Θ σ πω μια…ο Παπανδρεου ειπε οτι θα βοηθησει την παιδεια…τ ιδιο εκανε και ο Καραμαανλης μονο που δεν τ εδειξε…Θεωρεις οτι η Γιαννακου εκανε για υπουργος παιδειας???
Ο Παπανδρεου δεν βοηθησε την παιδεια οταν ηταν υπουργος παιδειας. Γιατι να το κανει τωρα;
Χμ, τελος παντων. Θα μπορουσα να μην απαντησω σοβαρα αλλα εχω ορεξη σημερα. Αν σου πω οτι εγω θα γινω ιστιοπλοος σημαινω οτι 1ον, θα με πιστεψεις και 2ον, θα γινω?
Το προγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την παιδεια δεν διαφερει απο το προγραμμα της ΝΔ. Για την ακριβεια σχεδον ολα οσα εκανε η ΝΔ, τα ειχε προτεινε το ΠΑΣΟΚ παλιοτερα. Για την Γιαννακου εχω εκφραστει πολλακις εδω. Ως ατομο μου ειναι εξαιρετικα αντιπαθης. Ως υπουργος, απλα εφαρμοζει μια πολιτικη της κυβερνησης που ειναι ισως η χειροτερη μετα τη μεταπολιτευση και στο αλλο ακρο συγκριτικα με τα πιστευω μου.
Με λιγα λογια φιλε Mad Boy η Γιαννακου ΔΕΝ εκανε για υπουργος παιδειας, αλλα οποιονδηποτε και να εβαζε η ΝΔ τα ιδια αποτελεσματα θα ειχαμε.
εκτος κι αν τ λεει για να παρει ψηφους…
συμφωνω!!!
Εχω την εντυπωση πως ο “οπαδισμος” για ενα κομμα απο καποιον που εχει ακομα χρονακια για να γινει ψηφοφορος ειναι λιγουλακι ακυρος,αλλα τεσπα,αποψεις ειναι αυτες.Αλλα μαλλον αυτο αποδεικνυει περιτρανα γιατι εξακολουθει να υπαρχει δικομματισμος μετα απο τοσα χρονια και μαλιστα με τετοια ποσοστα πολωσης.Φιλικα ολα αυτα…
Βασικα ο “οπαδισμος” στα κομματα σε τετοιες ηλικιες ειναι λιγο οπως τα κοριτσια που λενε οτι ειναι μια ομαδα χωρις να ασχολουνται με ποδοσφαιρο. Το λενε για να το λενε…
To χειροτερο ειναι οταν τους το λενε για να το λενε και δυστυχως φτανει καποια στιγμη αργοτερα που με το κομμα δεν ασχολεισαι μονο καθε Κυριακη…
Λοιπον, χτες ειχα επαφες τριτου τυπου!!!
Ειδα διαφημιηση Μ-Λ ΚΚΕ στην τηλεοραση! Υπαρχουν κι εχουν λεφτα για διαφημισεις. Βεβαια υπαρχει παντα το ενδεχομενο να τους την εκαναν τσαμπα απο αγαπη.
Επισης η μητερα μου ειδε απο κοντα δυο κοπελες απο το ΕΝΑΝΤΙΑ. Της εδωσαν φυλλαδια και συζητησαν, αρα υπαρχουν! Δεν ειναι ολογραμματα, νομιζω οτι τις αγγιξε κιολα!
Ρε, το ΕΝΑΝΤΙΑ ειναι το ΣΕΚ με αλλους της εξωκοινωβουλευτικης. Το ΣΕΚ παλια κατεβαζε και μονο του συνδυασμους…
Συμφωνώ με τα χίλια…
Θυμάμαι στις εκλογές του 81 που πήγαινα 1η δημοτικού, παιδάκια να έρχονται και να πανηγυρίζουν πασοκάρα ομαδάρα και τέτοια
Είχα την ελπίδα κατι να έχει αλλάξει απο τότε… Γιατί κατα τα άλλα στα ίδια είμαστε
Συμπαθητικοι πασοκοι δλδ.
ειδες…
Εγώ πάντως λέω να ψηφίσω παραλία. Καλό καιρο θα έχει ακόμα…
ατοπο
το πασοκ κ η νδ δεν εχουν καμια διαφορα κ αυτο φαινεται στις αποψεις που εχουν για την διακυβερνηση της χωρας…ο γιωργος ειναι σιγουρα ανικανος για πρωθυπουργος…βασικα το συμπερασμα μου ειναι οτι σαν χωρα βρισκομαστε σε αδιεξοδο…παμε απο το κακο στο χειροτερο
Οι ΣΕΚιτες ειναι πολυ συμπαθητικοι, ασχετα αν ειναι πασοκοι. Το ατοπο υφισταται στους πασοκους καθαυτους, οχι στους δορυφορους τους.
Δοκιμαστε να πειτε σεξιστικα ανεκδοτα σε σεκιτη/σεκιτισσα για να καταλαβετε ποσο γουτσου μπορουν να γινουν.
O Παπανδρέου θα βοηθήσει την παιδεία με την αναθεώρηση του “χουντικού άρθρου 16”, όπως το χαρακήρισε?
Όσο για ΣΕΚ είναι κάτι σαν δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ, μάλιστα κάποια εποχή είχαν βγάλει και φυλλάδιο που έλεγε “Στηρίξτε ΠΑΣΟΚ” στην ψύχρα…
Ακριβως!!:thumbup: :thumbup: :thumbup: Και επειδη η καημενη η δημοσια παιδεια ειναι αρρωστη θα την κανει ιδιωτικη για να βρει την υγεια της και αυτος… τα λεφτα του!! Α, και επειδη και το 8ωρο ειναι “χουντικο” θα το καταργησει και αυτο οπως ξερει καλα να κανει το καλο και σοσιαλιστικο (:lol3: :lol3: ) ΠΑΣΟΚ! Καλα βεβαια σε αυτο εκανε τρομερη αρχη και η ΝΔ η οποια αφησε τρελη παρακαταθηκη στους διαδοχους τους για να τα αποτελειωσουν ολα! Και αν αυτοι δεν τα καταφερουν, ΧΑ, θα επανελθουν οι “μπλε” δριμυτεροι!!:lol:
Ρε, πλακα πλακα, σκεφτειτε που φτασαμε, μεταρρυθμισεις και κεκτημενα που θασπιστηκαν επι δικτατοριας φανταζουν πλεον σαν κομμουνιστικες μεταρρυθμισεις μπροστα στις “φιλελευθερες” πολιτικες του “σοσιαλιστικου” ΠΑΣΟΚ και της “δημοκρατικης” ΝΔ. Ρε, που παμε ρε!! Φανταστειτε! Αυτοι στο τελος θα μας κανουν να νοσταλγησουμε τη χουντα!!! ΕΛΕΟΣ.
“Γ…α τους τη μανα Παπαδοπουλε” (βαζελικο στιχακι αλλα εκει θα φτασουμε…)#-o #-o #-o
μία παρατήρηση. Το Σύνταγμα της Ελλάδος ψηφίστηκε το '75. Τότε δεν είχαμε χούντα.