Ναι και ειναι λογικο βασικα. Οι εκλογες ειναι μερος του πολιτευματος οποτε αν το αποδεχεσαι (μενοντας σε αυτην την χωρα) αποδεχεσαι και αυτες. Οι εκλογες απαιτουν προεκλογικη εκστρατεια και αυτη απαιτει χρηματα. Ποιος προτιμας να τα δινει, το κρατος η οι επιχειρησεις? Αν συμβει το 2ο καταλαβαινεις οτι θα εκλειψουν τα μικρα κομματα πληρως. Το θεμα ειναι η ανιση κατανομη…
Και ο ΣΥΡΙΖΑ με αποφαση της Κεντρικης Επιτροπης του εχει αποκλεισει το ενδεχομενο συνεργασιας, το δε ΚΚΕ εχει αποκλεισει το ενδεχομενο συνεργασια με οποιονδηποτε αφου μονο αυτο “ξερει” τον δρομο για τον σοσιαλισμο…
όχι,Καραγκιώζης ήταν ανέκαθεν:wink:
σοβαρά τώρα,δεν ξέρει να μιλήσει ο ξανθός,απορώ γιατί έμπλεξε με την πολιτική…
και ναι,είναι μια μορφή του ελληνικού μπάσκετ,αλλά μετράει και μπόλικες αποτυχίες…δεν έχει πάρει ευρωλίγκα,το τελευταίο πρωτάθλημα που πήρε ήταν το 96…και οδήγησε και μια εθνική ομάδα με πάρα πολύ καλό υλικό στο να παίζει ανούσιο,άνοστο,κακό,ξεπερασμένο μπάσκετ στη Σουηδία…
off topic ρε πούστη μου.
Καλα , μην ξανακούσω για εκλογές σκατοκόμματα και άλλες τέτοιες αηδίες , για να μην πώ τπτ βαρύτερο!ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Π@ΥΣΤΗ ΨΗΦΟ! ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ!Ούτε λευκό , ούτε άκυρο! ΑΠΟΧΗ ΡΕ!!!
Ας κοιταχτουμε πρωτα ολοι στον καθρεφτη, ας δουμε τι κανουμε για το περιβαλλον ολοι μας και μετα καιμε και το Μαξιμου αμα λαχει. Σκεψου πως ειναι ενας συναυλιακος χωρος μετα το τελος της συναυλιας και θα καταλαβεις…
Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω. Ακόμα και το ένα τσιγαράκι που πετάει ο άλλος στον δρόμο, ακόμα και αυτό! Το Κράτος έχει και παραέχει ευθύνες βέβαια… σε χώρες του εξωτερικού, στον Καναδά ας πούμε, ακόμα και αυτό το ρίψιμο ενός τσιγάρου επισύρει πρόστιμο.
Ωστόσο σε τελική ανάλυση όλα πηγάζουν απο τις πράξεις του κάθε ένα απο μας ξεχωριστά. Έβλεπα και γω τα φιλαράκια μου στον δρόμο μετά το rockwave που πέταγαν τα ποτήρια με τις μπύρες τους στο δάσος, επειδή δεν υπήρχαν κάδοι κοντά. Θα μπορούσαν ωστόσο να τα είχαν κρατήσει, μέχρι να βρουν έναν. Δεν είναι τόσο τραγικό.
Πρώτα κοιτάμε τους εαυτούς μας, και μετά έξω απο μας.
Στο gagarin Open Air υπηρχαν 3-4 καδοι περιμετρικα του χωρου της συναυλιας. Κι ομως ολοι σχεδον τα πετουσαν κατω και με κοιταζαν σαν εξωγηινο που εφευγα απο το κεντρο του χωρου για να πεταξω το ποτηρι μου…