Εκλογες 2007

πολυ τρομπας αυτος ο γιωργακης#-o #-o …οταν χανεις με 4 μοναδες παραιτησε…μαλλον ο τυπας ειναι εκτος τοπου και χρονου

θα γινει μαχη βενιζελου-παπανδρεου και καποιου αλλου ισως…

Πω πω, αρχηγική εμφάνιση Βενιζέλου! Πάμε για μεγάλη μάχη στο ΠΑΣΟΚ.

Και Καστανιδης στο κολπο.

Μακάρι τουλαχιστον ο Καραμανλής να προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις και να διώξει πολλά λαμόγια απ την κυβέρνηση και το κόμμα…Την πήρε την δευτερη ευκαιρία…Τρίτη δεν θα υπάρξει…Οσο για τον Γιωργάκη οι δελφίνοι τον περιμένουν με ανοιχτες τις αγκάλες…

Μπραβο Ελληνα μπραβο…

ΛΑΟΣ στη Βουλη και ΝΔ κυβερνηση… Και εις ανωτερα…

55% η Πελοποννησος… Ωραιοι ειναι αυτοι… Και να τους γ@μισεις τη μανα, παλι ΝΔ θα ριξουνε…

Μπραβο…

Γιατί ετσι μας αρέσει φίλτατε…:lol: :stuck_out_tongue:

Δεν έχω παρακολουθήσει τα προηγούμενα ποστς, αλλά και η Ηλεία απ’ ό,τι είδα μπλε ήταν…

Στην Ηλεια το ΠΑΣΟΚ ειναι περιπου 4 μοναδες πανω απο τη ΝΔ αλλα λογω του εκλογικου νομου περνει 2 εδρες ενω η ΝΔ 4!!!8O 8O 8O 8O
Θαυμα ε???:stuck_out_tongue:

προσωπικη εντελως γνωμη αν και δεν ειμαι ΠΑΣΟΚ…

θα ειναι εντελως μαλακες αν δεν βγαλουν τον βενιζελο αρχηγο στο ΠΑΣΟΚ…πρωτα απ ολα εχει φοβερο ερεισμα στον κοσμο εδω θεσσαλονικη βγαινει παντα με διαφορα πρωτος σε σταυρους,και δευτερον ο τυπος εχει μεγαλη ικανοτητα ρητορα που ειναι ενα τεραστειο προσον για αρχηγο κομματος,δηλαδη αυτο που δεν εχει καθολου ο γιωργακης…

απο κει και περα αν φερθει λιγο εξυπνα και ανανεωσει το ΠΑΣΟΚ σε συνδιασμο με τη φθορα που θα εχει φυσιολογικα η νεα δημοκρατια,νομιζω πως στις επομενες εκλογες θα εχει μεγαλες πιθανοτητες να γινει ο νεος πρωθυπουργος οποτε γινουν(αν και οι 4 μοναδες διαφορας με μεγαλο κοπο ανατρεπονται σε 4 χρονια)

προσωπικα να μεινει ο γιωργακης το αποκλειω,διαμαντοπουλου λιγο δυσκολα,κανενας χρυσοχοιδης αν παρει μερος ισως απειλεισει τον βενιζελο…

Στο Ηράκλειο πριν μια ώρα το ΠΑΣΟΚ ήταν 20% πάνω (και γενικά σ’όλη την Κρήτη).

Ποιος Βενιζελος ρε παιδια?? Αμφιβαλλω…

Τεσπα, ας φαμε τους γελοιους στη μαπα αλλα 4 χρονια, με το ΛΑΟΣ στο πλαι τους… Ελπιζω αυτη τη φορα να μη καταστρεψουν ολη τη χωρα…

Μπα.Το Ρεθυμνο το εχασε.

Ξυλο στο ΠΑΣΟΚ μεταξυ Βενιζελου-Παπανδρεου και ισως Καστανιδη. Το ΠΑΣΟΚ θα παρει τις εκλογες την επομενη φορα, αυτο ειναι το μονο βεβαιο. Οπως ειπα δεν θα τις κερδισει, θα τις χασει η ΝΔ.

Βενιζέλος- Πάγκαλος να μη τσακωθούν, γιατί θα γκρεμιστούν τα μετέωρα!!!:stuck_out_tongue:

Παιδες εγω δεν καταλαβαινω πως ειναι δυνατον η πελοποννησος να ψηφιζει ΝΔ…:-k
Ετσι μου ερχεται να παω και να τα καψω παλι ολα μονος μου:p

ΕΝΤΙΤ:ο απο κατω εχει παρει ληγμενα?P:

Επιτελους μια γνησια πατριωτικη φωνη θα ακουγεται στο κοινοβουλιο!
Ο ΛΑΟΣ παρα τον ανελεητο πολεμο που δεχτηκε απο το κυβερνων κομμα με θεμιτα κι αθεμιτα μεσα μπηκε πανηγυρικα στο κοινοβουλιο!
Τα εθνικα δικαια του Ελληνισμου βρηκαν επιτελους εναν υπευθυνο, αποφασιστικο και ξεκαθαρο υπερασπιστη!:slight_smile:

Τη μιση τουλαχιστον?:stuck_out_tongue:

Μα καλα, που ειναι τα ΜΑΤ? Τι κανει ο Πολυδωρας, που ειναι η αστυνομια? Τσ τσ τσ…[-X δεν υπαρχει κρατος!!

Πιστευε, (εδω το κομα) και μη ερευνα…:bow:

ΝΔ ρεεε!!! ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ!!! Ετσι ρε, παμε σαν αλλωτε, δεν μας κραταει τιποτα…

Τωρα θα δειτε τι θα παθετε, μουαχαχαχα!!:twisted: :twisted: :twisted:

Ο Καστανιδης τι θελει ??? Την αρχηγια ??? #-o :lol: :lol: :lol:

Αυτος θα ριξει το ΠΑΣΟΚ πιο κατω και απο το ΚΚΕ.

Το ΠΑΣΟΚ εχει συνεδριο το μαρτιο και εκει σιγουρα ο Γιωργακης θα τελειωσει αν δεν τελειωσει νωριτερα οπως ολα δειχνουν. Εις αυριον τα σπουδαια.

Το ιδιο και στην Ευβοια. 1 μοναδα μπροστα το ΠΑΣΟΚ και οι εδρες ειναι 2-3 υπερ της ΝΔ.

άντε ρε… και λέγατε ότι όλη η Ελλάδα είναι στάχτες… Μπλε είναι ρε… : (εμότικον μπερδεμένου emo):

Καψτα που ξερεις ??? Μπορει να γινεις και πρωθυπουργος…:stuck_out_tongue: