Εκλογες 2007

ε ναι ρε παιδί μου… αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις μια πορεία. Εδώ ο κόσμος καίγεται (στην κυριολεξία) και εμείς θα πάμε να κάνουμε πορεία… Βέβαια θα μου πεις, μετά τις εκλογές αυτά δε θα έχουν και πολύ νόημα…

Nα συνισφέρει οικονομικώς…

μαγκα κυριακη αυριο για πες μου πως θα βοηθησεις οικονομικα…ελπιζω μιας και το αναφερεις να το κανεις οντως…αλλα ενταξει καταλαβαινω για καποιους απο εσας οι πορειες ανηκουν αλλου…κριμα δηλαδη που εστω καποιοι δειχνουν εστω κ ετσι την αντιδραση τους…

Στην Κυριακή κόλλησες εσυ ε?Δηλαδή από Δευτέρα δεν θα μπορείς να κάνεις δουλειά ε?Τουλάχιστον ετσι ξέρω οτι θα εχω προσφέρω κάτι ουσιαστικό…

:wink:

Και η πορεια σημαντικη ειναι και η οικονομικη ενισχυση. Δεν αποκλειει το ενα το αλλο και μην ειστε προκατειλημμενοι…

++++19199191919

Πιστεψε με οτι η πλειοψηφεια αυτων που αυριο θα κατεβουν πορεια θα βοηθησουν και οικονομικα…
Για να γινει αυτο που λες θα πρεπει να συσταθει ενα Νομικο Προσωπο Δημοσιου ή Ιδιωτικου Δικαιου (ΝΠΔΔ η ΝΠΙΔ) στο οιποιο να ανοιχτει ενας λογαριασμος τραπεζης οπου θα μπορει ο καθενας μας να καταθετει οτι μπορει…οποτε αν σκεφτεις την απαιτουμενη γραφειοκρατια και τον χρονο που απαιτειται για να μαζευτει ενα ποσο ικανο να βοηθησει ολους αυτους τους πληγεντες δεν προλαβαινεις ουτε σε μια εβδομαδα…

Σεβαστο το οτι δεν θελετε να κατεβετε πορεια, μην χλευαζετε ομως αυτο τον τροπο διαμαρτυριας κ εμμεσης συμπαραστασης…

Συν οτι κοσμος που θα κατεβει στην πορεια θα εχει την ευκαιρια φανταζομαι να ενημερωθει απο οικολογικες οργανωσεις που θα βρισκονται εκει…

Κριμα δηλαδη να υπαρχει τετοια προκαταληψη αναμεσα σε νεους ανθρωπους για τις πορειες διαμαρτυριας…
δεν σας καλει κανενας με το ζορι…αν βαριεστε, αν φοβαστε την ορθοστασια η τα δακρυγονα αραξτε σπιτακι σας…αλλα τι να κανουμε εξαιτιας καποιων διαδηλωτων στο περασμα του χρονου μπορειτε κ λετε ελευθερα την γνωμη σας…

Άλλες φορές οι πορείες δεν αποτελούν παρά μια μορφή λαικής εκτόνωσης και τίποτα άλλο. Άλλες μέσο πολιτικής πίεσης. Άλλες η μοναδική “νόμιμη” μορφή αντίδρασης που προσφέρει μια κοινωνία όπως η δική μας.

Όχι, μια πορεία δεν “αρκεί”, ίσως και να φαντάζει χαζή σε κάποιους, και αυτό το καταλαβαίνω, αν μένει όντως εκεί, σε μια διαμαρτυρία καθαρής συνείδησης και τίποτα άλλο.
Σε ένα πρόβλημα ωστόσο που είναι συλλογικό, που μας αφορά όλους, μια πορεία συμβολίζει αυτή ακριβώς τη θέληση για μια εξίσου συλλογική λύση. Εκφράζει αυτήν ακριβώς την επιθυμία του κόσμου να βοηθήσει κάπως, χωρίς όμως να ξέρει με ποιόν τρόπο.
Γι’ αυτό και λέω συμβολίζει, δε λέω πως αρκεί. Απο κει και πέρα χρειάζονται πολύ περισσότερα απο μια και δυο πορείες…

Και κυρίως χρειάζεται αυτό το κάτι παραπάνω, και πρώτα απ’ όλα αυτό πρέπει να το βρούμε στους εαυτούς μας.

μα ακριβως κ φω μιλησα για εμμεση υποστηριξη…προφανως μια πορεια κ μονο δεν λυνει κανενα προβλημα…αλλα ολη αυτα η κινουμενη μαζα αν ειδωθει ως μια ενεργη συλλογικοτητα ηδη βαζει το πρωτο λιιθαρακι…

με το συμπαθειο και χωρις να θελω να σε προσβαλλω αυτα ειναιι μαλακιες!!!οι σημερινοι διαδηλωτες ειναι για τον π-----ο(δεν ενοω μονο τουσ διαδηλωτες για τις φωτιες)!!!

ο χαρακτηρισμοι σου μονο ως φαιδροι μπορουν να χαρακτηριστουν…οποτε για σενα ειμαι κ γω για τον πουτσο οπως λες…τιμη μου…

Οι σημερινοί διαδηλωτές? Άρα να υποθέσω πως κατά τη γνώμη σου καλέ μου φίλε οι παλιοί διαδηλωτές ήταν κάτι διαφορετικό… #-o

δεν ειπα οι εισαι για τον π------ο μιλησα για την πλειοψηφια που παει και διαδηλωνει και σπαει τα παντα!!!
τεσπα συγνωμη αμα σε προσβαλλα!!!

δε λεω για τους παλιους επειδη δεν τουσ εζησα!!!

Όπα, άραξε λίγο, έχεις πάρει φόρα εδώ! Σιγά μην είναι οι διαδηλωτές και ο Αρμαγγεδών :lol:

παντως επειδη φετος πηγα σε ολες τις πορειες για το αρθρο 16…απαγοητευτηκα φοιτητες που διαδηλωνανε για 20 λεπτα και μετα βαριοντουσαν και πηγαιναν σταρβακσ για καφε αυτοι ειναι για τον π------ο!!!

γιατι πιστευεις οτι στις πορειες δεν σπανε μαγαζια και αμαξια???

Αμέ, και κτίρια κατεδαφίζουν αμα λάχει, γκρρρρ. Βάρβαροι πρωτόγονοι. Τέλος πάντων, σόρρυ για το χιουμοριστικό μου ύφος, είναι αργά και είμαι κουρασμένος, αποσύρομαι απο τη συζήτηση για σήμερα…

Καληνύχτα σας! :slight_smile: