεραπεία και τα έξοδά της. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά?.
Σκατά.
Ας ευχηθούμε να μην είναι κάτι σοβαρό…
Κρατα γερα παιχταρα !
καλές οι ευχές αλλά ας δώσουμε αυτό το ευρουλάκι (έστω)…
ξέρεις κανείς να μου πει πως δουλεύει το σύστημα paypal, που κολάει η email address?
Εφόσον έχεις λογαριασμό paypal απλά βάζεις ως παραλήπτη των χρημάτων το mail και στέλνεις όσα λεφτά θες.
και παλι φημες για reunion Sabbath
Speaking with Billboard.com regarding his upcoming second book, “Trust Me, I’m Dr. Ozzy,” Osbourne also touched on the swirling Sabbath reunion rumors. “Yes, it’s a very, very strong possibility,” he says of getting the old band back together. “It’s in the very early stages, so we haven’t recorded anything yet. If it works out, it’ll work out. If it doesn’t, I’ll keep doing my thing.”
το ειχα βάλει στο θέμα των sabbath αλλά κανείς δεν συγκινήθηκε.
λογικό μετά την πρώτη πατάτα με τις (μη)δηλώσεις του iommi
Δίσκος JOP στα σκαριά.
Και για του λόγου το αληθες:
Jon and I will begin the daunting task of going through new material as we prepare, to prepare our preparations for a new JOP cd due out in 2012.
1st day is always interesting. You never know what JO has up his sleeve. Updates to follow…Cheers, Chris