Το αντιθετο πιστευω, μεσα στο βοθρο που ονομαζεται post hardcore καταφεραν να ξεχωρισουν. Μετα το καινουριο album στο οποιο πειραματιζονται ακομα περισσοτερο με τον ηχο τους δεν περιμενα να το διαλυσουν.
Τουλαχιστον να βγει συντομα καινουριο united nations.
…των Mastodon είναι το καλύτερο κατά την γνώμη μου…για Dream Theater νομίζω είχαν ακόμα καλύτερα κομμάτια στο δίσκο τους, αλλά μάλλον μετράνε τα σινγκλάκια:):!:
Ετοιμάζεται το 2ο άλμπουμ των Scars on Broadway. Επίσης σύμφωνα με τον Greg Waterman θα είναι μαζί τους στο νέο δίσκο κάποιος που θα μας εκπλήξει όπως έγραψε. Για να δουμε…
…Malakian is also in Los Angeles currently recording a new Scars On Broadway record to be released this summer.
[B]Παρελθόν αποτελεί από τα Γυμνά Καλώδια ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος της μπάντας Κωνσταντίνος Ζορμπάς[/B]. Το γεγονός ανακοινώθηκε από το επίσημο site της μπάντας http://gimnakalwdia.blogspot.com/ η οποία ήταν η εξής : ??Μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Ζορμπά από τα Γυμνά Καλώδια, [B]η μπάντα αναζητεί καινούριο κιθαρίστα. Στείλτε μας τα στοιχεία σας στο info@gimnakalwdia.gr[/B], με την εμπειρία σας, ηλικία, και links εάν υπάρχουν, μέχρι τις 29/2.??
Το συγκρότημα αναζητά πλέον καινούριο κιθαρίστα για τα επόμενα βήματά της, τα οποία προβλέπονται μεγάλα μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του τελευταίου της CD με τίτλο ?Άρωμα Φυγής? όπου γνωρίζει επιτυχία. Τέλος για τους οπαδούς της μπάντας σίγουρα αυτή η εξέλιξη δεν είναι ευχάριστη διότι επρόκειτο για έναν πολύ καλό κιθαρίστα και μέλος από την αρχή της ζωής του συγκροτήματος.
εγώ πάντως δεν είχα χαρεί με τους AF, αναμενόμενο ήταν…
με τους phoenix πρόπερσι είχα χαρεί διότι είναι μια μικρή ‘‘indie’’ μπάντα και πήρε βραβείο σε αυτά τα στημένα αμερικάνικα βραβεία
Σωστα την καταλαβες την ερωτηση μου. Απλα πιστευω οτι παίζει πολυ υποκρισια (δεν το λεω για σένα συγκεκριμένα).
Δηλαδη σε περιπτωση που κερδίσει καποιο βραβειο η αγαπημενη μας μπαντα κωλοχαιρομαστε σε αντιθετη περιπτωση ομως τα θαβουμε και λεμε οτι ειναι στημενα κτλ κτλ