Βασικά vedder είσαι όντως μικρούλης αλλά σε αγαπάμε… Περίμενε να έρθει η άγια μέρα που θα ψηφίσεις κ αποφάσισε τότε… με βάση την τότε κατάσταση…
Τι κακο ειπα? Διορθωστε με :-s
Και εγω αυτο πιστευω. Αλλωστε πρεπει να ακουστει και μια διαφορετικη φωνη στη βουλη
το οτι θα κερδισει η ΝΔ τις εκλογες και μαλιστα με κοινοβουλευτικη πλειοψηφεια το θεωρω κατα 99% σιγουρο…οπως επισης και το οτι θα μπει και με καλο ποσοστο στη βουλη ο ΣΥΡΙΖΑ…
απο κει και περα αυτο που για μενα εχει περισσοτερο ενδιαφερον ειναι η επομενη μερα στο ΠΑΣΟΚ…τι θα κανει ο γιωργακης αν χασει…θα παραιτηθει?:-k …αν δεν παραιτηθει και θελει να συνεχισει τι θα κανουν τα κορακια που περιμενουν να παρουν την αρχηγεια(βενιζελος κ σια)???:-k να δουμε πως θα εξελιχθει η ιστορια…
Οτι η ΝΔ ειναι δεξια και το ΠΑΣΟΚ οχι.
δεκάρι ποιος είναι?
Ο Λεβεντης!
Κανονικα ο Καρατζαφερης. Με τετοια κοιλιτσα που να τρεξει. Αλλα μου ηθελε δεξι εξτρεμ ο μαλακας.
μα αυτός παίζει μποξ…
Τον Καρατζαφέρη που τον βλέπετε να κατεβαίνει? Smack Down ή Raw ? Μήπως WWE??:-k
Παρεμβολή. Μια που τις προεκλογικές μέρες κυριαρχούν τα συνθήματα, οι διαφήμισεις και τα σλόγκαν, είπα να μεταφέρω 2-3 που είδα και μου άρεσαν… πηγή, η Γαλέρα. Απο εκείνα τα συνθήματα που… δε θα τα δείτε στην TV!
Μαυρίσαμε στις παραλίες. Άντε να μαυρίσουμε και στις κάλπες!
Εντάξει, εμείς να ψηφίσουμε. Αυτοί μπορούν να μη κατέβουν υποψήφιοι?
Μόνο αν υποσχεθούν φωτιές και πλημμύρες να τους πιστέψετε
Δικαίωμα ψήφου στα δέντρα τώρα
Και ένα ρητό που μπορεί να δει κανείς και σε τοίχους…
[SIZE=“2”]
Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν τον κόσμο, θα ήταν παράνομες[/SIZE]
Μπορει να εφαρμοζουν πανω κατω την ιδια πολιτικη, αλλα αυτο δεν συμβαινει επειδη το ΠΑΣΟΚ ειναι δεξια, αλλα επειδη η ΝΔ, για να μην χασει πολλους ψηφοφορους πλησιαζει προς τη θεση του ΠΑΣΟΚ βοηθωντας και καλα τον εργατη κι ετσι, για να μην χασει ψηφοφορους. Δηλαδη δεν εφαρμοζει φανερα δεξια πολιτικη, αλλα για τα ματια του κοσμου το παιζει καμια φορα οτι αγαπαει τους φτωχους ενω παραλληλα βγαινει η Πιπιλλη και λεει οτι “πλεον καθε Ελληνας θελει και το προσωπικο του πυροσβεστικο του αεροπλανο”.
επειδή σε έχω δει να το λες και αλλού για τη σημασία του να μη ψηφίζεις, θα ήθελα να σου πω και εγώ με τη σειρά μου, ότι η αποχή από τις συλλογικές διαδικασίες, δε βοηθάει στο να ζητάς να δοθεί στο λαό περισσότερη συμμετοχή στη λήψη των αποφάσεων.
