Ποιος είναι ο αγαπμένος σας?Εμένα πάντως η γνώμη μου ήταν ότι ο Magic δεν παιζόταν με τπτ:D
Toν πρόλαβες καλά; :-k
Τον θυμάμαι λίγο το '92.
Πάραυτα ο Μιχαλάκης ήταν ότι καλύτερο έχουν δει τα μάτια μου.
Σε συνδυασμό δε, με Σκότι και Ντένις… όργια λέμε!
Κασέτες μόνο…αλλά ομάδα μου είναι Lakers,οπότε:wink:
Ρε ειναι δυνατον να λειπουν:
Γουιλτ Τσαμπερλεϊν
Τζουλιους Ερβιν
Ντραζεν Πετροβιτς
???
Δεν είχε πάνω από 10 επιλογές το pool:-s
Νομιζω οτι ο Τζορνταν ηταν ο απολυτος σταρ…
Απο κει και περα απο που ν’ αρχισω και που να τελειωσω? Ο Γκαλης παντως ισως να ειναι ο κορυφαιος Ευρωπαιος μαζι με τον Ντραζεν…
Βασικά καλή ιδέα,εύ που ξέρεις από ευρωπαικό μπάσκετ κάνε 1 ανάλογο thead για ευρωπαίους.
Κι ηταν ας πουμε καλυτερος ο Ροντμαν απ’αυτους?
Τελος παντων, επειδη ειναι μπασκετ δε νομιζω να μπορει να γινει συγκριση μεταξυ παικτων που παιζουν σε διαφορετικες θεσεις. Θα πω καλυτερη 5αδα.
1: Ματζικ Τζονσον
2: Τζορνταν
3: Μπερντ (για να χωρεσει, αν και τοσο καλος σουτερ παιζει ανετα απο 2-4)
4: Τσαμπερλεϊν (για να χωρεσει)
5: Τζαμπαρ
Ίσως όχι,αλλά αν δεν το κατάλαβες εδώ ψηφίζει ο καθένας με συνδιασμό 2 κριτίρια:Ποιότητα και λάμψη,δλδ κατά πόσο αυτοί οι παίκτες αφήσαν το στίγμα τους και έξω από το χώρο του μπάσκετ.Και όσο για το αν είναι καλύτερος,αυτό είναι -σχετικά- υποκειμενικό,και σε αυτό καλούντε όσοι ψηφίζουν απαντήσουν.
Νομίζω ότι ο Ντιρκ Νοβίτζκι τους έχει ήδη φτάσει και σιγά σιγά τους ξεπερνάει και τους 2… (βέβαια ο τύπος είναι ένας γκαρντ στο σώμα ενός σέντερ, αλλά και πάλι δε χορταίνω να τον βλέπω…)
(Γκάλης μεγάλο respect από εμένα)
Ον τόπικ:
Ψήφισα Τζόρνταν. Μάλλον πρέπει να αλλάξει η ονομασία του θρεντ και το θέμα του πολλ. Ποιος είναι ο καλύτερος μετά τον Τζόρνταν?
Πλάκα στην πλάκα έχει ήδη 3 ψήφους,ο Magic τρώει σκόνη:(
Όσο για Ντιρκ δεν σχολιάζω…αν μου έλεγες Bryant,Wade,Duncan,οποιονδήποτε άλλο πάω πάσο,αλλά Νοβίτσκι?Ο τύπος στους κρίσιμους αγώνες δεν βάζει ούτε σούτ,στις κρίσιμες στιγμές είναι αίσχος,γιατί είναι τόοοσο σπουδαίος,επειδή στη κανονική περίοδο βάζει 25 πόντους μέσο όρο?σιγά!8) :-k
Για Ευρωπαίο μπασκετμπολίστα μιλάω:wink: όχι γενικά
Ακόμα και έτσι…Διαμαντίδης,Γκάλης,Γκασόλ(που δεν τον πάω),Τόνι Πάρκερ,Ντίβατζ,Παπαλουκάς,Πέτροβιτς,Μποντίρογκα,και τόσοι άλλοι.
Στη δικιά μου λίστα, όσοι δεν έπαιξαν ΝΒΑ κόβονται. Επίσης μη ξεχνάς την ηλικία του καθενός. Από όλους αυτούς μόνο ο Διαμαντίδης και ο Γκασόλ είναι μικροί σε ηλικία.
Επιμένω Νοβίτζκι…
Πάω πάσο,άλλωστε είδα κάτι που με απασχολεί πιο πολύ…
[SIZE=“7”]ΠΟΙΟ ΓΑΜΑΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΨΗΦΙΣΕ ODOM ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΣΩ??? [/SIZE]
Απίστευτος, απλά απίστευτος.
Και απελπιστικά μόνος στην εθνική Γερμανίας…
Στον Ο.Η.Ε. δηλαδη.
Πλάκα πλάκα…
Απ’ ό,τι έχω ακούσει και δει, MJ
Βέβαια, καθότι είμαι Lakers συμπαθώ περισσότερο τον Magic και θα ήθελα να είχα δει τις επικές μονομαχίες του με Larry.
Το NBA το έχω ψιλοχάσει τα τελευταία χρόνια, αλλά ο καλύτερος παίκτης συνολικά της τελευταίας δεκαετίας θα έλεγα είναι ο Shaq (ναι πάνω και από Kobe)
Επίσης, στη λίστα πρέπει να μπεί οπωσδήποτε και ο μεγάλος Νίκος… Τον Λαμαρ πχ τον είχε για πρωινό:p
Βασικα το να συγκρινει κανεις Νοβιτσκι με Γκαλη, Πετροβιτς ειναι ψιλοακυρο γιατι ο Νοβιτσκι εχει παιξει μονο ΝΒΑ, δεν τον εχουμε δει στα ευρωπαϊκα γηπεδα…
Επισης, ο Νοβιτσκι εχει το πλεονεκτημα οτι ειναι ψηλος. Στο ΝΒΑ οι καλοι ψηλοι ξεχωρζουν με τη μια. Αλλα οπως πολυ σωστα ειπε ο red_pyramid στα κρισιμα ματς χανεται. Ενω για Γκαλη, Πετροβιτς μη μιλησουμε καλυτερα, σηκωναν κουπες μονοι τους…
Οι μονομαχιες Ματζικ-Μπερντ ηταν απλα ΕΠΟΣ. κατι τετοια θυμαμαι και βλεπω με λυπηση το συγχρονο ΝΒΑ…