Εκλογες 2007

ξέρει μπάσκετ:wink:

Γιατι ειναι πρασινο!#-o

γτ ολο υποσχεσεισ ειναι ο κωστακης…και δεν κανει τπτ

Eνώ το ΠΑΣΟΚ έχει Πάγκαλο και Λαλιώτη…

Πέσταααα… Έτσι εμείς θέλουμε πράξεις και έργα. Vote for Giwrgakis λοιπόν

Ενω το ΠΑΣΟΚ κανει κατι διαφορετικο?

Μέχρι τώρα τα επιχειρήματα υπέρ του ΠΑΣΟΚ δεν αφήνουν περιθώρια. Ο Γιωργάκης έχει καλύτερη αγγλική προφορά, ξέρει μπάσκετ, και το ΠΑΣΟΚ είναι πράσινο. Θα πρόσθετα εδώ πως το μουστάκι του Γιωργάκη τον κάνει σε μένα τουλάχιστον πιο συμπαθή. Πως λέγαμε “αφού φοράει γυαλιά, θα ναι καλός άνθρωπος”.

παντωσ καλυτερα θα τα παει απο τη Ν.Δ…VAMOS PASOK

Vamos pasokara vamos campeon.
Γιωργακη βαλε κανα γκολ.

Δεν με πειθεις παντως να ψηφισω ΠΑΣΟΚ…

ΣΥΡΙΖΑ ΡΕ

τωρα?

(απο το requiem)

αχουτο

θελω να τον υιοθετησω

Αχαχα Βαγγελη εισαι ηλιθιος και μ’εκανες να γελασω. Αχαχα παει για γουολπεηπερ αυτο, να σαι καλα.
Mad Boy 13 θελω να μου πεις 3 διαφορες μεταξυ της πολιτικης του ΠΑΣΟΚ και της πολιτικης της ΝΔ. Δεν ειμαι μισαλλοδοδοξος, ουτε θελω να σου αλλαξω μυαλα. Απλα παντα ειχα την απορια αυτη, σε τι ουσιαστικο διαφερει τωρα το ΠΑΣΟΚ απο τη ΝΔ?

1.ο κοσμος θα εμπιστευτει εναν ανθρωπο σαν τον Παπανδρεου…αποκλειεται παντωσ να στηριξει τν Καραμανλη…

2.τελειως ασχετο ο κοσμος μπορει να μν εμπιστευτει και τουσ δυο και να καταλιξει στα αλλα κομματα…Οπως ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ…

ακριβως λογω προεδρου δεν προκειται να βγει το πασοκ

γτ τ λες αυτο???

(ειδες με αυτα που λες με εκανες και εκανα και ορθογραφικα)

Επικοινωνιακα ο Παπανδρεου ειναι πατος. Πιο κατω απο Καραμανλη, Καρατζαφερη και Αλαβανο. Ο κοσμος δεν τον εμπιστευεται, ειναι προφανες. Προσωπικα τον θεωρω επικινδυνο, πολυ επικινδυνο μαλιστα.
Τελος παντων, αν θελεις απαντησε μου στην ερωτηση που σου εθεσα στο προηγουμενο ποστ.