Όταν αρνείσαι μέχρι και την ελάχιστη αυτή συμμετοχή που a priori δίνεται σε κάθε πολίτη στη λήψη αποφάσεων, τότε γιατί να θεωρηθεί κέρδος προς την κοινωνία να σου δοθούν περισσότερες ευθύνες? Αφού και αυτό το λίγο το σνομπάρεις.
Άσε που με το λευκό ή την αποχή, ουσιαστικά δίνεις ένα ψήφο στα κόμματα που ΠΟΤΕ δε θα ψήφιζες. Με τόσους υποψήφιους, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν έχεις βρει ούτε έστω ένα βουλευτή που να δεχόσουν να ψηφίσεις…
συμφωνω με τον karvou…η αποχη δεν βοηθαει σε τιποτα…ουτε το λευκο ουτε το ακυρο…
Βασικα αν το 70% εριχνε ακυρο θα διαλυοταν η δημοκρατια κατα καποιο τροπο…
Αγαπητέ karvou, μάλλον δεν έχεις διαβάσει αυτά που έχω γράψει κατά καιρούς εδώ μέσα. Σε συγχωρώ πάντως, μια που συνηθίζω να γράφω πολλά και ίσως κάποιοι τα προσπερνάνε γι’ αυτό μόνο
Ωραία αυτά που έγραψες αλλά εμένα τουλάχιστον δε με αφορούν. Για να μη λέω τα ίδια, δίνω λίνκς σε κάποια που είχα γράψει παλιότερα και αν θες τα διαβάζεις, για να καταλάβεις τον όλο τρόπο σκέψης μου. Είναι πολλά τα άτιμα, το ξέρω, αλλά αν κάνεις τον κόπο ίσως καταλάβεις το όλο σκεπτικό μου
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4486&page=4
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4486&page=11
Το τελευταίο άτομο που θα υποστήριζε λευκό ή αποχή (όταν αυτή εκλαμβάνεται ως αδιαφορία) εδώ μέσα είμαι εγώ, αν διαβάσεις όσα έχω γράψει… Γι’ αυτό και γράφω τόσο αναλυτικά, γιατί δε θέλω να παρεξηγούμαι. Εξάλλου έχω γράψει και τι είχα ψηφίσει στις προηγούμενες εκλογές (δεν έχω τίποτα να κρύψω). Πάντως, βρίσκομαι σε μεγάλο δίλημμα αυτή τη στιγμή που μιλάμε……
Το θέμα (και αυτό επαναλαμβάνω ξανά και ξανά στα ποστ μου), δεν είναι να διαλυθεί η δημοκρατία, αλλά να ξεγυμνωθεί και να φανεί η πραγματική της όψη στον κόσμο, που μόνο δημοκρατία δεν είναι στην ουσία. Μακάρι να ζούσαμε σε δημοκρατική κοινωνία. Αυτός είναι και ο κεντρικός άξονας της σκέψης μου.
έχω άλλη αρίθμηση στις σελίδες. Πες μου Νο του ποστ (#) και θα τα δω αν είναι
Όντως, δε θυμάμαι τι έχεις γράψει. Γενικά, είναι περίεργες οι τελευταίες μέρες και δε τα διαβάζω όλα λόγω έλλειψης χρόνου
Εεε? :? Κυρ μοντεράτορα, έμπλεξες τώρα με άτομο που απο τέτοια είναι άσχετος. Νούμερο του ποστ? Εννοείς αυτό που βγάζει όταν πατάς quote? Στα δύο αυτά ποστ μου τα νούμερα που έβγαλε είναι 169143 και 170348 :?
Αν πάλι αυτό που λέω είναι ΑΣΧΕΤΟ, σόρρυ, είπαμε, δεν ξέρω απο αυτά! :dunno: :oops:
όχι μωρέ… επάνω δεξιά σε κάθε ποστ, έχει έναν αύξοντα αριθμό. Αυτόν στείλε μου και θα το βρω
Μην ανησυχείς για τις γνώσεις υπολογιστών. Και εγώ ψιλό σκράπας είμαι
αααα!! #-o Οκ then, 32 και 87 είναι τα νούμερα!